- Никулин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Отформатировал и больше флешка не работает
- Достоинства:
- Компактная
- Недостатки:
- Одноразовая
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Не сподобалась флешка взагалі. Вона маленька, коли вставляєш в порт USB стирчить тільки type C і кришка (яка постійно злітає, погано кріпиться) через це її дуже важко витягнути з порту. Ноутбуки бачать її через раз (пробувала на різних). В повсякденній роботі взагалі не рекомендую.
- Недостатки:
- Злітає кришка, незручна у використанні, ноут бачить через раз
- Продавец Шо Хош
Добрий день!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання флешки . Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
Хочемо звернути увагу, що всі параметри та особливості моделі були детально вказані в характеристиках на сторінці товару. Перед оформленням замовлення рекомендуємо уважно ознайомлюватися з ними, щоб у майбутньому уникати непорозумінь та обрати саме ту модель, яка найбільше відповідає вашим потребам.
- Лана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
06.01.2023 забрав флешку, вставив у ноутбук, записав туди файли, вставив у телефон, відкрив без проблем... витягнув флешку з телефону вставив у ноутбук, бац, readonly, чудова флешка... Підкажіть як то виправити?
Я запис робив з Ubuntu 22.04, форматування намагався зробити теж з неї. Нічого не допомогло відформатувати, ніякі команди, навіть примусове форматування не дає результатів. Зайшов під віновсом, теж 0 результатів... Якщо то можливо виправити - чекаю на інструкції, заздалегідь дякую, але я хотів би повернути товар. Є так пробоема не має пакування цієї флешки.
Залишили заявку на повернення товару.- Достоинства:
- Незнайшла
- Лана Д***
Менеджер подзвонив, будуть пепевіпяти у сервісному центрі що з флешкою.. сподіваюсь вирішать проблему.
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Спасибо за быструю доставку. Отличная флешка.
- Достоинства:
- Стильный дизайн,разъём Type-C,качественный корпус.
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Дякую за швидку доставку.
Якісна флешка.- Достоинства:
- Швидка. Легко переносити інформацію з телефона на комп.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Михаил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Дуже гарна флешка.
- Достоинства:
- Маленька.
- Недостатки:
- Не помітив
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Работает отлично во всё куда вставляю, увесистая , а значит качественная !
- Достоинства:
- Отличная флеха
- Орест Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Гарна якість виконання. Дуже зручно користуватись на MacBook. Висока швидкість.
Дуже вічливі та турботливі менеджери компанії- Достоинства:
- Якісний металевий корпус. Стильний дизайн. Розʼєм Type-C
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Дуже зручна флешка! Задоволен!
- Достоинства:
- Зручна
- Продавец Шо Хош
Доброго дня . Вдячні за ваш відгук.
- Продавец Шо Хош
Доброго дня. Дякуєм за ваш відгук. Завжди раді вам в нашому магазині
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Тепер дуже зручно зкачувати інформацію з мого макбука одразу на флешку. Дана флешка вирішила ще одну проблему - в мене телефон самсунг, а програми для перекидання фото та інформації з самсунга на макбук немає. Використовуючи флешку, можна зкидати інформацію напряму з телефону на флешку. Флешка дійсьно дуже швидка
- Достоинства:
- Дуже швидка
- Продавец Шо Хош
Доброго дня . Вдячні за ваш відгук.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Флешка дуже швидка і вирішила для мене проблему - мені тепер не потрібно перехідник до USB флешки для мого макбук, а перехідники дуже недовговічні, вже купу їх змінила, передача даних дуже швидка. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Удобства в использовании
- Недостатки:
- Ненащла
- Продавец Шо Хош
Доброго дня . Вдячні за ваш відгук. Завжди будемо вам раді в нашему магазині