- AI аналіз відгуків67 відгуків: 82% позитивних, 9% нейтральних, 9% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Користуємось вже пару місяців - гарно себе показує. Міцно тримає телефон, навіть на ямах, яких зараз багато після холодної зими, телефон не випадає.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Мені дуже сподобався, закріпила на склі наглухо. Тримає телефон дуже добре. За такі гроші чудовий девайс. Дякую
- Христина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Класна штука, рекомендую
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Рекомендую , швидко відповіли і відправили.
- Достоинства:
- Досить таки якісний за невелику ціну.
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Тримач гарний, надійний. Прийшов вчасно, все ок
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Дякую, одержав вчасно! Гарно тримається на склі, до цього був постійно відпадав, а цей все добре!
- Достоинства:
- Все добре
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
На свої гроші ок, але погано фіксується. По бруківці треба поправляти рукою
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Норм
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Чоловіку подобається, значит все ок
- Достоинства:
- Гарний тримач
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Працює і тримає добре вже більше року.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Тримається тільки на склі, на інших поверхнях - ні.
- Продавец Prime
Дякуємо за відгук! Тримач дійсно добре фіксується не лише на склі, а й на панелі приладів (торпеді), за умови, що поверхня рівна та гладка. Якщо на місці кріплення є рельєф або нерівності — це може впливати на надійність фіксації. Ми перевіряли кріплення в різних умовах і будемо вдячні, якщо ви уточните, на яку саме поверхню встановлювали тримач. Це допоможе краще зрозуміти ситуацію й бути корисними іншим покупцям.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Бомба
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Качественный товар,доставили быстро
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Тримач гарної якості !
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Доставка швидка та якісні, міцно тримається на склі, на торпеді тримається не дуже, достойний товар за адекватні кошти
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Рекомендую. Зручний. Тримається на склі добре.
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Трошки довго йшло
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Тримач добре кріпиця як до панелі, так і до скла, поки не відпадав. Регулюєтся довжина що важливо для мене. За таку ціну гарний вибір
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Користуюсь майже рік - тримач чудово кріпиться на панелі, можна зручно налаштувати висоту та кут нахилу. В якийсь момент одне із з'єднань розхиталось і при встановленні телефону тримач опускався, але я швидко знайшла, як це відрегулювати (потрібно було лише міцніше докрутити).
Також хочу подякувати працівнику точки видачі Розетка, який при огляді товару дав мені рекомендації щодо встановлення.
Задоволена покупкою- Достоинства:
- Чудовий тримач, міцно тримається, регулюється кут нахилу та висота, легко встановлювати і виймати телефон
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Тримає міцно. Зручний у використанні
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Хороша річ дуже задоволена все відповідає опису хороша якість ціна і привітні продавці
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Очень качественный товар, рекомендую
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Дуже задоволена універсальним тримачем для телефону в автомобіль! Надійно фіксує телефон, не дряпає його та дуже зручно регулюється. Навіть на нерівній дорозі все тримається чудово. Простий у встановленні й виглядає стильно. Рекомендую всім, хто шукає якісний аксесуар для авто!
- Вика К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Кріплення гарне, тримає телефон міцно, прикріпила до скла, навіть на дуже поганій дорозі не відпадає, задоволена на 100%. Рекомендую
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Тримач бомба, не хитається регулюється у всі сторони,телефон прикольно вставляється і знімається липучка приклеїлась до скла митєво і крепко і без затискань...хто любить якість рекомендую
- Достоинства:
- Стильний крепкий
- Недостатки:
- Ціна, але для якості то норм
- Галя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Нам сподобався цей тримач.
- Федорченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Купила спочатку собі, користуюсь 5 місяців, всім задоволена. Тепер придбала для чоловіка. Все підходить.
- Достоинства:
- Ціна, універсальність.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Добре
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Усе супер
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Жах ! Витримав лише тиждень , а потім як впав , більше не змогли прилипнути в якості тримача , так тепер і валяється, які вже методи незастосовували але все марно , тому не рекомендую Неякісне!
- Недостатки:
- Неякісне , швидко ломається чи як правильно сказати! Не ТРИМАЄ
- Продавец Prime
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємний досвід. Нам прикро, що тримач не виправдав ваших очікувань. Ми завжди прагнемо покращувати якість нашої продукції, тому ваші зауваження дуже цінні для нас. Радимо звернутися до нашої служби підтримки, де вам допоможуть із вирішенням цього питання. Дякуємо за розуміння!
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Тримається міцно. Телефон тримається жорстко.
- Куц Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
дуже добре тримаю телефон, люфт не побачив, товар супер
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Все відповідає опису, товар прийшов неушкоджений.
Прикріпила на панель, тримається добре. Зручно вставляти і діставати телефон.
Нічого не заважає знизу вмикати зарядку в телефон.- Достоинства:
- Чудова річ за свої гроші
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Зручний у використанні та легко кріпиться до скла. Телефон надійно фіксується навіть під час їзди по нерівній дорозі.
- Достоинства:
- Надійний
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Таїсія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Прийшов типу новий, насправді було багато сміття під плівкою.І видно, що ним вже користувались.Взагалі не кріпиться до скла і відпадає.Дуже розчарована.
- Недостатки:
- Не тримається на склі
- Продавец Prime
Доброго дня! Дуже шкода, що у вас склалося таке враження від нашого продукту. Ми прагнемо забезпечувати тільки якісну продукцію, і весь товар новий.
Щоб тримач кріпився - потрібно повернути важіль. Будь ласка, зв'яжіться з нами в особисті повідомлення або за контактами, вказаними на сайті, щоб ми могли детально розібратися в ситуації та запропонувати вам вирішення.
- Николай Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime. Цвет: Черный
Все супер, працює і тримається добре