Отзывы покупателей о Стойка-пантограф для микрофона Bodasan GAZ-34 с пауком и поп-фильтром

Оценка пользователей 3.96/5
  • Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Оочень хлипкий, то и дело боишься что сейчас все рассыпится. Паук под микрафон к669 ели ели подашел, прям вот на тоненького. Думою долго не прослужит..

• Продавец  Dasdan

Дякуємо за відгук! Дуже прикро, що товар не виправдав ваших очікувань.

• Продавец  Dasdan

Модель GAZ-34 є бюджетним рішенням, розрахованим на домашнє використання з мікрофонами середньої ваги. Що стосується кріплення "павук", воно дійсно має стандартний діаметр, і для моделі K669 може вимагати щільної фіксації. Для забезпечення довговічності рекомендуємо надійно затягувати фіксуючі гвинти та уникати максимальних навантажень на вузли з'єднання.

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Користуюсь рідко, поки закріпив на краю стола і відвернув від себе, за потреби - повертаю назад до себе.
    Мій USB мікрофон не вліз в павука, довелось кріпити напряму на штекер.
    Поки додати нічого, як щось зміниться, відпишусь

Достоинства:
    Конструкція здається достатньо міцною та проста для встановлення
    Недостатки:
    Тримач для сітки просто жалюгідний, "ніжка" самої сітки не витримує своєї ваги і "падає", через що сітка тупо звисає
    • Продавец  Dasdan

Дякуємо за ваш відгук, Владиславе!
      Раді, що конструкція стійки здалася вам міцною та зручною у використанні.
      Щодо сумісності павука та роботи тримача поп-фільтра - шкода, що виникли незручності. Ваші зауваження передаємо виробнику, щоб покращити якість комплектуючих у майбутньому.

• Станислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Х***я, которая сломалась за 2 недели!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Хрупкая, слабая резьба
    • Продавец  Dasdan

Доброго дня, Станіславе!
      Нам дуже шкода, що стійка не виправдала Ваших очікувань. Модель Bodasan GAZ-34 завжди проходить контроль якості, тому ми будемо вдячні за деталі - яка саме виникла поломка. Написали Вам в чаті до замовлення.

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Користуюсь тиждень чи два. Дешево й сердито, на що і розраховував. В мене колись була настільна лампа такого типу - там якість була краща. Але для домашнього використання, за свої гроші - норм.

Достоинства:
    Підходять для різних видів мікрофонів. Пружини і шарніри - ок. Гвинти тримають ок (окрім дивись нижче)
    Недостатки:
    Основне кріплення не тримає пантогрф прямо - він стоїть навскоси градусів на 5-10. І взагалі, цей вузол зроблен так собі.
    • Продавец  Dasdan

Дякуємо за Ваш відгук і за корисні коментарі! Обов'язково передамо виробнику задля покращення якості товару.

• Богдан Б***

Зламався через два місяці

Недостатки:
    Зламався через два місяці
  • Микола З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

580 гривень, за таку ціну я придбав цей пантограф.
    Чекав його ну як хатіко свого господаря.
    Їхав 5 днів за 200 км від мене
    А тепер про саму всю цю тему.

Купив для fifine am8, все підійшло, все працює добре. Використовую тільки самий штатив, без павука та профільтра.
    На свої кошти дуже гарний варіант
    Сам матеріал та якість пантографа прям приємно здивував, очікував гіршого. Але як є.

Сам павук виглядає трошки хлюпуватим та особливо криплення його - ну прям взагалі. Але, напевно якщо його один раз закріпити та не дьоргати хватить для користування.
    Чи задоволен я покупкою за таку ціну? 100%

Достоинства:
    Якість - ціна
    Недостатки:
    Оптимальний варіант за невеликі гроші.
    • Продавец  Dasdan

Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Тарас Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Кріалення г***о зламалося на другий день користування нікому не раджу

Достоинства:
    Павук в комплекті
    • Продавец  Dasdan

Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що так сталося з кріпленням( Підкажіть, будь ласка, яке саме кріплення зламалося, можливо ми зможемо його замінити.

• Олександр

Все підійшло чудово!

Достоинства:
    Комплект і ціна
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Dasdan

Дуже дякуємо за Ваш відгук!

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Гарна стійка, гарний товар.

• Кирилл О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Я купил билеты но мне он не понравился, 1. Шум слышно хоть и говоришь через сетку. А также я не знаю куда его крутить ведь он с ножками с которыми нереально закрутить. 2. Такая же проблема и с кранштейном, у него проблема в прикрутке, я из-за того что он упал сломал микрофон. Не советую, берите дороже будет лучше, не всегда дешевле это хорошо. Удачи с находкой!

Достоинства:
    На каждый микрофон подойдет
    Недостатки:
    Прикрутка
    • Макс

Сетка шум не убирает. Она убирает только плевки, «п», «б», и направленный воздух

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

В кріплення павука без проблем стає HyperX SoloCast для якого зараз складно знайти кріплення

Достоинства:
    Хороша якість і чудовий комплект в наборі за таку ціну
    Недостатки:
    На кріпленні до столу накладка є лише на верїній частині кріплення, під нижню якщо ви хочете поберегти стіл прийдеться щось придумати
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Ужасное крепление для «паука» закручиваю и сразу слетает резьба.Плохое крепление для поп фильтра которое даже не держит его

• Продавец  Dasdan

Владислав,можливо Ви щось робите не так? Ви можете нам відправити фото чи відео як саме Ви кріпите павук? Поп-фільтр же затискається на стойці. Якщо міцно прижати - проблем не повинно бути. В любому випадку якщо щось Вам не підійшло - в комплекті є гарантійна картка де вказані наші контакти. Ви можете зробити повернення.

• Ваня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Ужаснейшие крепление, накручиваю и сразу слетает резьба

• Продавец  Dasdan

Опишіть як саме Ви це робите в деталях. Скиньте відео, будь ласка. Подібних проблем ніколи не було.

• Алексей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

За таку ціну, неочікувано якісно.

Достоинства:
    Металева конструкція, швидка доставка, ціна
  • Аа

Класний пантограф

• Єлизавета Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Замовлення прийшо досить швидко. Сам пантограф сподобався - все у гарному стані, уся комплектація присутня. Проте колір тримача не відповідає тому, що на фото. Очікувала на чорний, а прийшов сірий.

Достоинства:
    Гарний пантограф за свої гроші
    Недостатки:
    Колір тримача-павука
  • Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Пантограф приїхав у гарному стані. Легко встановлюється та зручно регулються. За свію гроші він добре справляться зі своєю роботою.

• Олег А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Всё понравилось работает хорошо держит микрофон плотно не вылетает удобный в использовании очень доволен покупкой

Достоинства:
    Хорошо держит не дорогой занимает не много места
    Недостатки:
    Не выявил
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Хороший набір для недорогих юсб мікрофонів

Достоинства:
    Непоганий за свою ціну
  • Євген К***

хороший тримач

Достоинства:
    непогана якість за цю ціну, легко встановлюється
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Швидко доставили, все підійшло.

Достоинства:
    Зручний, ціна
  • Алексей З***

Все підійшло

Достоинства:
    Приїхав швидко, був в ідеальному стані
  • Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Доставили довольно быстро, установка быстрая и лёгкая, конструкция хорошо держит микрофон

Достоинства:
    Легко собирается, держит вес микрофона
  • Лёня П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Прийшов швидко, в комплекті йде попфільтр, простий у збиранні.

Достоинства:
    Дуже зручний
  • Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Раньше стоял микрофон на подставке сейчас стало очень удобно

Достоинства:
    Удобно что все идет в комплекте ! Цена отличная !
    Недостатки:
    Хрупкая но микрофон держит
  • Даниил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Очень давно искал пантограф по хорошей цене и хорошего качества и этот продавец не подвёл все пришло в идеале
    Вопросов никаких не возникает я доволен

Достоинства:
    Компактный, удобный