Отзывы покупателей о Сумка кожаная для ноутбука или документов зернистая
Код : 375697041
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Ідеально підходить до ноута (15,6") , не залишається зайвих пустот.Коли ноут в сумці,то акуратно гарно виглядає- навіть якось витончено та елегантно ,я б сказав!).Пару маленьких відділень внутрішніх,ззовні під замок одно велике.
Нічого зайвого!
Супер! Те що шукав!- Достоинства:
- Штучна шкіра,якісно прошита,зовнішній вигляд,як на мене ціна.
- Недостатки:
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Сумка дуже зручна, приємна на дотик та практична. Нічого зайвого. Щиро рекомендую. Хороший магазин та працівники.
- Достоинства:
- Практична. Зручна.
- Недостатки:
- Нема.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Сумка дуже хороша, зручні замки, виглядає значно дорожче
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Все влаштувало
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Сумка гарної якості. Повністю відповідає зображеню. Окремо дякую продавцю,що оперативно вирішив непердбачену затримку доставки.
- Достоинства:
- Якість товару,клієнтоорієнтований продавець
- Недостатки:
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Гарний вигляд і якість сумки!
- Достоинства:
- Патока В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Акуратно пошита ,рекомендую.
- Достоинства:
- якісно пошита