Топи продажів

Отзывы покупателей о Сумка кожаная для ноутбука или документов зернистая

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17

Ідеально підходить до ноута (15,6") , не залишається зайвих пустот.Коли ноут в сумці,то акуратно гарно виглядає- навіть якось витончено та елегантно ,я б сказав!).Пару маленьких відділень внутрішніх,ззовні під замок одно велике.
    Нічого зайвого!
    Супер! Те що шукав!

Достоинства:
    Штучна шкіра,якісно прошита,зовнішній вигляд,як на мене ціна.
  • Людмила Г***

Сумка дуже зручна, приємна на дотик та практична. Нічого зайвого. Щиро рекомендую. Хороший магазин та працівники.

Достоинства:
    Практична. Зручна.
    Недостатки:
    Нема.
  • Ірина

Сумка дуже хороша, зручні замки, виглядає значно дорожче

• Сергій Б***

Все влаштувало

• Татьяна А***

Сумка гарної якості. Повністю відповідає зображеню. Окремо дякую продавцю,що оперативно вирішив непердбачену затримку доставки.

Достоинства:
    Якість товару,клієнтоорієнтований продавець
  • Володимир

Гарний вигляд і якість сумки!

Достоинства:
    Якість
  • Патока В***

Акуратно пошита ,рекомендую.

Достоинства:
    якісно пошита