- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Заказал ребенку, удобный коврик, система складывания очень удобное можно и бортик сделать и вдвойне. Рекомендую
- Достоинства:
- качество, складывается
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Красивий якісний функціональний
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Купили термокилимок для дитини на близько пів року тому. Спочатку все було добре, але нещодавно матеріал порвався, хоча килимок використовувався акуратно й за призначенням.
Для товару, який позиціонується як дитячий і безпечний, така швидка поломка є неприйнятною. Це свідчить про низьку якість матеріалів або виробничий дефект. Додаю фото пошкодження. Прошу розглянути можливість гарантійного обслуговування, заміни або часткового відшкодування.
Сподіваюся на зворотний зв’язок від продавця або виробника.- Достоинства:
- Зручний у використанні.
Приємне, м’яке тепло. - Недостатки:
- Через пів року порвався матеріал, хоча користувалися обережно.
Ненадійна якість покриття.
Не відповідає заявленій міцності для дитячих товарів.
- Продавец FlamesShop
Дякую за зворотній звʼязок. На фото ми не побачили жодного браку , ступінь ваших пошкоджень які виникли за 8 місяців ( замовлення ви робили ще в Березні ) користування це незначні затертості, які є нормальними для килимків які використовуються довгий час. Також багато наших клієнтів високо оцінили якість наших преміум килимків та залишились задоволеними .
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Спасибо. Коврик отличный , рекомендую)
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Елена К***
Беру свои слова обратно. Первое впечатление действительно было отличное, но в использовании он очень слабый, повреждения появляются мгновенно. Прошлый коврик брали у другого продавца, нам отслужил 1год и 9 мес. Цена очень завышена для такого качества.
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Чудовий термокилимок. На ньому не тільки тепло, але і весело гратися. Син цілими днями катає машинки по доріжках, "будує" будинки,зоопарки,ферми і т.д. А ще він двосторонній. Для дитинки поменше можна використовувати інший бік, з тваринками
- Коваленко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Килимок якісний, відповідає ціні, доволі товстий , теплий
- Достоинства:
- Прийшов швидко. яскравий, відповідає картинці
- Кароліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Замовляла в садочок,у сина був такий самий,прийшов цілий в спеціальному пакеті
Рекомендую- Достоинства:
- Пакет для зберігання,термо
- Недостатки:
- Легко дряпаються,але це притаманно таким килимам такої якості
- Карина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Рекомендую
- Продавец FlamesShop
Доброго дня, Карина. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого термокилимку. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гарний килимок, чудові малюнки, без запаху. На підлозі малюку тепло гратись та повзати.
- Достоинства:
- Швидка доставка, хороша ціна, розмір.
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Чудовий килимок. На підлозі не холодно, дуже зручний.
- Светлана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
)))
- Достоинства:
- Килимок якісний, яскравий. Доставка вчасно. Все добре, продавця рекомендую.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гарний килимок. Дитині сподобався. На підлозі не холодно на ньому.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже гарний та якісний коврик.
Попередній (інший, не цей) пошкодила собака своїми кігтями. Цей більш стійкий до таких навантажень, це точно. А якщо у вас відсутня собака, то взагалі не буде необхідності купувати коврик вдруге))
Із плюсів також те, що є вибір насиченості кольору - з одного боку більш спокійні тони, з іншого більш яскраві.
Рекомендую.- Недостатки:
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Продавець зв'язався швидко, пришло все як описано було в магазині, синочку сподобалось, але знаючи який він активний,
- Достоинства:
- Теплий
- Недостатки:
- Поки нема
- Альбіна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Коврик супер!
Величезний- Наталия Г***
Доброго дня. Підкажіть який розмір коврика. Дякую!
- Виктория Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Чудовий коврик.
І дуже великий)- Достоинства:
- Якскравий, тепленький.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Чудовий
- Достоинства:
- Свою функцію виконує на 100%. Нам і дитині дуже сподобався