Отзывы покупателей о Оливковое масло Fra Ulivo 1 л для жарки

Оценка пользователей 3.38/5
  • Отзывы про товар продавца Products EU
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Products EU. Объем: 1

Дуже схоже на підробку, але наполягати не буду. Якщо вона дійсно першого віджиму (ExtraVergine), то сировина неякісна. Якщо сировина якісна, то олія явно не першого віджиму.

Достоинства:
    Не бачу
    Недостатки:
    Написи тільки італійською, не відразу розбереш. Нема характерного для оливкової олії запаху і характерного смаку. Для смаження годиться, але склад її невідомий. Сировина невідомого походження (з країн ЄС).
    • Продавец  Products EU

Так і є Сергій, ця олія не першого віджиму.
      Це суміш extra virgin (першого віджиму) з другим віджимом.

Так вона використовується в основному для смаження, а також для салатів і гіркоти не має, тому її і беруть. + ціна доступна, бо першого віджиму перетинає кордон в Україну за ціною 12-17 євро, тобто 500-600грн і далі ще ціна виростає поки доїде до роздрібного покупця.

Вибачте, що не змогли задовільнити Вашу покупку, ми намагались в описі до товару подати максимально точну інформацію

• Сергій К***

Це рафінована олія для смаження. Вона не має смаку і запаху (при нагріванні тільки).

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Products EU. Объем: 1

Вже купував і задоволений)

Достоинства:
    Добра олія!
    Недостатки:
    Нема.
  • Дымова о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Products EU. Объем: 1

Очень хорошое, без резкого запаха. Буду брать еше

Достоинства:
    Быстро
    Недостатки:
    Нету
  • Дмитрий Г***

Соответствует цена , качество

• Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Products EU. Объем: 1

Заказал Оливковое масло, оказалось абсолютно по качеству не хуже других опробованных масел, которые по цене на порядок дороже. Есть с чем сравнить, поэтому приятно удивлен, и остался доволен. Буду заказывать ещё, для жарки вообще супер ! Рекомендую Продавца и Товар ! Всё на высоте, качество обслуживания, оперативность, вежливость и конечно качество Товара !!!

Достоинства:
    Супер !
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: EU&FOOD. Объем: 1

Не знаю що це, але на оливкову олію, тим паче екстра вірджин, геть не схоже ні смаком, на кольором, ні консистенцією.

Достоинства:
    Відсутні.
    Недостатки:
    Товар не є тим чим має бути.
  • Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EU&FOOD. Объем: 1

Отличное масло по доступной цене. Заказываю уже не в первый раз и планирую заказывать еще.

Достоинства:
    Качен
    • Продавец  EU&FOOD

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EU&FOOD. Объем: 1

Це найгірша олія, що мені доводилось купувати. Ні кольору, ні смаку. При низькій температурі не гусне.
    Етикетка приліплена погано - з пухирями.
    Я раніше купувала олію цієї марки - це небо і земля.

• Татьяна Е***

Шкодую ,що раніше не прочитала ваш відгук ,купила в своєму місті ,дійсно ні смаку і аромату немвє ,буду жарити на ній ,я вже зрозуміла хороша олія не можке так дешево коштувати