Отзывы покупателей о Набор цветных мелков для волос 12 цветов 20090

Оценка пользователей 4.67/5
  • Отзывы про товар продавца HappyLife
  • Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Чудовий продукт, замовив у суботу, в неділю ввечері вже отримав. Крейда не хімічна, дуже легко наноситься на МОКРЕ волосся. Єдині недоліки, що її в наборі маловато (одного кольору вистачило пофарбувати коротке волосся лише 2 рази), і якщо не зафіксувати крейду лаком, то потім ВСЕ буде в ній.
    Після використання волосся не сушить. Дуже легко змивається

Достоинства:
    Якість, легко наносити/змивати, яскраві кольори
    Недостатки:
    В наборі мало крейди, без фіксації фарбує вче до чого доторкнеться
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш happylife

• Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Донечка задоволена, крейда добре наноситься на мокре волосся

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Дівчатка були в захваті від крейди. Так, прийшлося відповідальніше поставитися до використання і у нас усе вийшло. Продавець дуже відповідальний, зв'язався з нами відразу. Обговорили усі нюанси замовлення. Відправка і доставка товару були швидкими. Я задоволена.

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Галыч Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Якщо ви хочете, щоб у вас в квартирі всі речі та меблі були пофарбовані в різнокольорову крейду, то сміливо купуйте! Наносяться гарно, легко, трохи зволожуєте пасмо, натираєте крейдою і залишаєте. Ми ще феном підсушили. Десь хвилин 10 виглядає ефектно і яскраво. Встигли зробити фото. Але потім це просто жах. Крейда сиплеться, залишається на одязі, дивані, подушках. На самому волоссі вона також розноситься по всьому волоссю, тьмяніє, а волосся стає дуже заплутане. Не раджу. Мили волосся одразу, тому що спати і ходити наступні дні з ним неможливо.
    Продавець хороший. Замовлення виконав швидко і якісно. Дякую.

Достоинства:
    Легкі у використанні
    Недостатки:
    Все забруднюють
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня,Татьяна! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
      З повагою, Керівник магазина.

• Юлія С***

Все добре. Товар прийшов цілий. Красиві і яскраві кольори

Достоинства:
    Легко забарвлюють волосся
    Недостатки:
    Швидко стираються, як звичайна крейда. Перебивається на все, до чого торкається
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Продавець швидко відправив. Рекомендую.
    Про якість та досвід користування мені сказати нічого, донька задоволена.

Достоинства:
    Не уявляю.
    Недостатки:
    Не уявляю.
    • Продавец  HappyLife

• Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Продавця рекомендую, все оперативно відправив. Товар відповідає своїй ціні , якість не погана ,колір тримається довго на волосі. Дитина задоволена, зробили повторне замовлення на подарунок до свят. Основний мінус даного товара, так це краска с крейди після нанесення на волося залишається і на тілі і на речах. Товаром задоволені.

• Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Сушить волосся, як солома стає. Виглядає так собі. Дитині не сподобалося. Запах акварелі

• Тетяна П***

Донька дуже задоволена

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Дуже приємний продавець )
    Дякую за якісний товар

Достоинства:
    Запаковано гарно, задоволена

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Замовлення виконали швидко. Дитина задоволена. Справді на вологе волосся наноситься краще, але довготривалого ефекту чекати не слід.

Недостатки:
    Крейда залишається не тільки на волоссі.
    • Продавец  HappyLife

• Татьяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Швидко виконанке замовлення, крейда ціла, гарно запакована. Дитина дуже задоволена!!

Достоинства:
    Швидко виконанке замовлення, відповідає опису
    • Продавец  HappyLife

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Крейда прийшла добре запакована, ціла. Все відповідає заявленому. Дякую продавцю та рекомендую магазин!

Достоинства:
    Все якісне, гарно наноситься на волосся

• Остап
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

все прийшло швидко крейда прийшла цілою

• Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

купляв дитині дитина в захваті тепер волося різного кольору

• Вася
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

дитина задоволена легко наноситься на волося

• Наталья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Крейду наносити на вологе волосся.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kavun's gifts. Цвет: Разноцветный

Замовили крейду для волосся в суботу, бо хотіли щоб подарунок прийшов до нового року, до середи. Але вже в неділлю товар прийшов. Дякую.

Достоинства:
    Швидко відправили
    • Продавец  Kavun's gifts

Дякуємо за відгук і замовлення! Зі Святами!