- Софія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Svitfornails. Объем: 250 мл
Думала що оригінал коли читала відгуки але прийшла дешева підробка і ще вони були дуже залапані.......
Запах більш-менш норм- Достоинства:
- Норм запах
- Недостатки:
- Відправили підробку......
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Z-Open. Объем: 250 мл
Улюблений аромат,що тут додати)
Вислали прямо 31 грудня, пакування надійне.
Я задоволена. - Евгения Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Флокс. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Вода ніби та яку замовляли, але пакування незрозуміле, брали на подарунок, для нього зовсім не підходить. Бутилочка в коробці прийшла брудна та пильна
- Продавец Флокс
Спреї Victoria’s Secret не мають подарункового пакування від виробника. Вони завжди йдуть без коробки — це стандарт для цього сегменту.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: You Are Pretty. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Все чудово, дякую. Рекомендую
- Продавец You Are Pretty
Добрий день
Користуйтеся із задоволенням!
До нових зустрічей у нас в магазині
- Мирослава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BellisPerennisForYOU. Объем: 250 мл
Все ок. Товаром задоволені. Продавець оперативний.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Z-Open. Объем: 250 мл
Гарне обслуговування.
Швидка доставка.
Гарний аромат ))) - Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: You are the one. Объем: 250 мл
Аромат дуже ніжний і приємний, ми для себе з донькою його вже давно підібрали! Також дуже вдячна за сервіс, надіслали дуже швидко і якісно. Тому, будемо звертатись обовʼязково, дякуємо
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: You are the one. Объем: 250 мл
До товару питань немає,але продавці магазину повідомляють що ти начебто не забираєш товари які замовяєш і що їм про це повідомляє розетка таке собі враження
Тому товар 5
Менеджер 0- Достоинства:
- Товар чудовий
- Недостатки:
- Обслуговування
- Вікторія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Z-Open. Объем: 250 мл
Все супер, відправили швидко, якісно запакували, спрей такий як на фото
- Достоинства:
- Оригінальний, добре запакований, швидка доставка
- Книга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CosmoGroup. Объем: 250 мл
Дуже сподобався аромат, рекомендую
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Z-Open. Объем: 250 мл
Спрей чудовий, продавець дуже швидко відправив, замовлю ще обов’язково!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SEDUCTION. Объем: 250 мл
Оригінал!!! Дуже сподобався запах, в подарунок поклали смачний чай.
- Достоинства:
- Сподобався
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SEDUCTION. Объем: 250 мл
Прекрасний, оперативний продавець. Вчора замовила сьогодні вже отримала. Оригінальна продукція. Однозначно буду замовляти тут ще
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hey Girl. Объем: 250 мл
Товар прийшов з пошкодженим ковпачком прям зімятим. Дуже неприємно бо на подарунок. Коли забирав товар не розпакував і одразу не помітив пошкодження.
- Достоинства:
- Сервіс від Розетка норм.
- Недостатки:
- Товар прийшов пошкодженим
- Руслан Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SEDUCTION. Объем: 250 мл
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Z-Open. Объем: 250 мл
Замовляла подрузі на день народження. Їй дуже все сподобалось.Продавець швидко відправила товар по моїй просьбі.Рекомендую!!
- Достоинства:
- не різкий запах, стійкий та приємний запах,швидка доставка
- Каміла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmuri. Объем: 250 мл
Пахнет бесподобно, лучший аромат. В меру сладкий, очень приятный. Отправили в день заказа, огромное спасибо! Буду заказывать еще