- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Дуже задоволенний товаром. Прийшло швидко, охайно запаковано. Рекомендую цього продавця.
- Яна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Сьогодні отримала навушники. Це повинен бути подарунок на Миколая. В описі та у фото зазначається, що товар у вакуумному пакуванні, на жаль, це не так.(фото прикріплюю).
З приводу, якості, протестую 06.12.25 та залишу більш детальний відгук. - ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Якісні навушники для роботи, найкраще що може бути для роботи.
- Достоинства:
- Легкі, хороший звук, багато функцій.
- Недостатки:
- Мікрофон справа і не перекидається на зворотню сторону щоб вдягти навушники так щоб мікрофон був зліва. Дуже незвично, але не критично.
- Діана М***Продавец: СІА. Цвет: Black
Відмовились від товару, приїхав не в рідному упаковані вже відкриті, права сторона не працює, мікро не працює так як належно. Якщо порівнювати з тими що в мене були відрізняються максимально.
- Продавец СІА
Добрий день, після повернення та перевірки товару буде надано відповідь на ваш відгук.
- Продавец СІА
Добрий день, отримали товар після вашої відмови, зробили перевірку по вашому відгуку. Дійсно до вас приїхала коробка з під версії USB-C. Ми коли отримуємо товар проводимо оновлення програмного забезпечення для того щоб клієнт отримав максимальний комфорт для користування. Вийшла помилка при пакуванні, не ту модель поклали не в ту коробку. Товар до вас приїхав новий у заводських плівках, повної комплектації. В ньому виявився брак, відходить правий динамік, повернули його поставнику. Вибачте за незручності. Гарного дня!