- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Все як в описі.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Кентавр.
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За три місяці користування зварювальним апаратом задоволений. Виконує свої функці нормально у всіх режимах.Особливо в режимі зварюванння напів автоматомбез газу.
- Достоинства:
- Багато режимів зварювання
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже корисний товар
- Достоинства:
- Чітко тримає дугу. Габаритами дуже зручний
- Недостатки:
- Не знайщшо
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо
- Коля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Був оформлений ремонт але повідомили що ремонт не можливий і надіслали заяву на повернення коштів заяву подав батько але так нічого не було проведено прийшлося звертатися до самої розетки і знову надіслали заяву на заповнення дуже поганий сервіс обслуговування уже більше пів року ні товару ні грошей за нього
- Достоинства:
- Апарат добрий але зламався без шансу на ремонт
- Недостатки:
- Поганий сервіс
- Поплавський О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Могу ли я варить порошковой проволокой и флюсовой.
Представник постачальникаЗдравствуйте, да.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З доставкою в розетці проблеми. Замовляв 20 квітня а привезли аж 4 травня. замовляти більше нічого не хочеться.
- Недостатки:
- Доставка
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Денис П***
Работает еще? Нормально?
- Володимир М***
Пока все норм.
Представник постачальникаСпасибо за Ваш выбор!
- Сергій Г***Продавец: Rozetka
Користуюся цією сваркою уже декілька років, нарікань взагалі до неї ніяких немає!!
- Андрей Р***Продавец: Rozetka
Тут еще можно TIG горелку подключить и аргоном варить, между прочим. Но только не алюминий. Кабели такие себе - недорогие, но и не хлам, как бывает.
- Достоинства:
- Три вида сварки.
- Недостатки:
- Вентилятор громкий. Ну очень.
- Олександр В***Продавец: Rozetka
Брав не тут (не було в наявності) але рекомендую, також беріть маску хамелеон та проволоку флюсову і буде вам щастя
Це наче корисна іграшка
Дивіться відео- Достоинства:
- Можливість варити без газу, флюсовою проволокою, легка, багато регулювань напруги швидкості подачі, струму.
- Недостатки:
- Не помічено
- Сергей М***
Які налаштуванн ставите на профільну трубу 1,5-2 мм?
- Сергей М***
Для фдюсового дроту
- Victor S***
Дротом без газу можна зварюввти?
- АртемПродавец: Rozetka
Гарний апарат, варить добре. Всі доп. Функції працюють відмінно. Можна встановлювати катушку на 1 кг. Ще дуже гарно, що в цьому апараті реалізована функція VRD, що допомагає знизити напругу у режимі очікування. Мені подобається апарат.