- Кальник И***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гарно
- Продавец FlamesShop
Щиро дякую за ваш відгук. Ваш досвід покупки корисний та допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
При торканні до килимка, дуже неприємний звук, скрипить. Дитина лякається. Брали на подарунок, не використовували. Дитину посадили один раз, проте через цей неприємний звук, дитина плакала, не захотіла бути на килимку. Вже мали такий килимок, але тонший, таких дефектів не було. Звʼязалися з менеджерами щоб повернути товар, менеджер після придумування різних причин відмовився здійснити повернення. Не рекомендую даний товар. Якість не відповідає ціні.
- Недостатки:
- Скрипить, видає неприємні звуки при торканні.
- Продавец FlamesShop
Дякуємо за відгук, нам дуже прикро що вам не сподобався товар, адже багато покупців високо оцінили якість товару та наш сервіс.
Ми впевнені в якості нашого товару який ретельно перевіряється перед відправкою. Ми отримали ваш запит з приводу килимка, де написали що ви вже користувались товаром та вам не сподобалось. З приводу звуків: при повзанні дитини по килимку скрип не може виникати через м'якість килимка, скоріш за все скрип виникає між підлогою та килимком ,та також якщо є вологість, то можливий такий звук на покритті
Ми йдемо на зустріч та робимо повернення коштів за товар , при умові, що товар не має слідів експлуатації та має товарний вигляд.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гарний товар.
- Достоинства:
- Швидке замовлення
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Фото
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гарний, але від слюнь малого відшарувалося покриття
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
М'який та теплий
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Хороший коврик. За місяць експлуатації стан майже не змінився. Окрім котячих подряпин :). Якщо обережно ставитися , то служитиме довгий час.
- Достоинства:
- Красивий, приємний
- Недостатки:
- Вразливий до механічних пошкоджень
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Килимок гарний як на зображенні. Все відповідає фото. Проте нажаль якість не відповідає ціні. За пару годин вже з’явилась дірка від колес машинок. Якби був більш міцнішим було б чудово.
- Достоинства:
- Розмір, кольори, тепло сидіти дитині
- Недостатки:
- Матеріал не якісний, легко зробити пошкодження
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Хороший килимок, є сумка для зручного зберігання, кольори як на картинці
- Достоинства:
- Великий, теплий, мякенький, приємні кольори
- Влада Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Все окей
- Достоинства:
- Швидко зв'язались зі мною
- Недостатки:
- Нема доставки на розетку