Отзывы покупателей о Телевизор iFFALCON iFF55U62

Оценка пользователей 4.47/5
  • Анастасія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Працює вже два роки, чудовий за свої гроші. Картинка класна, білий не жовтить, чорний теж хороший. Простий в користуванні.

• Володимир

Два роки, день у день в роботі, жодних нарікань.

Достоинства:
    Діагональ, ціна, . Google TV
  • Мария П***

Працював півтора роки, в один день почалось мерехтіння зображення і артефакти. відправили в сервіс, чекаю

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    вийшов з ладу
  • Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Картинка середненька.
    Здивувало , що дисплей не підлягає заміни . Хоча гарантія стоїть 24 місяці. А запчастин немає .Так сказали в сервісному центрі .
    Виходить одноразовий телевізор .
    Врахуйте це при покупці.
    Якщо все ж це не так , прошу представників компанії допомогти вирішити питання з заміною дисплея за гроші.

Достоинства:
    Безрамочний
    Недостатки:
    Одноразовий , не підлягає ремонту
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Непоганий телевізор. Тільки чому не було в комплекті другого пульту?

Недостатки:
    Не було другого пульту.
  • Антоній К***

Хороший телевізор дуже задоволений працює без нарікань

Достоинства:
    Хороша якість зображення та звуку
    Недостатки:
    Відсутні

Вітаємо Вас, Антоній. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування!

• Пётр Г***

В использовании год , всё устраивает, изображение, звучание достойно.
    Перед покупкой сомневался, но остался довольный. Купил 55 дюймов

Достоинства:
    Цена , качество , звук , изображение , 2 пульта очень удобные и симпатичные.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил и надеюсь не обнаружу )

Вітаємо Вас, Петро! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування.

• Андрій У***

Бомбовий телевізор із топовими характеристиками за бюджетною ціною!

Достоинства:
    Ціна,якість,характеристики!
    Недостатки:
    Незнайшов

Вітаємо Вас, Андрій! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного перегляду.

• Николай С***

Отличный телевизор за свои деньги

Достоинства:
    Есть смарт тв
    Недостатки:
    Начинает лагать спустя долгое время использования

Вітаємо Вас, Микола! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання телевізора iFFALCON iFF55U62. Нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів, адже Ваші коментарі допомагають нам покращувати наші продукти!

• Щурко М***

Телевізор просто бомба за такі гроші !!!

Недостатки:
    Поки не виявив

Вітаємо Вас, Михайло. Дякуємо за відгук. Нам дуже важливий зворотній зв'язок.

• Любовь А***

Телевізор сподобався. Працює нормально, зображення і звук хороший.

Достоинства:
    Хороший телевізор.
    Недостатки:
    Пока нема.

Вітаємо Вас, Любов. Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного перегляду.

• Андрей Р***

Брал для матери , очень хороший. Большой и картинка качественная

Вітаємо Вас, Андрію. Дякуємо за відгук. нам дуже важливий зворотній зв'язок.

• Юрій

Через півроку по екрану кинуло піксілі. Сервісний центр відразу відповіді що це не гарантійний випадок і таке може бути з їх слів тільки з вини покупця з їх слів.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Працює 6 місяців
    • Романов О***

Як може не бути гарантії на матрицю, це ж 70 відсотків вартості телевізора, основна частина, на це і надається гарантія, сам працюю в сфері продаж. Якщо б були сліди підтоплення, удару, чи будь якого пошкодження то звичайно не гарантія, а тут як поставив телевізор пів року тому так до тепер навіть з місця не забирав....

• Романов О***

У мене така сама ситуація з пікселями...

Вітаємо Вас, Олександр. Розуміємо Ваше занепокоєння, але не поспішайте засмучуватись. Рекомендуємо звернутись в найближче відділення сервісного центру в Вашому місті для діагностики, в рамках гарантії, попередньо зателефонувавши за номером сервісу 0 800 21-15-01. Також, прохання додатково залишити запит на пошту [email protected] для координування подальших дій. Бажаємо якнайшвидшого вирішення.

• Андрій

Доброго дня купив в вашому магазині телевізор з одним пультом, я так розумію в комплект входить два як вирішити це питання?

Достоинства:
    Недостатки:
    Один пульт
    • Яна С***

В хар-х написано, що один пульт

• Вікторія С***

Крутезний

Достоинства:
    Якість зображення
    Недостатки:
    Споживання електроенергії

Вітаємо Вас, Вікторія. Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного перегляду.

• Оксана С***

Телевизором довольны. Несколько раз уже обновлялось встроенное ПО, дети довольны за приставкой - изображение 4К HDR10, эфирное ТВ не смотрим - лампа, кино хд, онлайн фильмы и сериалы. Цветопередача и звук радуют. Рекомендую к покупке

Вітаємо Вас, Оксана. Дякуємо за відгук. Нам дуже важливий зворотній зв'язок. Бажаємо вдалого перегляду та довготривалої експлуатації.

• Юрій

Спочатку телевізор сподобався. І ось, не пройшло і пів року нечастого і акуратного використання, як почала сипатися матриця. Через весь екран (зверху до низу) пройшов ланцюжок неактивних (чоних) пікселів у вигляці чорної нитки, яка дуже кидається в очі. Це говорить про винятково низьку якість девайсу. Телевізор категорично не рекомендую до покупки (краще трохи докласти грошей і купити іншого виробника). Дуже ненадійний. Вистачить тільки на короткий час експлуатації.

п.с. можливості відправити в сервіс-центр немає. Дешевше викинути і купити телевізор більш нормального бренду.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже низька якість

Вітаємо Вас, Юрію. Рекомендуємо звернутись в авторизований сервісний центр для проведення діагностики та виявлення причин пошкодження матриці в рамках гарантії. Номер гарячої лінії СЦ 0 800 21-15-01. Бажаємо якнайшвидшого вирішення.

• Максим М***

Гарний телевізор. В моїй комплектації був один пульт. Чи не має можливості вислати ще один?

Вітаємо Вас, Максиме. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетка або залиште нам свій запит на е-мейл [email protected] Ми обов'язково зв'яжемось з Вами та вирішимо це питання.

• Алексей П***

Якщо телевізор потрібен тільки для ютуба - норм вибір.
    Якщо плануєте дивитись щось через браузер - готуйтесь кожен місяць скидати налаштування до заводських

Недостатки:
    В браузері з часом починає дуже лагати відео, навіть на найнижчих налаштуваннях

Вітаємо, Олексію. Рекомендуємо оновлювати програмне забезпечення регулярно, коли воно приходить на ваш пристрій, перевірити рівень сигналу Wi-Fi на телевізорі, а також перевірити в самому браузері на телевізорі швидкість подачі інтернету через спеціальний сайт. Бажаємо вдалого перегляду.

• Гайдамаха Н***

За свої гроші - топ!

Достоинства:
    Швидкий, інтуїтивний
    Недостатки:
    Поки що немає

Вітаємо Вас, Назаре. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Ви допомагаєте нам стати кращими. Бажаємо вдалого перегляду.

• Игорь П***

За ці гроші навряд чи можна знайти щось подібне із гарантією. У моїй комплектації не було другого пульта, але представник компанії вирішив цю проблему і вислали додатковий пульт. Загалом покупкою залишився задоволений.

Достоинства:
    Два пульта, швидкий.
    Недостатки:
    У соняній комнаті, трохи не вистачає підсвітки.

Вітаємо Вас, Ігоре. Дякуємо за відгук та довіру. Бажаємо приємного перегляду.

• Марія Д***

Ціна якість топ! Картинка чітка і яскрава, звук якісний, гугл тв працює без зауважень, два пульти в комплекті!

Достоинства:
    Ціна, картинка, звук, гугл тв
    Недостатки:

Вітаємо, Марія. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного перегляду.

• Сергей

Працює. Брав для відеонагляду.

Достоинства:
    Ціна. Діагональ. Андроїд.

Вітаємо, Сергій. Дякуємо за високу оцінку. Бажаємо довготривалої експлуатації.

• Юрій У***

Користуюсь вже декілька днів, можу сказати що за такі кошти доволі непоганий телевізор, зображення та звук добротний для цього сигменту. Брав як 2-й тв, з соні порівнювати недоречно.

Достоинства:
    Ціна;
    Акуратний вигляд, тонка рамка;
    Недостатки:
    Один роз'єм USB і то 2.0;
    Відсутній другий пульт, я так зрозумів, що його отримують обрані;
    Є деякі підгальмовування, але не критично

Вітаємо, Юрій. Дякуємо за відгук та високу оцінку.

• Александр К***

Повністю задоволений

Вітаємо, Олександр. Дякуємо за відгук та високу оцінку.

• Юрій Щ***

Хороший телевизор за свою цену. Интерфейс работает плавно, звук нормальный и картинка насыщенная

Вітаємо, Юрій. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного перегляду.

• Віктор І***

Чудовий телевізор. Швидко розібралися в налаштуваннях.

Достоинства:
    Два пульта.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Вітаємо Вас, Вікторе. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам дуже важлива Ваша думка. Бажаємо приємного перегляду.

• Дмитро

За таку ціну гарний, все працює, є голосовий пошук, 4К, гугл ТВ. Проблем не має.

Достоинства:
    дешевий, 4 К, гугл ТВ, голосовий пошук
    Недостатки:
    невеликі засвіти по колу

Вітаємо Вас, Дмитро. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам дуже важливий зворотній зв'язок.

• Денис

Доброго дня! Побачив в коментарях, що зараз в комплекті є два пульти, один з голосовим укправлінням. У мене був тульки один, купляв в кінці 2023 року, чи можна його окремо десь замовити?

Достоинства:
    4k, google tv hdmi 1.4
    Недостатки:
    1 usb
    • Михаил Ф***

Причем usb 2.0

Вітаємо Вас, Денис. Дякуємо за Ваше звернення. Додатково пульт з голосовим управлінням можна придбати ввівши запит на сайті Універсальний пульт ДК для ТБ TCL RC802V. Бажаємо зробити вдалий вибір.

• Кожному С***

Спочатку залишив гарний відгук, але після деякого часу експлуатації просів звук(те, що раніше було 14 гучності стало 23)
    Тормозить у браузері, вилітає, лагає при перегляді фільмів, нервів не вистаячає
    Не можу на 4к тєлєку подивитись навіть 720, хоча сплчатку все було доюре
    Пишу сюди, бо на офіційному сайті був вказан номер телефону офіційного представника, перед купівлею я з ними спілкувався і дізнавався доп інформацію
    Тепер там номер якогось незрозумілого сервісного центру, які навіть назву такого бренду не чули
    Вкажіть, будь ласка номер офіційного представника, з яким я зможу предметно поспілкуватись
    Дякую

Вітаємо Вас. Реклмендуємо звернутись до авторизованого сервісного центру за номером 0 800 21-15-01 або залишити свою заявку на електронну пошту [email protected] Ми обов'язково зв'яжемось з Вами та допоможемо налаштувати телевізор. Бажаємо якнайшвидшого вирішення.

• Артем

Порівнюю з Самсунгом з дешевої серії, якому вже 12 років і Філіпсом з дорогої, якому 18 років.
    Файний, але не без недоліків. Наприклад, при яскравості 100% трохи її замало у кімнаті вдень. Екран сильно відзеркалює. Звук - нижче середнього рівня за якістю (буває і гірше, але тут він глухий, нечіткий, верхніх і нижніх частот немає). Звук голосний. Телевізор дуже моторний, все дуже швидко (хоча я і все зайве вирізав одразу). Після Андроід ТВ 9, тут у мене були складності з встановленням і налаштуванням будь-яких програм, але все можна зробити як треба. За 10К - норм телевізор

Достоинства:
    2 ГБ ОЗУ, 4К, HDR, Google TV, блютуз-пульт, гарантія 2 роки
    Недостатки:
    Звук, рівень яскравості

Вітаємо Вас, Артем. Дякуємо за розгорнутий відгук.

• Ігор Р***

Коштує своїх грошей.

Звук та картинка приємні.

Вітаємо Вас, Ігоре. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Ви допомагаєте нам стати кращими.

• Леонід К***

Інколи отак буває... Дуже неприємно звичайно. Перший раз коли побачив - емоції можете уявити...
    Але допомагає перезавантаження пристрою через налаштування - зникає полоска...
    Як би не це - було б вельми чудово... Оновлення всі встановлені, але...

Вітаємо Вас, Леонід. Дякуємо за зворотній зв'язок. Не поспішайте засмучуватись. Рекомендуємо звернутись в авторизований сервісний центр в Вашому місті для проведення діагностики та усунення причин в рамках гарантії. Бажаємо якнайшвидшого вирішення питання.

• Алексей Л***

Чудовий телевізор за свої гроші!

Достоинства:
    Гарна картинка. Гарний звук. Достатньо швидкий. 2 пульти (хоча користуюсь одним, 2й як резерв).
    Недостатки:
    Google TV це сум. Після Самсунга дуже не зручно.

Вітаємо Вас, Олексію. Дякуємо за відгук. Не поспішайте засмучуватись, переваг Google TV більше, ніж в Android TV. Детальніше Ви можете ознайомитись в картці товару з порівняльною таблицею. Впевнені, що Ви знайдете для себе більше переваг. Бажаємо приємного перегляду.

• Дмитрий М***

За свої гроші не поганий...

Достоинства:
    Функціонал
    Недостатки:

Вітаємо Вас ! Дякуємо за відгук і високу оцінку телевізора iFFALCON iFF43U62. Бажаємо приємного користування!

• Юрій А***

Від телевізора отримав більше ніж очікував. Найперше що приємно здивувало це звук, його більше ніж вдосталь і він якісний. Зображення також на хорошому рівні.

Достоинства:
    Недостатки:
    Невеличка затримка при перегляді на великої якості відео.

Доброго дня, Юрій Архипенко! Дякуємо, що обрали телевізор нашого бренду. Сподіваємось, що вказаний Вами недолік не вплине на загальне враження стосовно придбання.Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!