Отзывы покупателей о Упаковка батончиків BARGY ЕНЕРГЕТИЧНЕ АСОРТІ 12 шт. х 40 г

• Ірина Щ***

Ситні і смачні

Достоинства:
    Дуже смачний перекус
    • Продавец  TOP BAR

Дуже раді Ірино, що Вам сподобались наші батончики, нам приємно, чекатимемо на Ваші повторні замовлення!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Підсів на них перед вранішнім тренуванням на 8.00 коли особливо не поснідаєш бо бігати з повним пузом в футбол це таке собі задоволення. А от легенький перекус який дає енергію у вигляді батончика саме воно!

Достоинства:
    Реально смачні батончики, бо більшість що я пробував взагалі ніачьом
    • Продавец  TOP BAR

Дякуємо Олексій за високу оцінку, раді що Ви відкрили для себе наші батончики і сподіваємось на подальшу співпрацю!

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Шукали корисні солодощі і замовили енергетичне асорті Bargy. Батончики - супер, топ додаток вранці до кави та в якості перекусу під час довгих робочих сесій за комп'ютером, коли дедлайни горять і нема часу відволіктись на повноцінний обід. Єдиний мінус, що упаковки вистачило лише на три дні і довелось заомвляти нову. Малиновий вибух THE BEST!!!

Достоинства:
    Смак, користь, ціна
    • Продавец  TOP BAR

Щиро дякуємо Вам Олександра за високу оцінку, і будемо раді співпрацювати надалі!

• Кирилл С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Дуже задоволений покупкою, відправили максимально швидко , замовив ввечері, а зранку вже топав з пошти та насолоджувався корисними батончиками. Однозначно 10 із 10 ! ДЯКУЮ!

Достоинства:
    Дуже смачно, та корисно !
    Недостатки:
    Взагалі немає
    • Продавец  TOP BAR

Дуже раді Вашій оцінці, Кирилле, будемо раді подальшій співпраці!)

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Замовляла мікс батончиків в дорогу. Перекус вийшов що треба! Дуже сподобалися всі!

Достоинства:
    Смачні, корисні та дуже поживні
    • Продавец  TOP BAR

Дякуємо Маріє за відгук, будемо раді новим замовленням!)

• VV
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Заказывал 2 товара, пришёл 1. Продавец не выходит на связь. Будьте осторожны при заказах у данного продавца

• VV

Возникло недопонимание. Вопрос решили оперативно, притензий не имееться. +rep

• Продавец  TOP BAR

Дякуємо, В'ячеслав, за розуміння та сприяння вирішенню питання з Вашого боку. Ми завжди притримуємось правил чесної співпраці, та ставимо на перше місце якість обслуговування наших клієнтів, а також 100% виконання замовлення покупця. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Маруся Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Спасибо продавцу, быстро отправил товар и был внимательным в общении.
    Очень крутые батончики - для перекуса. Особенно для тех, кто полезно питается.

Достоинства:
    абсолютно натуральные, без добавления сахара
    • Продавец  TOP BAR

Вітаємо, Маруся! Дякуємо за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Дуже смачні батончики, а головне корисні!

• Продавец  TOP BAR

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Оксана Е***

Чудові батончики. Швидко і без проблем відправили. Дякую продавцю

• Продавец  TOP BAR

Вітаємо, Оксано! Дякуємо за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Руслан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Той момент коли не можеш обрати улюблений, бо всі смачні і цікаві по своєму. Беру асорті і обраю під настрій перекус на день. Малиновий з кислинкою до чаю, арахісовий до кави, коли хочеться шоколадного шоколаду, з манго з собою на перекус по дорозі. Дуже сподобався дизайн асорті упаковки, можна взяти на подарунок, як альтернативу цукеркам.

Достоинства:
    Дуже смачні і корисні.
    • Продавец  TOP BAR

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Макуха П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Спробували всією родиною - дітям більше сподобались з кокосом, мій фаворит - манго! Ніколи не думав, що без цукру батончик може бути і солодким і таким смачним. Рекомендую!

Достоинства:
    Натуральні інгредієнти, різні смаки в одній коробці
    • Продавец  TOP BAR

Вітаємо, Павло! Дякуємо за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Як добре що придумали асорті,взяв одну коробочку і скуштував увесь асортимент.Тепер сміливо можна замовляти цілу коробочку смаку який сподобався найбільше.Всі  сподобались,але є і фаворити.Рекомендую

Достоинства:
    Натуральні,корисні
    • Продавец  TOP BAR

Вітаємо, Анно! Дякуємо за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP BAR

Сподобалось, що можна придбати асорті, і спробувати одразу всю лінійку, і визначитись зі своїми фаворитами (хоча це важко зробити, оскільки всі вони ну ду-у-у-же смачні). Для тих хто любить кислинку - підійде батончик з малинкою, для поціновувачів екзотики - з манго, хто полюбляє поєднання шоколаду та цитрусових - кокосово-апельсиновий, ну а для тих, кому до вподоби трішечки солоненький батончик - арахісовий батончик велкам. По складу всі вони натуральні і корисні. Чудова альтернатива шкідливому перекусу!

Достоинства:
    Смак, склад
    • Продавец  TOP BAR

Вітаємо, Євгеніє! Дякуємо за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.