Отзывы покупателей о Цукаты микс кубики 500 г

Оценка пользователей 4.78/5
  • Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 250. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Смачні цукати, купила для приготування паски, але вже трохи спробувала.

Достоинства:
    Смачно.

Щиро дякуємо за відгук

• Валентина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Вкусно и свежая продукция.

Достоинства:
    Все
    • Продавец  НАТАЛ

Валентина, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Десна. Общий вес: 100

Хорошие цукаты сверху не видно сахара приятные на вкус

• наталя к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 1000. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Смачне, свіже і радує око.
    Шматочки не маленькі і не брили.

Достоинства:
    Смачне,свіже і дуже швидко.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук
      Ми раді, що ви задоволені!
      Звертайтесь ще !

• Наталия Л***

Все дуже сподобалося.Товаром задоволена
    Успіхів вам

• Продавец  MAXIRA

**"Наталія, дякуємо вам за теплі слова та довіру! Нам дуже приємно, що вам все сподобалося. Бажаємо вам гарного дня та будемо раді вашим новим замовленням! "**

• Алла П***

Смачно ,добре запакована, дякую

• Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені нашою продукцією. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Татьяна М***

Цукати дуже смачні, немає постороннього смаку. Рекомендую!

Достоинства:
    Свіженьке та смачне
    • Продавец  MAXIRA

"Щиро дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що вам сподобались наші цукати. Раді, що ви оцінили їх свіжість та смак. Чекаємо на нові замовлення!"

• Леся К***

Смакота

• Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук ! Раді що вам довоподоби наші товари !
      Звертайтесь ще

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет

Для мене один з показників якості цукатів – це колір. У цих колір занадто яскравий. На смак доволі солодко. Я б радила брати ось ці саме для прикрашання тортів. А якщо їсти самостійно – краще вже сприймати їх як цукерки.

Достоинства:
    Ок ціна за таку кількість продукту
    Недостатки:
    Виглядають так, ніби їх підфарбували
    • Продавец  НАТАЛ

Доброго дня! Шматочки ананасу дійсно фабують в різні кольори натуральним барвниками. На фото вони яскраві, фото реальне. Смачного!