Отзывы покупателей о Капсулы для волос Sevich mix 30 шт

Оценка пользователей 4.89/5
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautician home. Количество в упаковке: 30. Объем: 30 мл

Гарні капсули

• Вікторія К***

Товар відповідає опису

• Анна

Купляю вже не вперше, класна олійка в капсулах. 1 капсули вистачає на 2-3 рази бо маю волосся до плечей. Найбільш подобаються червоні та фіолетові)

Достоинства:
    Баночки вистачає надовго, не перенавантажує, дає гарний блиск та наповнює волосся
  • Марія Б***

Дійсно дієві капсули.В мене рідке і коротке волосся відповідно ділила капсулу на 2 рази.На вологе вимите волосся втирала в кінці.Волосся стає після сушки шовковисте,блискуче. Воно в мене пухнасте відтак капсули трохи прибирають і пухнастімть.Однозначно рекомендую до викоритання!

• Олександра

Дуже подобаються ці капсули. Волосся після них мʼякеньке і доглянуте

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Сергей П***

Всё ок!Но доставка очень долгая!

• Кондратюк А***

Дуже сподобались ,волосся стало набагато краще .
    Буду замовляти ще .

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • екатерина б***

Делаю заказ не первый раз. Капсулы нравятся и удобно в применении. На короткие волосы хватает на 2 раза))

Достоинства:
    Запах, шелковистость, блеск и простота.
    Рекомендую
  • Міша К***

• Віктор Б***

Красіві

• Людмила О***

Приємна ціна за такі круті капсули, класний ефект після використання. Волосся м'яке, гладеньке, крутий аромат.

Достоинства:
    Різноманітність капсул
    Недостатки:
    Відсутні
  • Елнура Г***

• Вікторія Р***

Достоинства:
    Все
  • Маша

Супер! Рекомендую

Достоинства:
    Що вони різні
  • Юлія М***

Капсули супер,рекомендую!

• Виктория К***

Лучшие капсулы, у всех цветов приятный запах, хорошо борится с посечеными кончиками

Достоинства:
    Запах, свойства
  • Надія Ч***

Дуже сподобалися, волостя м'яке, легке

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має
  • Катерина

Рекомендую!!!Волосся зволожує добре

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Юлія Р***

Волосся пом'якшує та зволожує добре. А от запах не подобається взагалі. Аромат дешевих парфумів

• Анна Ш***

Капсули дуже класні!!!Рекомендую!!!

• Вика П***

Дуже хотіла спробувати ці капсули, і вони просто супер. Після однієї капсули вже видно результат, волосся м'якеньке, стає більш живим. Тому раджу спробувати. Дякую, буду ще замовляти.

Достоинства:
    Суперові
  • Людмила Ч***

Найкращі для мене чорні, просто супер для темного волосся, яке схильне до пухнастості)) замовлю баночку суто їх

• Ольга М***

Вперше беремо товар такого плану. Тому взяли саме мікс. Дуже задоволені. Капсули мають свій неповторний аромат та вплив на волосся(залежить від кольору). Спробувавши усі кольори можна обрати ті, що підходять найбільше.

Достоинства:
    Розмаїття варіантів аромату та впливу
  • Надія Г***

Капсули ніякі, замовила по відгуках та за низької ціни і пожалкувала , перед цими користувалась іншими дорожчими вони просто неймовірні -волосся м'яке та шовковисте залишалося кілька днів.Ці капсули ніякого ефекту м'якості та шовковистості , спочатку подумала що може мені не підійшли ,віддала половину подрузі ,вона сказала те саме ,що ніякого ефекту.Більше такі замовляти не буду .

• Дар'я Б***

А якими користувалися раніше?

• Марина С***

Бомба

• Вікторія Л***

Класні

• Ірина К***

Класні капсули для волосся. Гарна робота фірми, бескоштовна доставка!

• Христина М***

Результат видно зараз після першої капсули!! Дуже крутіі))

• Дарина С***

Чудові капсули! Наношу на довжину перед сушінням феном і волосся як шовк✨

Достоинства:
    Запах, ефективність
  • Анастасия

Мені сподобалась :якість товару, обслуговування

Недостатки:
    Не має недоліків
  • Варвара Б***

• Наталія Б***

Шикарні

• Наталія Б***

Капсули супер. Спробували з мамою і донечкою в захваті. Продавець супер. Доставка швидка і на розетку. Рекомендую

• Кононова О***

Ще всі не спробувала, але чорні дуже прикольні. Продавець також порадував: швидка безкоштовна доставка до Розетки. Дякую і рекомендую!

• Татьяна Ш***

Чудові капсули, швидка та безкоштовна доставка.
    Дякую, буду обов'язково замовляти щелишилася всим задоволена.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Світлана Я***

Після першого нанесення капсули, волосся стало шовковисте, ефект вражає, я задоволена.