- Тетяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый
Гаманець відмінний, якістю задоволена. Виглядає маленьким, та, насправді, вміщає багато ( гроші, банківські картки, водійське посвідчення, паливна карта, документи на авто, картки з мазазинів). Сама не очікувала, що стільки всього розміщу.
- Достоинства:
- Мало місця займає у сумочці. Окремий відділ для монет.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Людмила Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Він наві кращий ніж на фото. Дуже приємний на дотик. Всі функції, як вказано у характеристиках. Я дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Зручний. Матеріал схожий на натуральну шкіру.
- Недостатки:
- Немвиявлено
Людмила, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Лилия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Дуже-дуже якісний.
Шкіра- Достоинства:
- Якість і колір. Вмісткий
Лілія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Жене понравился. Кошелек сделан качественно, кожа натуральная, мягкий, удобный, не воняет. Купюры и карточки входят удобно.
К покупке рекомендую.
#МойЛук
#МiйЛук- Достоинства:
- Удобный, кожаный
- Недостатки:
Доброго дня, Іван. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.