- Носик Н***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Чудовий! У мене він рік. Швидко заряджається (відносно з іншими). Один порт швидкий, для повної зарядки телефону, з нуля, до двух годин. Другий звичайний, така зарядка приблизно 4 з половиной години. Коли залишився без використання на пів року, не згубив зарядку зовсім (по індикації). Всім рекомендую! Цей купувала, хай буде, за такі гроші. А виявилося що він краще за мої інші більш вартісні
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Нормально працює
- РОМАН С***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Заряджав десь 10 раз цим чудом. Потім він просто не включився.
Не рекомендую.- Достоинства:
- Недостатки:
- Китайський непотріб
- ГЕОРГИЙ Д***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Свою функцию зарядки смартфона и питания роутера выполняет хорошо. Заряжается сам медленнее, чем хотелось бы и пришлось купить новый кабель и зарядный блок (большей мощности - блок от смартфона слабоват оказался и сильно грелся). Но в остальном претензий не имею.
- Стрелковський Р***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Згорів після кількох заряджань
Перестав працювати через 2 місяці
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Отличный , и не дорого.
- Достоинства:
- Не дорого
- Недостатки:
- Не заметил
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Работает как обычный павербанк. Долговасто заряжается правда.
- Недостатки:
- Долгая зарядка
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Працює без нарікань, при підключенні до роутера при сумарному відключенню у 8 годин зарядив хоча ще міг би працювати .
- Недостатки:
- Недоліків не помітив .
Получила в течении 4х дней. Довольно таки быстро. Цена на эту ёмкость Работает отлично. Как заряжает, так и заряжается- никаких претензий.
Взяла целенаправленно для светодиодной ленты- Достоинства:
- Недостатки:
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Якась галіма фігня. Не працює, не заряджається. Спробую здати. Але не рекомендую для купівлі. В магазині працював, через пару днів вмер
- Недостатки:
- Не працює
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
За таку ціну чудовий товар, тримає заряд достатньо довго.
- Достоинства:
- За таку ціну чудовий товар
- Недостатки:
- Не виявила
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Купляла в травні для бабусі, вона користується, каже що їй дуже зручно. Для її телефону багато не треба. Провід в комплекті короткий USB - type C.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Вказано, що ПБ швидко заряджається. По факту зарядка до 100% займає більше 6 годин. Не можу повернути, бо пакування намученно так, що відкрити його й не пошкодити неможливо. Моє пакування було пошкоджено представником Розетка в точці видачі. Як результат продавець включив мороз щодо повернення. НЕ рекомендую. Ані ПБ ані продавця.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зарядка
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Пішла на розетку оплатила і потім побачила не відійшла від каси що накрейка що на коробка скочом була заклеїна а там в середені був повербанк з однієї сторони мав дефект відулася одна з сторін вже після того я рекомендую всім нам передивлятися товар навіть якщо він і новий.
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Попрацював місяць і перестав працювати, сам заряджається а заряджати телефон і інші гаджети не хоче, не працює жодний розʼєм.
Не рекомендую,в пусту витрачені кошти.
В сервісі сказали немає сенсу ремонтувати за браком таких запчастин до цього паверу і ремонт буде дорожче павербанку.- Недостатки:
- Жахливий товар
- Продавец Dordrecht
Руслан доброго дня. Нам дуже шкода що так сталося. Нажаль від заводського браку ніхто не застразований. Але про який сервіс Ви кажите? Ви купили у нас товар на який обмінна гарантія без всякого сервісу - товар не працює - ми вам його міняємо на новий протягом гарантійного сервісу. Які запчастини? Година сервіс менеджера буде коштувати дороще ніж продукт. На цей товар не існує сервісу та ремонту. Ви не звертались з Вашою проблкмою не до нас як до продавця продукту щоб його обміняти на новий і не звертались ні до якого сервісу бо його не існує по цьому продукту. Зверніться до нас за обмінною гарантією і Вам буде наданий новий продукт замість того що у Вас
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Норм, працює як треба
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не бачу поки
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Чудова батарея за людей бюджетні гроші! Колись купляла такої фірми на 10.000 так вона служить і служить вже років 7. Придбала нещодавно цю і дуже довольна! Тепер ще замовила на подарунок!
- Достоинства:
- Недорого. Якісна річ. Швидко заряджается телефон.
- Недостатки:
- Наразі відсутні.
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дуже класний та потужний павербанк. Заряджає швидко. Дякую вам величезне.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Для зарядки дуже підходить. Для обігріву в жилетку з обігрівом ні. Хотів універсальний варіант.
- Достоинства:
- Для зарядки дуже підходить.
- Недостатки:
- Для обігріву в жилетку з обігрівом ні. Хотів універсальний варіант.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
нормальний павербанк, вистачає надовго
- Достоинства:
- якість, ціна
- Недостатки:
- не виявлено
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купив влітку 2023 коли перестали вимикати світло УМБ майже не використовував, восени 2025 року при не дуже інтенсивному використані протягом 2 - 3 тижнів згоріла плата, банки не здулися. Замінив плату за 70 грн.(Трохи підпиляв корпус) Поки що працює.
- Достоинства:
- Батареї ще живі
- Недостатки:
- Згоріла плата
- Ілона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Якісний, довго тримає заряд
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Тримає добре,качество норм.
- Достоинства:
- Зручний.
- Продавец TutTehno
Дякуємо за відгук!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
При нечасто у використанні протримався рік далі лопнули, купувала три шт- нажаль, лопнули всі три з різницею пару днів
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Зеленый
жах, зламався через місяць
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Зеленый
Добрий день!
Хочу повернути товар,але у відповідь тиша.Є негаразди в товарі.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Синий
Качественно сделано. Подключил тлф motorola G75 сразу пошла быстрая зарядка.
- Достоинства:
- Быстрая зарядка. Компактный. Лёгкий. Качественный пластик.
- Недостатки:
- Не выявил.
- Боднар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Зеленый
Поки працює, дякую.
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Достатньо компактний. Пластик не дуже. Два входи, два виходи. Заряджає
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Світлодіодні індикатори можуть замінити ліхтарик по яскравості. Але оцінити ступінь заряду важко - світить в усі щілини
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Ціна-якість
- Недостатки:
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Зеленый
Маю тепер ще одну фобію
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
При нечастому використанні пропрацював трохи менше року. Перестав заряджати гаджети.
- Достоинства:
- Зручний, компактний.
- Недостатки:
- Недовгий строк служби.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Взяла донці для смартфона та планшета
За 4 місяця ніяких нарікань- Достоинства:
- Заряджає швидко
- Недостатки:
- Не знайшла
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
11 місяців і вздувся