- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Розчарування. Дуже тонка насадка. Сумнівна якість
- Доценко А***Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Гарні якісні насадки. Підходять ідеально по розміру до швабри.
- Достоинства:
- Якість, підходящий розмір
- ФедірОтзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Добре тримається на швабрі. Подобається
Для моєї швабри потрібно трохи більш товста насадка, але незважаючи на це проблем у використанні немає- Достоинства:
- Добре підійшла до швабри, добре виконує свої функції
- Світлана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Класні мопи. Такі як я шукала,з кармашками з однієї сторони. Якісні,не злітають,м'які,для паркету дуже добре підходять.
- Достоинства:
- Кармашки з однієї сторони. Якість.
- Недостатки:
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Якість чудова
- Продавец MakeDream
Дякуємо, Володимире, за ваш позитивний відгук щодо нашої насадки для швабри! Ми завжди раді бачити, що наші клієнти задоволені якістю наших товарів. Ваші враження важливі для нас і допомагають нам підтримувати високі стандарти якості. Щиро дякуємо за відгук та за вибір нашого магазину!
З повагою,
Команда MAKEDREM
- Онищенко І***Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Товаром дуже задоволена! Прийшло все швидко, ідеально підійшло за розмірами та круто прибирає
- Васюкова А***Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Чудова насадка, легко миється і гарно прибирає. Замовила вдруге
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Чудовий товар, швидка доставка.
- Мокренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Соответствует размер, все отлично
- Достоинства:
- Качество
- Продавец MakeDream
Звучить чудово!
Ваш відгук є дуже важливим для нас, і ми раді, що ми змогли зробити ваш досвід з покупок приємним. Наша команда завжди прагне надати найкращі послуги та продукти для наших клієнтів, і ми будемо раді бачити вас знову в нашому магазині MakeDream. Дякуємо за ваші покупки та за позитивний відгук!
- Надежда Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
Все добре, дякую
- Ирина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream
дякую продавцю за швидкість в обслуговуванні та якісний товар.
- Достоинства:
- чудові насадки з якісного матеріалу, що гарно вбирають вологу та бруд.
- Недостатки:
- не має
- Таміла Я***Продавец: MakeDream
Товар зовсім не відповідає заявленому.Запаковано в звичайну плівку, немає жодного знаку від виробника.Картинка з оголошення не збігається з дійсністю.
- Продавец MakeDream
Доброго дня, товар відповідає заявленому та збігається з фото. Запакований в стретч плівку, дійсно так і є. Плівка прозора, товар не пошкоджується під час транспортування. Ваша позиція не зрозуміла.