- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Почала чистити зубки, собака задоволена, гель діє.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Дякуємо продавцю за швидку відправку !
- Достоинства:
- Дуже гарно працюють .
- Недостатки:
- Ні жодного .
Дуже крута річ .
Нам назначив вет.лікарь,рятуємо зубкі Той тер'єра вже трі рокі.
Працюючий засіб .
Рекомендую.- Достоинства:
- Цей гель дійсно вирішує проблему зубного нальоту у тваринок .
- Недостатки:
- Не бачу.
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Дуже класна штука не розумію щоб без нього робив бо у старенького чіха слабке сердце наркоз казали більше неможна.місяць застосування- генгевіту немає. наліт знікае дуже добре візьму ще як закінчиться
- Достоинства:
- Все ок
Ще тільки почали)
- ольга б***
Доброго вечора, вам приїхало два тюбіка чи один
- Дмитро І***
70 мл 1 шт
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Чудовий гель. Беру вже другий раз.
- Достоинства:
- М'яко очищає,знімає зубний наліт.
- Недостатки:
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Дякую
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Швидка доставка, гарна ціна, гарні строки придатності
Дякуємо за ваш коментар!
Раді, що все сподобалося
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Пользуемся уже около месяца,честно говоря каких либо улучшений не видно.
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Дуже потужний засіб. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидко допомагає вирішити проблему нальоту на зубах.
- Недостатки:
- Хотілось, щоб в наборі йшло декілька щіточок різної жорсткості
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Заказали данный товар,продавца рекомендую,сервис на высшем уровне.Что касательно самого геля для зубов и дёсен,то требуется время для отзыва,думаю в будущем напишу,но мы приобрели его по рекомендации знакомых,будем смотреть на результаь в будущем.
- Продавец MAO & K
Дякуємо за ваш відгук та довіру!
Ми щиро раді, що вам сподобався наш сервіс та оперативність. Завжди працюємо, щоб ви та ваш улюбленець залишалися задоволені!
- Тарасюк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Все ок
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Все добре!
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Дякую. Продавець зв'язався одразу. Якісний продукт, всередині є щіточка і насадка
- Продавец MAO & K
Вдячні за ваші теплі слова та довіру. Будемо раді бачити вас знову!
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Надіслали у день замовлення. Подіє чи ні на зубний камінь моєї собаки, побачу згодом. Якщо не забуду, доповню відгук. Взяла за рекомендацією друзів. Їхнім собакам допомагає.
- Продавец MAO & K
Щиро дякуємо за відгук і довіру! Бажаємо вашому улюбленцю гарного ефекту та здорових зубок. Якщо матимете результат — будемо раді вашому доповненню
- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Собаці дуже подобається смак,не проти чистки. Засіб дієвий, але потрібен час до повного усунення камню. Швидка доставка, надійно запакований товар. Рекомендую.
Переваги: Засіб діє
Недоліки: Не виявлено- Продавец MAO & K
Щиро вдячні за Ваші теплі слова Команді MAO & K надзвичайно приємно, що Ви задоволені товаром. Такі відгуки надихають нас працювати ще старанніше!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Замовляю вже вдруге. Собака злизує з пальця , ще й сприймає як вкусняшку. Засід дієвий, але потрібен час до повного усунення камню. Нальоту після двох місяців вже немає. Вистачає на два місяці при щоденному використанні. Дуже швидка доставка, надійно запакований товар. Рекомендую.
- Достоинства:
- Засіб діє
- Недостатки:
- Дарья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Товар прийшов швидко. Все сподобалось. Рекомендую
- Недостатки:
- ВладаОтзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Собака злизує з пальця без проблем, кіт не захотів)) дуже маленький розхід
Котик злизав гель сам з лапки,можливо в подальшому буде злизувать і з пальця)) Віримо у позитивний результат. Продавець відмінний, зв'язалися одразу,ввічливий та приємний в спілкуванні менеджер,товар прийшов швидко.
- Достоинства:
- Котик сам приймає.
- Недостатки:
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Не перший раз купую цю пасту. Задоволена.
- Достоинства:
- Відмінний засіб
- Недостатки:
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Уже как три месяца даю кошке орозим , она слизывает с удовольствием, то налёт и камни полностью ушли. Но десна красные остаются. Обходимся без ультразвуковой чистки. Буду покупать и дальше. Рекомендую.
- Достоинства:
- Лекарство работает
- Недостатки:
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Гарне ставлення до клієнтів, чудове обслуговування, якісна консультація, швидка доставка, нова партія
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Кішка сама злизує гель з тюбика,смак їй підходить.У користуванні даний гель не так давно тому, поки не можу сказати стосовно якихось результатів,нам його порекомендував ветеринар.Будемо спостерігати.
Користуємось постійно, ніяких проблем. У даного продавця купувала вперше, ціна нижча ніж в інших магазинах, доставка швидка, рекомендую
- Продавец MAO & K
Дякуємо за відгук, чекаємо на Ваші нові замовлення)))
- Світлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: MedicalWorld. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Добре чистить зуби , киця добре реагує.
- Достоинства:
- Свої функції виконує
- Жанна А***Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл
Не могу сказать, что вижу супер результат по удалению камня, но запах неприятный изо рта точно убирает и собачка не против этого геля, он ей нравится на вкус
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: MedicalWorld. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Паста чудово знимає зубний камінь. Порається даже із застарилим налітом. Користуємось раз на день. Собака не плюється, все витримує спокійно. Раджу всім, хто хоче тримати зуби свого питомця в чистоті. Вже замовила другий тюбик.
- Достоинства:
- Чудово порається з зубним налетом.
- Недостатки:
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MedicalWorld. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Користуємось 1 рік. Пудель , зуби в порядку, чистить із задоволенням
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: MedicalWorld. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Приїхав цілий, бо були відгуки на зім'яті.
Кот їсть самостійно - Валерия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Користуюємось гелем лише 3 дні і це якийсь чудо засіб)в собаки всі зуби були в зубному камені і вже з першого використання з клика відпав камінь,з кожним використанням зуби все чистіше!Дуже задоволена покупкою!Рекомендую
- Достоинства:
- Дієвий засіб не лише від зубного наліту ,а й каменя!
- Недостатки:
- Не виявила
- Ростислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл
Відмінний гель, допомагає)
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл
Покупала месяц назад, после удаления зубного камня у кошки, эффекта не заметила, может меньше воняет из пасти, но запах всё-равно есть. В комплекте: трубочка для удобства мазать зубы и щётка силиконовая (но ею не пользуемся).
- Достоинства:
- Меньше пахнет в пасти
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Працює
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MedicalWorld. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл
Паста без запаху.
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл
Сподівалася, що буде гарний ефект за такі гроші...але нічого не змінилося...((