- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Red
Сам пристрій нормальної якості. Купувався як готове рішення для людини у похилому віці. Але завдяки дуже жахливій роботі розетки така низька оцінка. По перше в телефоні немає української мови, російської також немає! Навіщо продавати Бабушкофони на українському сайті в якому немає нашої мови... Також у комплекті немає блоку живлення... Це просто жах, із за того що розетка не зробила нормальний опис продукту про пристрій котрий повинен виконувати свої функції прямо із коробки. Ми зіштовхнулися з проблемами мови, та нам прийшлося докупити зарядний пристрій... Це було наше останнє замовлення на розетці . Я нікому не рекомендую цей товар як готове рішення для літніх людей!
- Достоинства:
- Нормальна якість телефону
- Недостатки:
- Немає української або російської мови. В комплекті нема блоку живлення. Замовлення неможливо відстежити... Замість доставки у назначений термін, телефон прийшов із запізненням у два тижні.
- Гість
Ви впенені, що на іншіх сайтах НЕ буває таких зашкварів? Свята наївність... міняти шило на мило, то таке...
- Гість
Перед придбанням товару НЕобхідно уважно ознайомитись: характеристики, комплект постачання... Там відсутній блок живлення, тож як може бути НЕдоліком відсутність блоку живлення, якщо в комплекті постачання відСУтня інформація про наявність блоку живлення ? Ваш коментарій дууже ДИвний...
- Гість
Вже є мільйон коментарів про відсутність зарядного пристрою у комплекті. Це такий еко тренд. У багатьох є по декілька зарядних пристроїв від попередніх гаджетів. А кому потрібен зарядний пристрій, купляють окремо. P.s. наприклад, в мене Є 11 зарядних пристроїв. Нахіба мені ЩЕ зарядні пристрої?
- ГістьПродавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Ударостійкий. Панасонік завжди супер якість.
- Достоинства:
- Надійний, великі кнопки, великий екран, довго тримає акумулятор
- Недостатки:
- Відсутні.
- ВиталийПродавец: RozetkaEU. Цвет: Red
устройство не включилось. так же не отреагировало на зарядку .
- Гість
і??? Як вирішили проблему?
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Вибачте, будь ласка!!?, почали розбирати коробку для фото і знайшли батарею
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Доброго вечора, забрали упакований телефон, а вдома поставили на зарядку, а він не заряджається, розкрили, а там немає акумуляторної батареї
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Відсутня батарея
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Переваги
Не глючить, антена нормальна, світить добре удобна кнопка включення ліхтаря
Недоліки
Не можливо збільшити шрифт в телефонній книзі, не можливо установити великий годинник по серед екрану - Осипчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Ипонская иканомия ?
- Недостатки:
- Зарядное устройство отсутствует !
- Єгор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
В характеристиках комплектации написано что телефон комплектуется «зарядным устройством».
Провод и станция есть, но нет блочка к ним.
Представник брендуДоброго дня, Єгоре! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! У комплекті постачання передбачено зарядний пристрій у вигляді зручної док-станції, яка може використовуватись як основний або додатковий спосіб заряджання. Для підключення до мережі рекомендовано використовувати будь-який USB-адаптер живлення з потужністю не менше 2,5 Вт.
- Гість
УважніШе необхідно Вам озНаЙомитисЬ з комплектом постачання, зарядний пристрій там відсутній...