Отзывы покупателей о Беспроводной геймпад Microsoft Xbox Wireless Controller + USB Type-C кабель (1V8-00002)
- Данило П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовив 17.09.2023. Відправили 24.09.2023. Прийшов 30.09.2023.
Якість обслуговування кур'єрської доставки - Чудова.
Коробка була запакована, вм'ятини були відсутні.
Комплектація була така сама як і було заявлено. На геймпаді не було подряпин і т.д.
Контролер приєднав до PC (Через USB Type-C) та телефона (Використовував звичайні батарейки), і все одразу працювало.
Як тільки приєднав через провід контролер до PC, відразу завантажив застосунок з Microsoft Store - "Аксесуари Xbox" та оновив прошивку.
Тест проводив в таких іграх як: RDR 2, GTA 5, R6:Siege, Hogwarts Legacy, Viewfinder.
Приємний бонус: якщо у вас є "Steam", ви можете керувати курсором миші використовуючи при цьому геймпад.
Загалом, все працює, мені сподобалося. Рекомендую!- Достоинства:
- Зручний, приємне покриття, легке та швидке підключення до пристроїв.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Олександр В***
Щось у вас не сходяться дати доставки, відправки і написання відгука))))
- Данило П***
Згоден)
Замовив 17.08.2023. Відправили 24.08.2023. Прийшов 30.08.2023. - Александр Т***
И какой смысл в их софте , мда .. Там настройки мертвых зон , яркость диода только для Elite контроллера , тупо булщит .
То есть отклонения идут с завода , и в ноль по осям он вернуться уже не может ( либо возвращается через раз , либо если ему помочь пальцем ) , а мертвую зону поставить на 0.1 и более , по дефолту , один раз и для всех приложений , включая рабочий стол - не дают ... Это крайне тупая политика .
Еще надо учесть что стики через время в лучшем случае начнут люфтить ( будут плавать в центре и хуже выходить в ноль по осям ) судя по отзывам из ютуба ( и личному опыту еще с Х360 ) , а в худшем - получат дрифт как многие новомодные пады и будут прыгать сами в разные стороны ... Такой себе девайс получится в итоге .
И это если учесть что он лишен всеx настроек и наворотов как у DShock / DSense .
Лучше уже либо Элит , либо любой от Сони ...
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Заказал геймпад 01.10.23, а пришел 13.10.23. Все отлично работает! Позже закажу Bluetooth адаптер, чтоб вообще кайф был! Через приложение сразу обновил его. До сих пор не понимаю чем он отличается от того который стоит 3700 грн.
- Достоинства:
- 1. Подписка 1 месяц на Xbox Game Pass
2. Кабель в комплекте - 3м
3. Цена
4. Идеальный вариант для игр в Steam! - Недостатки:
- За такую цену нету
- Даниил
а через какую программу обновить можно?
- Василь Л***
Він на батарейках? Чи на акамуляторі
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Брав ще перед НГ 23року, все працює
- Григорий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Брав 23 лютого (+99 доставка), приїхав 9 березня. Коробка не бита, не заклеєна, але слідів використання не видно (трошки пилу було). Люфту немає, вібрація працює, кабель справний. За таку ціну ніяких нарікань
- 474838282929Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Перший мій геймпад, якщо не брати до уваги маніпулятори часів денді. Брав до ПК, підключається швидко і без проблем по блютуз, також підключав до телефону. Якість достойна, плавність спуску на рівні. Впершу чергу, як отримав, протестував в Форза 5 і мені сподобалось. В майбутньому, напевно, докуплю акумулятор і док станцію, щоб не заморочуватися з батарейками. Розташування клавіш зручне, розміри девайсу такі, як треба (руки в мене не маленькі і не великі). Також сподобалась ребристість руків'я і гачків. На доставку чекав довгенько, але мені не горіло, то ж нічого страшного, тим паче дешевше, ніж одразу з магазину. Вібрація доволі сильна.
- Данило П***
Вітаю! У вас в Forza Horizon 5 (коли дрифтуєте або ж різко зупиняєтеся), є дивний звук вібрації? Тобто, якщо до вуха прикласти геймпад. Дивний звук, а саме моторчики вдаряються в корпус контролера.
- 3838272616273
Вібрація в Forza сильна і місцями навіть занадто, але дивних звуків на було
- Данило П***
У моєму користуванні цей геймпад є першим. Тому, я просто не знаю як він повинен правильно працювати та який звук має видавати контроллер)
На даний час, геймпадом користуюсь і він прекрасно працює.
- Євгеній Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
В порівнянні з цінами, які є на ринку, на RozetkaEU ціна на цей контролер взагалі супер. По комплектації - сам геймпад, usb type-c кабель наче 3м, game pass на 1 місяць. Батарейок не поклали на жаль, хоча game pass компенсує цю прикрість)). Пристрій легко підключається через блютуз або кабель, застосунок "Аксесуари Xbox" та ігри бачать геймпад.
Замовив 30.09, прийшло 11.10 - трошки довговато, але доставили під двір, це плюс. Прийшло в додатковій коробці, тому оригінальна коробка збереглась в чудовому стані, бломба (наліпка) була на місці.- Достоинства:
- Ціна, комплектація, легке підключення
- Недостатки:
- Відстуні
- Данило П***
Game Pass у вас працює? Я також цей геймпад собі взяв, але у коробці Game Pass'а не було.
- Данило П***
Схоже у вас версія xbox controller що поставлялася в снг (росія і т.д.) Я це так розумію. На коробці написано "Геймпад и кабель". А у мене на коробці пише "Контроллер + кабель", російської мови немає.
- Євгеній Г***
Данило Перепеляк, можливо так є, можливо стара партія. Хоча гейм паз до 2024 року, активувати не вдалося, писало спробуйте на іншому девайсі або акаунті. Можливо буду писати в підтримку xbox, хоча для мене не критична проблема, я й не розраховував на гейм паз.
- Гаврилишин А***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Геймпд оригінальний, без проблем приїхав, більше заявленого часу, але все гуд)
- СемОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовив 03.05, забрав 09.05, Чудовий оригінальний контролер, коробка була ціленька, всередині дріт і інструкція, батарейок і "Xbox PC Game Pass" коду не було, тому - або купуєте постійно звичайні батарейки, або оригінальний акум до нього, або акумуляторні батарейки AA, що я і зробив, бо дешевше контролер працює від дроту без батарейок, якщо комусь це важливо) Перше підключення робіть з дротом, і обов'язково оновіть його через додаток "Аксесуари Xbox". Додатково зареєстрував його на сайті майкрософт девайс, і отримав ще рік гарантії, що є дуже круто. Як людина, яка все життя юзала шлаву-мишку, мені було дуже не зручно на контролері, але пройшло декілька днів, і я чудово опанував контролер, і продовжую це робити надалі, надіюсь контролер буде довго жити. Стосовно проблем стіків - дрифти і.т.д. рекомендую по закінченні гарантійного терміну, встановити стіки "tmr gulikit xbox" якщо цікаво, нагуглите що це А так, поки політ чудовий, всім задоволений Підключення по блутуз, тримає дуже добре, без оригінального свистка.
- Достоинства:
- Ціна, оригінал, надійний продавець, в разі чого, все можна вирішити.
- Недостатки:
- Не має гіроскопа, стіки звичайні на потенціометрах, з фізичним треттям, які мають не дуже великий ресурс служби, в комплекті немає батарейок.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Отлично в руках сидит. Сразу без проблем подключился. Лучше оригинала - пока не встречалось. До этого был трастмастер - теперь понимю насколько лучше этот.
- Достоинства:
- Все
- Добровольский С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Супер геймпад на Винду 11.Брал такой же только с блютуз модулем.Теперь два джойстика работают.Без блютуз модуля наушники в джойстике не работают.Берите если на Виндоус только с блютуз модулем.Товар качество.Цена огромный плюс.Берите не пожалеете)
- Достоинства:
- Оригинал . Работает от батареек.2
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все працює, на акумуляторах живе довго, для Windows те що треба, також працює з Android ТВ приставкою. Є довгий кабель в комплекті, але не використовував. Перед цим купив в іншому магазині дешевше, але натрапив на якийсь брак з постійним від'єднанням, повернув. З цим геймпадом жодних подібних проблем не маю.
- Остап М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Геймпад хороший, зручний. Приїхав за тиждень
- Недостатки:
- Дорогий
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Користуючись пів року можу сказати що недоліків в нього нема
- Достоинства:
- Найкращій
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
хороший джойстик, без каких-либо повреждений. все игры его видят без каких-либо костылей.
- Достоинства:
- хороший джойстик, топ за свою цену.
- Недостатки:
- их нет)
- Дмитро Г***
Чи є акамулятор в комплекті?
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Купив пару геймпадів, мають в комплекті кабель довжиною 2.7 метра. Докупив до них акумулятори ссылка
на тиждень вистачає заряду при використані /- 3 години щодня.
Доставили кур'єром Meest під будинок.- Достоинства:
- Дешевше чим в інших продавців
- Недостатки:
- Час, що потрібно очікувати на доставку з Польщі
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Заказал 26 июня, забрал 5 июля (в Киеве), ожидал 9 дней. Геймпад норм, сразу подключился как родной без всяких прог и драйверов, все игоы в стиме видят геймпад моментально при включение. Тут писали, что есть код на две недели геймпасса, у меня его не было, как и батареек Дюрассел. Кабель самый обычный, но длинный. Блютуз, вибрация, адаптивные курки (в играх от Майкрософт, например в Форзе) все работает.
- Достоинства:
- Оригинал, цена, кабель в комплекте и в целом один из лучших геймпадов.
- Недостатки:
- Отсутствие аккумулятора, который нужно докупать отдельно за 1500, что почти как цена самого геймпада. Отсутствие в комплекте данной версии батареек для беспороводного подключения.
- Матвій
Мабуть, раніше геймпас та батарейки йшли як подарунок, зараз їх нема.
- Євген Д***
Подскажите пожалуйста, можно ли к ПК подключить по кабелю который идёт в комплекте или нужно докупать батерейки всё равно?
- Александр О***
Евген, можно по кабелю подключать, батарейки покупать не нужно. Если захотите без кабеля играть лучше купить много зарядные аккумуляторные батарейки.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Найкраща конфігурація та формфактор на ринку
- Достоинства:
- Гарний геймпад, конектиться через блютуз і працює безвідмовно. Стіки працюють плавно і курки та бампери чудові, для гоночок те що треба
- Недостатки:
- не виявив
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Зручний якісний продукт. В руці тримати приємно, вібромотор дає ті відчуття що потрібно. Граю ним на пк. Чудово показав себе в гоночних іграх і в файтингах. Підключається і працює добре як через блютуз, так і через кабель що йде в комплекті.
- Достоинства:
- Зручний, якісний придставник на ринку.
- Іван К***Продавец: RozetkaEU
Отримав такий в подарунок від дружини. Можу сміливо рекомендувати для гри на ПК або телефоні. Підключення легке і не потребує додаткових драйверів або програм. Протестував на Windows 11 та Android 10. Довгий кабель дозволяє не відриватися від гри у випадку розрядження акумулятора. Вібрація трохи грубувата, але добре інтегрована в ігри. Контроллер приємно лежить в руках і загалом лишає класні відчуття після гри
- Достоинства:
- Легко підключається до ПК та телефону
- Недостатки:
- В комплекті немає акумулятора
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Тільки забрав, трошки пограв, начебто все працює. Подивимось на скільки його вистачить. Дякую!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все ок. 24.08 замовив, 12.09 отримав. Як на мене - норм.
Нове, в запечатаній коробці. Працює чудово.- Достоинства:
- Ціна. Працює без нарікань
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Ровно две недели доставка
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Працює без нарікань.
- Достоинства:
- Оригінальний Xbox контролер. Не бачу сенсу казати ще щось.
- Недостатки:
- Потрібно окремо докуплять акумулятори, для комфортної гри.
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Норм
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Працює, що по кабелю що по дешевому блютусу. Всі ігри які працюють з геймпадами зразу працюють як треба...
- Бринзарь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Оригінал.
- Вячеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все прийшло чудово
- Достоинства:
- Оригінал, дуже кофортний вібромоторчик, комфортно лежить в руці, відзивчивий
- Недостатки:
- Невиявив
- Вячеслав
Тезка, підскажи якого року виготовлення?
- Куртєв С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Гарний контролер. Приїхав гарно запакований, пломба була на місці. Оригінал. Покупкою задоволений
- Недостатки:
- Треба докупити акумулятор
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все круто, давно хотів геймпад для гри на ПК
- Достоинства:
- Зручний, дуже довгий кабель, чудово працює з моєю мат.платою і без спеціального адаптера
- Недостатки:
- Хотілося б акумулятор, що заряджається від каблю, але тут це не передбачено від початку.
- Вадим Л***Продавец: RozetkaEU
Все отлично , прислали быстро , всем доволен
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все добре
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Брал как второй геймпад для игр с ребёнком, а частично для замены оригинального, который за 23 месяца имеет небольшие люфты. Доставили в указанный срок, пломба была на месте, комплектация соответствует опять же указанной. К приставке Xbox S, подключил за секунды... (нажал две кнопки) Спасибо!
- Вікторія
Доброго дня, скажіть будь ласка цей геймпад оригільний чи добре зроблена копія?
- Денис П***
Оригінал! На самій коробці оригінальні пломби, якість такаж як і у того що йшов в комплекті з "коробкою" серія S. Доречі до джойстика в комплект іде шнур USB - Tipe C
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Непоганий геймпад покупав як подарунок
- Женя М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Отличный Джойстик. Приехал быстро. Коробка целая, оригинал. 2 аккума по 2400мА хватает на 3 месяца активной игры(хотя у каждого своя активность)
- Достоинства:
- Цена и качество
- Сергій
Акумы отдельно покупал?
- Юрий Б***Продавец: RozetkaEU
Ревизия 1708. У меня 4 геймпада, им уже 5 лет. Пользуюсь АА аккумуляторами ENELOOP от Panasonic, у них тупо бессмертие. Минус геймпада в том, что при использовании АА аккумуляторов их нельзя заряжать через Micro USB, приходится вытягивать и заряжать через зарядное для AA аккумуляторов, у меня это Technoline BC 700. Через Micro USB заряжается только фирменный квадратный аккумулятор от Microsoft. Если он испортится, то такой будет сложно найти. Все 4 геймпада брал с Bluetooth адаптерами от Microsoft, с ними все работает идеально. Если у кого-нибудь возникнет проблема, что геймпад случайным образом отключается во время игры, то решается она очень легко, хоть и не очевидно: вставляйте Bluetooth адаптер ТОЛЬКО В ПОРТЫ USB НА ЗАДНЕЙ ПАНЕЛИ МАТЕРИНСКОЙ ПЛАТЫ, иначе получите отвалы. У одного(белого) геймпада очень редко(такое было с нового состояния) "ведет" левый стик, т.е. сдвинул стик вправо или влево, персонаж идет, отпустил стик, а он все еще идет, но медленно. Эта поломка проявляется крайне редко(за 5 лет проявилась 2 раза на одну минуту). А еще уже на второй день на буквенных кнопках появились трещины из воздуха, причем трещины эти за 5 лет лежания в пакетике усилились, видимо брак(фото прилагаю, когда уже прошло 5 лет), в первый день их не было. Менять бесплатно кнопки отказались, пришлось заплатить 600 грн. за замену 8 кнопок, покупал не здесь. В целом геймпады очень надежные, особенно в сравнении с геймпадами от PS5, где все жалуются на разваленные стики уже в первый месяц! За 5 лет использования 3 геймпада не имеют никаких изъянов, а четвертый почти не имеет(случай описал выше). На 8 из 10 я бы оценил. P.S. после года использования, когда истекла гарантия, я разобрал все геймпады и смазал все пластмассовые качельки стиков солидолом, ибо был прецедент с использованием 2 проводных геймпадов XBOX 360, когда после 6 лет использования эти самые качельки стерлись и начали сильно болтаться из-за чего проявился дефект, когда стик "ведет", описаный мною выше. Кстати, кажется после смазки солидолом за 4 года этот дефект так больше и не проявился!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовив 26.12 прийшов 12.01
Шов 2,5 неділі
Думав буде game pass пройду MK11 котрого нема в Steam, а тут ось так (не було його)
В Forza Horizon 5 дуже прикольно грати, як і RDR2, Witcher 3, Shadow of Mordor, Dead Sells, Mortal Kombat X.
По геймпаду, коли відкрив коробку геймпада на самом геймпаді було трішки пилі, але ладно, шов же 2,5 неділі, розумію
Конектив геймпад до пк по блютуз, то працює, але теж 3 метра чи накрити геймпад тим же халатом коли граєш і блютуз відвалюється приходиться ближче підходити щоб геймпад під конектився до ПК (може треба адаптер блютуз (не знаю), но в мене в материнській платі блютуз, може мала дальність передачі, не шарю )
Кабель працюючий, геймпад через нього теж працює що дуже добре
Коли зайшов в Forza Horizon 5 зразу перевірив плавність стіків та кнопок які відповідають за газ та тормоз, все працює так як треба (плавно)
Це посилання не добавляє, то вставлю його сюди ссылка- Достоинства:
- Прикольний, добре лежить в руках, підключається до тедефона
- Недостатки:
- Нема Game Pass як у інших людей в відгуках(
- Вікторія
Доброго дня, скажіть будь ласка цей геймпад оригільний чи добре зроблена копія?