Картка Rozetka

Оценка пользователей 4.5/5
  • Валерія Ч***

Дуже хороша пемза

Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

К отзыву ниже. Мне никто не сообщил о том, что была какая-то гарантия. Мало того, после моих сообщений о том, что возможен брак , мне обещали ответить. Но так и не ответили. А теперь сообщают, что был месяц, когда я могла вернуть товар ! Но он уже прошел.
    Товар лежит не использован. Хочу вернуть.

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня. В карточці товару зазначена наступна інформація: "Гарантія. 1 місяць Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.". Від Вас не надходило запиту щодо повернення товару. Наш менеджер зв'язувався з Вами з приводу іншого питання, але і на Ваше запитання щодо товару було надано відповідь. Вас повідомили, що товар відвантажується не з нашого складу, а зі складу Розетки, що також зазначено у карточці товару, та що всі залишки перебувають на складі Розетки. Тобто ми чисто технічно не можемо перевірити товар власноруч та потрібно очікувати на наступну поставку товару на наш склад. Тобто ми зможемо Вам відповісти на Ваше запитання тільки після надходження товару, яке наразі ще не відбулось. Щодо попереднього відгуку від Вас, то Вам було надано цілком логічну відповідь, з якою Ви можете ознайомитись ще раз. Тож ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Менеджер надасть Вам відповідь після того, як товар прибуде.

• Альбина

Ответ обещали дать еще 14 сентября. Но до сих пор его так и нет. Не долговато ли ожидать ответа по браку, как считаете ? К слову, написала тому же менеджеру, текст прочитан. Ответа так же нет)

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Альбина. Менеджер Вам вже відповів та ще раз продублював Вам ту саму інформацію, що і раніше. Надати відповідь щодо товару одразу немає можливості чисто технічно. Неодноразово пояснювали Вам чому та зазначили Вам це як у першому листуванні, так і в подальших відповідях у відгуках. Менеджер зазначив Вам це вчора, і знову зазначаємо це зараз. В підсумку щоб закрити це питання - Вам було повернуто повну суму по замовленню.

Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

приложу фото. поверхность очень ровная, скребущих отверстий крайне мало, поэтому малоэффективна.
    магазин обещал проверить товар на брак и дать ответ. но прошло больше месяца, ответа так и нет. своей цены она не стоит, к сожалению.

Достоинства:
    не увидела увы
    Недостатки:
    не эффективна, возможно брак
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Скоріш за все дійсно має місце брак, тож вибачаємось за незручності. На цей товар в Вас була гарантія впродовж 1-о місяця, тож за умовою невикористання товару Ви могли повернути його.

• Альбина

Товар лежит не использован. Хочу вернуть.

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Класна пемза! Дійсно гарно очищає шкіру. Приїхала ціла, як на фото.
    Дякую!

Достоинства:
    Гарно очищає

• Оксана М***

Дякую за товар.

• герасим к***

все норм

Достоинства:
    вопрос закрыт, все нормально
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній звʼязок!

• герасим к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

1/3 объема, трещна, товар - брак, возврату не подлежит, прислали - брак, выброшенные денги, испорченное настроение, не хочу позорить продовца, с видео на ЮТУБ, канал имеется, подожду

Недостатки:
    1/3 объема, трещна, товар - брак, возврату не подлежит, прислали - брак
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам вечора! Вибачаємось за незручності через брак товару. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення даного питання.

• Дайрабеков А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудовий якісний товар. Приємно тримати в руці, виглядає і відчувається як дорога річ. Є мотузка, на яку можна повісити на гачок

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  StarLight

Олексій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Класна річ добре очищає шкіру і знімає зайве. Дякую

• Продавец  StarLight

Максим, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!