Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Акустическая система Microlab TMN-9U [82770]

Оценка пользователей 2.71/5
  • Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не знаю чи брак чи просто не якісна аудіосистема, та на високих частота просто спотворення звуку, при середніх та високих - каша де навіть не розібрати інструменти що грають. А саму систему доводиться кожного разу вимикати з розетки бо коли вимикаю кнопкою - кожні 5 хвилин лунає глухий стук... Хоча дивився багато відгуків на цю АС та порівняння ачх з аналогами - і ця система була вищще конкурентів. Дивно

Достоинства:
    Бас норм
    Недостатки:
    Спотворення звуку, при широкій сцені просто каша, лунають глухі звуки стуків при відключенні системи з кнопки
  • Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Читав відгуки, потім дивився порівняння її ачх з аналогами на ринку, був вагомий відрив через що з нетерпінням чекав доставку. В дійсності ж дуже розчарувався, високі частоти спотворюються навіть коли сцена не заповнена, з середніми вже просто каша якась, єдине - дійсно нормальний Басс. Окрім всього є фоновий гул навіть при викрученій гучності, а коли з тумблера вимикаєш живлення то кожні 5 хв з колонок лунає доволі гучний стукіт, при тому що навіть пк знеструмлений, доводиться просто вимикати з розетки ас... Не знаю брак чи ні, не сказати що прям звук жахливий і критично спотворюється, але на роботі свеновські колонки без саба, які були куплені 10 років тому за 100 грн грають значно приємніше і звук там чистий та без спотворень. Думаю варто повернути товар. Може хтось порадить нормальні колонки приблизно в цьому ціновому діапазоні...

Достоинства:
    Бас норм
    Недостатки:
    Спотворений звук, каша при більш менш складних сценах, пердіння при відключенні колонок. Просто розчарування.
  • Филип
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

прийшли колонки підключив лівий канал взагалі не працював тільки правий
    через годину тільки дочекався в чаті людини, розповіла як зробити повернення вини типу відремонтують сказали до 14 днів, через 13 якщо не враховувати вихідні зв'язалися кажуть все гуд відремонтовано працює запитав точно ? кажуть так так точно 100% питаю що було кажуть "не знаю не я займався" окей відправили. Знову на пошту забираю в сумі вже пройшло 18 днів, забирав товар знову підключаю знову не працює лівий канал але тепер ще душе шипить. зараз відправляю кажу хочу повернення коштів амені кажуть "Рішення буде надано після огляду" яке рішення я не розумію просто хочу повернути кошти я втомився від такого ставлення до клієнта мінус час мінус настрій мінус гроші за пересилку товара два рази хіба такий має бути сервіс ?

Достоинства:
    в теорії мали парцювати
    Недостатки:
    товар не працює лівий канал не відтворює звук мінус час мінус кошти на пересилку 2 рази рази поштою мінус настрій
  • Ярославна К***

#мояраспаковка

Достоинства:
    Качество басов и общее звучание.
    Недостатки:
    Видны капли клея. А так особо нет.
  • Илья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Здравствуйте! Вчера распаковал коробку. Прошу заменить или весь комплект или одну колонку. Одна колонка хрипит и запирает. Явно брак. Померял сопротивление - на ней 1 Ом, а не рабочей, второй - 4 Ома. Прошу согласовать замену по гарантии. Спасибо.

Недостатки:
    Выялен брак.
    • Максим Л***

ссылкаинформация о сервисе\возврате

• Виктор О***

Звук достойный

Достоинства:
    Не издают фон, громкие, не хрипят на максимуме
    Недостатки:
    Нету за эту цену
  • Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хорошие колонки, бас есть и он хороший.Из недостатков отмечу разве что динамики не имеют баса, слишком плоский звук без сабвуфера

• Максим
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук чистий, на максимальній гучності не риплять. При виключеному ПК не шумлять, що однозначно плюс. З боку на сабвуфері є регулятор гучності, USB, роз'єм для карт пам' я і.

Достоинства:
    Ціна, чистый звук, максимальна гучність,