Отзывы покупателей о Коврик для кошачьего лотка (туалета) двухслойный EVAPUZZLE KittyMat 60х40 см бежевый
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
Я вже вдруге купую такий килимок під другий лоток. Ця річ дуже допомагає зберігати чистоту - все затримується в килимку. Рекомендую!
- Достоинства:
- Наповнювач не розноситься по хаті
- Ариадна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
Гарний килимок, наповнювача на підлозі практично немає
- Достоинства:
- Нема наповнювача на підлозі
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
Килимок чудовий. Гранул навколо лотка стало на 90% менше! Все залишается на килимі. Дуже задоволена. Взяли розмір 40х60 під великий закритий котячий туалет. Рада, що не взяла менший розмір - цей ідеально підходить. Дуже дякую!!!
- Достоинства:
- Гранули залишаються на килимі
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
Килимок прийшов такий, як на фото, без сюрпризів. Вже декілька днів в користуванні, поки все влаштовує.
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
Товар пришел быстро. Коврик действительно хорошо собирает с лапок наполнитель,рекомендую
- Георгий С***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
все хорошо
- Достоинства:
- все хорошо
- Бабина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
Чудовий коврик, дровенісни майже немає по квартирі, коврик добре вбирає її. Фото відповідають дійсності. Доставили на наступний день. Рекомендую!
- Достоинства:
- Гарно вбирає дровенісну
- Віра П***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
Судово виконує свою функцію
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец EKILIMOK
Дякуємо за ваш відгук. Гарних покупок
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Коричневый
Коврик відповідає опису та характеристикам.
Від себе хочу додати, що він неймовірно вбирає в себе всі запахи.
Кішка трохи промазала по лотку і потрапила на коврик, а я вперше дізналась як сильно може воняти лоток. Користуватись не буду, відмити запах не реально і це лише після одного дня використання.- Достоинства:
- Коврик відповідає опису
- Недостатки:
- Сильно вбирає запах
- Продавец EKILIMOK
Доброго дня. Вибачаємось за ситуацію, навмисно накладний платіж ніхто не ставив. Це було помилково поставлено оператором нової пошти. Накладний платіж був знятий через хвилину.
А на рахунок запаху -це вперше. Тому що ніхто не скаржився на ці килимки. А їх продано дуже багато.
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
Дуже класний килимок, утримує приблизно 80% наповнювача. Раніше доводилось щодня замітати в туалеті біля лотка, зараз можна раз на три дні
- Достоинства:
- Чисто
- Продавец EKILIMOK
Дякую за ваш відгук. Гарних покупок
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Бежевый
Замовлення виконане продавцем швидко, коврик получила вже на другий день.
Дякую.
У мене два коти, такий же килимок "протримався" два роки. Дуже подобається котикам ще й кігтики почесати.- Достоинства:
- Килимок для кошачого лотка повністю відповідає опису.
- Недостатки:
- нема
- Продавец EKILIMOK
Дякуємо за ваш відгук!
- Здор С***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Серый
Гарної якості килимок. Не пахне синтетикою й гарно збирає наповнювач
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK. Цвет: Серый
Чудовий вибір! Килимок для кошачого лотка повністю відповідає опису. Якісний і міцний матеріал приємно вражає, і його двошарова конструкція справді ефективно утримує пісок. Тепер не потрібно хвилюватися про рознос кошачого наповнювача по підлозі. Кіт також задоволений – оновленнм. Рекомендую цей килимок як надійне рішення для підтримання чистоти навколо кошачого туалету.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію
- Недостатки:
- не виявлено