- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket
Качественный товар за приятную цену))) Можно готовить первые блюда и в салат добавить и вторые блюда также . Читала коментарии пишут про кости , лично я не обнаркжила их ))).
- Достоинства:
- не дорого
- Продавец VizOK.maket
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Будемо раді бачити Вас в нашому-інтернет магазині)
- Булигін О***
кости есть. надо выбирать
- Булигін О***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket
рекомендую использовать на ужин, чтобы не торопясь выбрасывать кости. уж лучше кильку купить там нет такой проблемы.
- Достоинства:
- достоинство - продавец оставил старую цену
- Недостатки:
- недостатки то что приготовлено из обрезков, много костей
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket
Розумію продавця: відома рибна фірма, яка має своїх поціновувачів. Але у них щось пішло не так(.
- Достоинства:
- Назва. Попробувала шматочок - смачно. Але...
- Недостатки:
- Всередині був на 1/4 скелет з кісточок. Тому все решта їсти перехотвлось.
- Продавец VizOK.maket
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви отримали продукт, який не відповідав вашим очікуванням. Ми розуміємо, як важливо, щоб товар був якісним і бездоганним, і ми просимо вибачення за цей інцидент.
Зазначимо, що якість риби та її обробка можуть залежати від виробника та технології виготовлення. Проте ми обов'язково звернемо увагу на ваше зауваження і будемо працювати з постачальником, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket
Багато рідини
- Достоинства:
- Недостатки:
- Рідкий
- Продавец VizOK.maket
Дякуємо за ваш відгук! Ми вдячні за ваші зауваження щодо продукту "Лосось Аквамарин атлантичний натуральний шматочками". Враховуючи природні властивості лосося, деякі варіанти упаковки можуть містити певну кількість рідини через процеси, пов'язані з виробництвом та збереженням свіжості продукту.
- Сабіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket
Смачно
- Достоинства:
- Недорого
- Продавец VizOK.maket
Дякуємо вам за позитивний відгук! Будемо раді бачити Вас в нашому-інтернет магазині)
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket
Пузци зі шкіркою та лускою і плавні у юшці з кісточками. Даремно витрачені гроші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пузци з плавнями
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket
ДУЖЕ СМАЧНИЙ ЛОСОСЬ,СВІЖЕНЬКИЙ,ШМАТОЧКАМИ,ПІД КОЖНУ СТРАВУ ПІДІЙДЕ.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket
Якісний товар за приємну ціну))) Можна готувати що завгодно, і перші страви, і соус для пасти)))
- Достоинства:
- Якість, ціна
Дякую за замовлення!