Отзывы покупателей о Велосипед Mongoose Montana LE 27.5″ L Green (M26140M10)
- КосОтзыв от покупателя. Продавец: ROYAL PLEASURE
вы можете написать что колеса вообще не идут в комплекте, сборка такая хитрая. заменили хорошие колеса на чепуху , но забыли прописать .. нормально. руль и седло с Украины. главное прописать. менеджер говорил вы внутри коробки даже не трогали ничего, так было бы правильно наверное.. я лоханулся что не проверил сразу базару нет, но и молчать теперь не буду
- КосОтзыв от покупателя. Продавец: ROYAL PLEASURE
продавец впарил мне велик на китайских покрышках компас вместо фирменных американских мангуст, которые сейчас бороздят Одессу и радуют недобросовестного владельца НЕ берите тут
- Достоинства:
- обман
- Недостатки:
- обман
- Продавец ROYAL PLEASURE
Добрий День! Вибачте, копірайтерами було допущено машинальну помилку по ТМ, яка пішла вже на коригування. . Злого наміру , обмана, або особливо спеціальну заміну саме для Вас ніхто не робив (у цьому немає жодного сенсу, у нас свій окремий склад велошин.). Ви це могли визначити за оригінальною заводською упаковкою та відсутністю механічних пошкоджень при розбиранні та збиранні задньої підвіски велосипеда. Образи та сарказм у Вашому відгуку недоречні. Вело шини Сompass це хороший варіант для бюджетних велосипедів MTB класу. Як докази, можемо Вам показати інші такі ж велосипеди у нас на вітрині з Сompass. Дякуємо!
- КосОтзыв от покупателя. Продавец: ROYAL PLEASURE
Хороший апарат на свою цену, правда можно найти outleap с лучшим обвесом за 9-10к
- Достоинства:
- Дешево и сердито
- Недостатки:
- Комплектация так себе
- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: ROYAL PLEASURE
Продавець відповідальний, дуже швидко відправив товар.
- Достоинства:
- Все чудово, комплектація за такі гроші дуже хороша.
- Продавец ROYAL PLEASURE
Володимир Дякуємо ! Успішної експлуатації!