Отзывы покупателей о Игрушка-ночник музыкальная Funmuch "Ежик" (FM666-25)

Оценка пользователей 4.33/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: FunTomas

Чудова іграшка, дитина в захваті від неї, велика перевага, що нічник з'ємний та іграшку можна попрати.

Продавець ввічливий, швидка відправка. Дякую.

Дякуємо за коментар!

Отзыв от покупателя. Продавец: FunTomas

Не працює нічник! Брали на подарунок,працює лише коли затискаєш кнопку включення, і то не з першого разу. Дуже сумно, адже дитині сподобалася.

• Продавец  FunTomas

Доброго дня! Перепрошуємо за неприємну ситуацію, нам шкода, що ви зіткнулися з несправністю товару. Будь-ласка, напишіть нам у повідомлення – відповідно до гарантійних умов ми запропонуємо заміну або повернення коштів.

• Тетяна В***

Хочу подякувати Продавцю, так як іграшка не справна, зі мною зв'язалися та надіслали заміну. Нова іграшка чудова, дитина в захваті

• Костенко

Все супер !дякую

Достоинства:
    Все супер . Швидка доставка , приємне обслуговування,їжак супер . Дитина у захваті .
    • Продавец  FunTomas

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FunTomas

Дякую за швидку доставку та якісний товар, повністю задоволена та буду повертатись до Вашого магазину ще.

Достоинства:
    Дуже мила іграшка, без сторонніх запахів, виконана якісно. Відмічу також акуратне пакування та швидку доставку.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  FunTomas

• Галина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FunTomas

Гарно дякую, товар прийшов швидко та якісно запакований. Іграшка дуже сподобалася, все відповідає опису.

• Олег К***

Гарна іграшка. Дитині сподобалася

• Продавец  FunTomas

Раді, що вам сподобалась іграшка, дякуємо за ваш відгук)