- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Котику подобається. Дуже добре вичісує
- Достоинства:
- Гарно вичісує
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Чудова рукавичка. Збирає шерсть на котику добре і безболісно легко миється
- Продавец FlashShop
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш сервіс виправдав ваші очікування. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами — у нас багато корисних і цікавих пропозицій. Будемо раді бачити вас знову!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO
- Продавец KUNDO
Дякуємо за вашу оцінку!
Раді, що товар вам сподобався та виправдав очікування за ціною.
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Alsa
Добре
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Рукавичка топ, але я трошки не зрозуміла навіщо до неї йшла ніж-кредитка? Може помилково закинули? (Приклад «подаруночка» нижче, зараз немає можливості зробити фото)
- Достоинства:
- Багато шерсті збирається
- Продавец FlashShop
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop
Прийшла рукавичка швидко. Рукавичка окремо в целофані, коробка окремо.
Вичесує не погано, але кішка не взахваті.
В принціпі нормальна.- Достоинства:
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prostota
Незамінний помічник у догляді за котом. Нарешті в квартирі поменшало шерсті.
- Достоинства:
- Котові подобається, адже він сприймає процедуру вичікування за пестощі.
- Недостатки:
- Завелика для жіночої руки. Сітку пропоную замінити більш еластичним матеріалом
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop
Для моїх кішок короткошерстих супер, гарно вичісує.
З довгою шерстю протестує кіт) може йому просто не подобається)
В цілому дуже хороша рукавичка. - Дехтяр О***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM
Рукавичка робоча, працює відмінно, але дуже не подобається моїй кішці)))
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Для мене - немає
- Оксана Е***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дійсно дійсно збирає шерсть кота
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не має.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM
Норм
- Достоинства:
- Добре вичісує шерсть.
- Недостатки:
- В цілому нема, тільки мій кіт то не любить і лупить ту рукавичку :)
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже гарно збирає з кота шерсть! Навіть не очікувала!
Доставка 2 дні. Рекомендую- Продавец FlashShop
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM
Дуже добре вичісує короткошерстого котика
- Достоинства:
- Гарно вичісує, не травмуючи кота
- Недостатки:
- Хотілося б і на ліву руку перчатку
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Котяра задоволений!)
- Достоинства:
- Якість бомба!
- Недостатки:
- Не виявив!
- Продавец SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Погано чиститрься
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop
Хороша рукавичка кіт бадеє
- Достоинства:
- Добре вичесує
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BWB
Жалкую тільки, проте що не купила цю чудо-рукавичку раніше. В мене хоч і короткошерста кішка, але навіть не уявляла що стільки підпушку можна вичесати. Після розчісування цією рукавичкою навіть шорстка стала якоюсь іншою, надзвичайно мякою, майже плюшевою. А кішка від цих маніпуляцій просто в шаленому захваті, бачить в руках рукавичку і сама біжить вичісуватись. Дуже дякую.
- Достоинства:
- Гарна якість, легка у використанні. Кішка у захваті.
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Хороша рукавиця, але є сумніви, чи вона прослужить довго.
- Достоинства:
- Чудово підійшло для короткошерстої кішки. Була здивована кількістю вичесаного хутра. Рукавиця виконує функцію на всі сто! Кішечка сприйняла процедуру із задоволенням.
- Недостатки:
- Тильна сторона рукавиці - це просто сіточка, яка не справляє враження надійного матеріалу. Тому є сумніви, чи рукавиця прослужить довго. Було наївне сподівання, що дорожча рукавиця буде виготовлена з якіснішого матеріалу.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені як якістю товару, так і рівнем обслуговування — для нас це надзвичайно важливо.
Щодо ваших сумнівів — на цю модель рукавиці раніше не надходило жодних скарг. Більшість клієнтів користуються нею тривалий час і залишаються задоволеними її зносостійкістю. Ми щиро віримо, що вона прослужить вам навіть довше, ніж ви очікуєте.
Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів! У нашому магазині ви завжди знайдете широкий вибір корисних та цікавих товарів, які неодмінно стануть у пригоді в побуті та подарують ще більше задоволення від покупок.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Petsplay
Отличный товар! Кошкам подошёл лучше, чем фурминатор.
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron
Вичісує шерсть дуже добре. І киця задоволення отримує
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome
Все як і очікувала. Вдячна.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
П'ятий подібний девайс. Коробки практично однакові, вміст у всіх різний. Ця вичісує чудово
- Достоинства:
- Свої функції виконує чудово
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все отримав, дякую! Все чудово
- Продавец FlashShop
Добрий день, Артем! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron
Коту сподобалось
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome
Гарно вичесує шерсть
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: KikkiOn
Стоит своих денег
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Мария Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KikkiOn
Корисна, зручна. Подобається котику
- Елена У***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM
Лапка одобрює
- Достоинства:
- Імба, добре збирає шерсть. Кицькі Лапці сподобалось
- Недостатки:
- Недолік- немає недоліків
- Самовский О***Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop
Перчатка супер! Шерсть вычесывал при линьке раз 5, после интенсивность выпадения снизилась.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SANTARAY
Не повністю замінить гребінець, але непогана альтернатива.
- Достоинства:
- Вичесує кішку досить добре.
- Недостатки:
- Кішці це не дуже подобається, але це не проблема товару :-)
- Христина М***Отзыв от покупателя. Продавец: mscover
Шикарна рукавичка
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Шерсть вычесывает правда по чуть чуть) но нужно приучать у меня кошка. Тяжело ее словить
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Дуже гарний товар і швидка доставка
- Достоинства:
- Швидко і якісно збирає шерсть
- Продавец UNi Lux
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Soloshopchik
Спасибо котику очень понравилось
- Погребной С***Отзыв от покупателя. Продавец: NEOLINE
Досить пристойна рукавичка. Кішці подобається. Це головне.
- Достоинства:
- Гарно вичісує кішку.
- Недостатки:
- Для правші)). На ліву руку не вдобно.
- Продавец NEOLINE
Добрий день, Сергій! Дякую за зворотній зв'язок. Рукавичка тільки на праву руку іде. З повагою компанія Neoline.
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Home Depot