- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний засіб, працює
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Шикарна річ,надовго вистачає.Популяція прусаків різко зменшилася
- Достоинства:
- все відмінно
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший засіб, працює добре
- Курбет Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
засіб працює
- Достоинства:
- працює
- Жолобецька Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не знайшла термін придатності на пакуванні, на шприцу залишки гелю, для нанесення треба прикласти зусилля, бо під кінець погано наноситься.
- Продавец StarLight
Інформація буде перевірена та після Вам буде надано зворотній зв'язок. Будь ласка, очікуйте.
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Ганна! Дуже прикро, що даний засіб не зміг Вам допомогти. Справа в тому, що на ефект вливає дуже багато факторів. Тому на жаль засіб в деяких випадках може не давати 100% ефекту. Але це рідкість. В будь-якому випадку вибачаємось за незручності та дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Користувався, помахав вечером, на ранок знаходив трупики тараканів.
- Достоинства:
- Удобно користуватися, відносно недороге.
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец StarLight
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Засіб діючий. Позбавилась від комах, результат наявний десь через тиждень. Зручний в використанні, достатньо економний, без запаху
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Таргани з задоволенням їдять гель, а потім знаходиш їх догори лапами. Настільки приваблює, що ти їм не заважаєш його їсти - можна відео знімати (а зазвичай при людині розбігається).
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар не качественный
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Світлана! Дуже прикро, що даний засіб не зміг Вам допомогти. Справа в тому, що на ефект вливає дуже багато факторів. Тому на жаль засіб в деяких випадках може не давати 100% ефекту. Але це рідкість. В будь-якому випадку вибачаємось за незручності та дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не рекомендую. Під час війни особливо неприємно витрачати кошти марно. Адже ці 180 грн можна було б перерахувати на важливі справи.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Товаром НЕ ЗАДОВОЛЕНА На жаль, я як споживач була неуважною при отриманні товару. 1) По-перше, на отриманому товарі не зазначено ані дату придатності, ані дату виробництва (незрозуміло, чи він є придатним). 2) По-друге, упаковка справляла враження як такої, що вже відкривалася (не було «доклеєно» з одного боку, а з іншого – помітні залишки «іншого» клею, який явно відрізняється за кольором). 3) Станом на зараз результати використання засобу не проявилися. Чесно кажучи, так і не зрозуміла «восторг» і захоплення тих, хто залишив свої відгуки щодо засобу на сайті «Розетки».
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Мені сподобалося. Досить зручно використовувати.
- Достоинства:
- Засіб працює
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец StarLight
- Илья К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює, рекомендую
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює
- Продавец StarLight
Віктор, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- дзевицкий а***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
на кухню 3х1,5м периметр промазать не хватило. промазал по столешниуе и вокруг мусорного ведра, на сортир мене квадрата осталось вокруг унитаза мазнуть. оставил на неделю - по возвращении обнаружил тараканов, так что эффективность сомнительная
- Достоинства:
- не обнаружено
- Недостатки:
- дозировка, эффект
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Олексій! Дуже прикро, що даний засіб не зміг Вам допомогти. Справа в тому, що на ефект вливає дуже багато факторів. Тому на жаль засіб в деяких випадках може не давати 100% ефекту. Але це рідкість. В будь-якому випадку вибачаємось за незручності та дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Засіб чудовий! Допоміг 100%
- Продавец StarLight
Галина, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Курбет Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовила Средство от тараканов гель паста для защиты от насекомых Roach Doctor, доставили вчасно, дякую. Скористалися, результат наче б то є, повністю буду впевнена через де який час.
- Достоинства:
- Час покаже, наче б то працює.
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец StarLight
Людмило, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший продукт. За 5 днів впоралось з задачою.
- Достоинства:
- Зручний у використанні.
- Продавец StarLight
Миколай, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Абсолютно нульовий ефект від засобу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Недієвий
- Продавец StarLight
Доброго Вам вечора, Олександра! Дуже прикро, що засіб не зміг Вам допомогти. Справа в тому, що на ефект вливає дуже багато факторів. Тому на жаль засіб в деяких випадках може не давати 100% ефекту. Але це рідкість. В будь-якому випадку вибачаємось за незручності та дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не помітила ефекту. Вимазюкала все навколо сміттєвого відра, а в них там всеодно улюблене місце.
- Продавец StarLight
Доброго Вам вечора, Олена! Дуже прикро, що засіб не зміг Вам допомогти. Справа в тому, що на ефект вливає дуже багато факторів. Тому на жаль засіб в деяких випадках може не давати 100% ефекту. Але це рідкість. В будь-якому випадку вибачаємось за незручності та дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Влад Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Тільки з'явилось кілька тарганів і одразу купив , ще інші средства і все одночасно використовував, що саме дало ефект незнаю но тепер тарганів немає
- Продавец StarLight
Владислав, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не знаю з чого ту субстанцію зробили китайці, але вона реально працює. Таргани мруть, хоч і не миттєво.
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Не дуже зручно вичавлювати зі шприца.
- Продавец StarLight
Ігор, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Лідія З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
може мінімальний ефект є, але ж потрібно щоб зовсім не стало. часу оцінити було достатньо.
- Недостатки:
- не працює
- Лідія З***
повернули гроші в повному обсязі, тож шукатиму засіб, який мені допоможе
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Лідія! Дуже прикро що цей товар Вам не зміг допомогти. На жаль іноді таке буває, на ефект впливає багато факторів. В любому випадку Вам було компенсовано повну суму по замовленню! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Пристойний засіб, ціна адекватна
- Продавец StarLight
Сергій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Ноу нейм засіб, після отримання вдома роздивилася і зрозуміла, що не готова розпаковувати. Виглядає дуже підозріло:
1 - інформація по використанню написана коряво, з пробілами в неправильних місцях, в середині слова
2 - немає пояснення як використовувати сам засіб, є тільки опис локацій, де його можна примінити
3 - немає інформації про виробника, взагалі ніякої, крім Made in China
Виглядає як палево, яке може і винищить тарганів, але невідомо як може вплинути на саму людину
Не рекомендую і розачарована, що Розетка продає таке паливо- Достоинства:
- Невідомий засіб
- Недостатки:
- Ноу нейм невідомий засіб, який невідомо чи безпечно використовувати взагалі
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Людмила! З Васи вже зв'язувався наш сервісний менеджер та надава Вам всю інформацію. Питання було вирішено шляхом повернення коштів по заомлвенню. Дякуємо!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Засіб виправдав очікування. Швидко зникли небажані гості (яких не було більше 10 років). Оскільки я не чекала поки вони оселяться і розплодяться,то мені було достатньо дуже невеликої кількості засобу. Всього декілька краплин. А майже повний шприц тепер просто лежить у кладовці. Результатом задоволена все одно.
- Достоинства:
- Дієвий засіб
- Недостатки:
- Велика упаковка (шприц)
- Продавец StarLight
Світлана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Засіб діє бездоганно. Якщо тарганів багато, то треба залишити засіб на 5-7 днів і результат буде чудовий. Рекомендую
- Достоинства:
- Бездоганно діє
- Продавец StarLight
Максим, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Засіб із завданням справився. Не бажаних гостів зараз не спостерігаю
- Достоинства:
- Працює
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже чудовий засіб. В мене давно не було тарганів. А це з'явилися були. Спочатку парочка, потім побачила маленьких. Пастою скористалась вперше. І ось вже понад дві неділі пройшло, а я їх зовсім не бачу.
- Достоинства:
- Ціна і якість . Однієї упаковки достатньо для разового використання ,навіть ,якщо не економити.
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец StarLight
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
працює
- Достоинства:
- Все згідно опису
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец StarLight
Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Результат есть
- Продавец StarLight
Валентино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Таргани зникли.
- Достоинства:
- Робить свою справу
- Продавец StarLight
Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний засіб, досить ефективний
- Продавец StarLight
Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Почали з'являтись доволі повільні (мабуть хтось травив)
Після обробки вентиляції стояку (звідки скоріш за все заповзали) з'явилось тільки декілька, і ті більш живі.
У будь-якому разі, з 1 на 1-2 дні тепер з'являються раз на тиждень+, тому мабуть дія є)- Достоинства:
- Наче стало краще)
- Продавец StarLight
Вадим, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гель працює на всі сто процентів.Все робив по інструкції результ через день
- Достоинства:
- Недорого але ефективно
- Продавец StarLight
Вікторія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Игорь Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Вже не вперше користуюсь гелем цієї фірми на протязі багатьох років, тому що вже в дії бачиш результат на 2-3 день, обов’язково наносити потроху на всі популярні міста тусівок тараканів
- Продавец StarLight
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Проверяйте товар сразу на Розетке на целостность!Средство пришло в упаковке уже начатой, были поделены края, но я сначала не придала значения, пока на шприце не увидела следы использования. На розетку не понесла, так как средство нужно было срочно. Нанесла по инструкции, но пока эффекта нет, надеюсь все же подействует!
Снижаю звезды за недобросовестную работу Розетки!- Недостатки:
- Работа Розетки
- Продавец StarLight
Дар'я, доброго Вам дня! Дякуємо Вам за покупку!