Отзывы покупателей о Матрас ортопедический Eko-42 160x200 см (14152)

Оценка пользователей 3.86/5
  • Отзывы про товар продавца Мій Дім
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x190

За свої гроші чудовий матрац, купили дитині на заміну старого точно такого. Старий прослужив майже 9 років, і особливо не вийшов з ладу, але вирішили оновити. Дитина задоволена. Доставили чітко як домовлялись.

Достоинства:
    Ціна - якість.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь

• Продавец  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!

• Безрукова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Популярные размеры: 80x190

Все відповідно опису. Зручний, дитина в захваті . Особливо порадували швидким відправленням

Достоинства:
    Достатньо жорсткий, ортопедичний . Легкий, зручно перегортати
    Недостатки:
    Не знайшли.
    • Продавец  TovaroVED

Доброго дня Лариса! Дякуємо Вам за замовлення та за відгук! Звертайтесь до нас ще.
      З повагою Магазин TOVAROVED!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Популярные размеры: 180x200

До компанії ніяких зауважень, завжди на зв'язку, доставка в зручний час, все супер. Матрац купили трошки менше року назад, єдине бажання його викинути. Пружини вже кожну відчутно, спина на ранок болить, дуже не зручний. Вага в нас чоловіком невелика. Однозначно не рекомендую цю модель матрацу до покупки, бережіть здоров'я.

Достоинства:
    ціна, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    дискомфорт, випирання пружин з часом
  • Жанна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Популярные размеры: 150x190

Безмежно вдячна такій гарній компані за наданні послуги. Матрас супер і приємна ціна. Компанія класна на 100%.

Достоинства:
    Все на вищому рівні
  • Валентин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Популярные размеры: 140x190

И матрац нормальный и продавец особенно,пошёл на все мои условия,спасибо ему большое!нужно будет ещё обязательно к нему обращусь.

• Продавец  TovaroVED

Добрый день Валентин! Рады слышать, что Вам все понравилось!
      Спасибо за Ваш выбор!
      Стараемся Для Вас!
      С Уважением Магазин TovaroVED!

• Лиля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Популярные размеры: 80x190

хочу доповнити свій відгук про матраци, те в якому вигляді вони прийшли.

• Лиля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Популярные размеры: 80x190

Замовляли 2 матраци обурила сама доставка,що не було узгодженно чи сума її влаштовує. Коли зателефонували на гарячу лінію нової пошти то пояснили,що ми заплатили за доставку з складу на відділення,а потім вже на наше відділення і плюс ще за чохли 180 грн за які також ніхто нічого не казав і замість 540 грн ми повинні сплатити 901 грн. Це нормально так що будьте уважні,звернулись до продавця але в нього своя думка. А гаряча лінія розетки в даний час не працює.

• Продавец  TovaroVED

Добрый день Лилия! Согласны с теми фото, что Вы добавили под отзыв! Там все верно изложили Вам! Понимаем Вас, как и каждого клиента, что Вы хотите платить меньше за доставку....Мы тоже заинтересованы, чтоб Вы меньше платили за доставку! Тарифы Новой-Почты выставляет Новая-Почта, но не как не Наш магазин. (Были бы в г.Киеве или г.Днепр доставили Вам за 300 грн. к парадному с удовольствием Нашим транспортом)...Далее, условия доставки Мебели/Матрасов Вы можете посмотреть на сайте Новой-Почты...где указанно, что мебель отправляется в обрешётке или в случае матрасов в чехле!!! (ВАЖНО)....Чехлы эти Новой-Почты....! Без них Новая-Почта не принимает товар для отправки Вам...! В телефоном разговоре Вам объяснили и Вы поняли, но видимо хотите и дальше продолжать обвинять....что показывает Ваш отзыв....Предлагаем Вам обратиться к Новой-Почте и узнать, почему у них такие тарифы и условия! Отправка была с г.Киев к Вам в Лохвица Полтавская обл. 2 шт. матраса 80х190 размер, высота матраса 17 см. Вес матрасов 30 кг. Вы можете легко сами просчет сделать в личном кабинете Новой-Почты, что и РЕКОМЕНДУЕМ сделать тем кто читает данный отзыв, чтоб убедиться!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Популярные размеры: 150x200

Сьогодні одержала матрац. Розміри відповідають моїм замірам: 150 на 200 см. Я обрала двобічний варіант - дуже красиво й якісно прошито. Сам матрац не дуже жорсткий, і, переконана, це добре для тих, у кого легкий лордоз. Матрац приймає форму вашого тіла й хребта.
    У моєму випадку (після операції) можна легко самостійно вставати й лягати, перевертатися на бік і живіт. Я зараз лежу, і мені дуже комфортно.
    Єдине, як сідаєш, то угинається під вагою. Але це не проблема. Висоти мені вистачає.

Достоинства:
    Пружний, зручно лежати на спині.
  • Оксана К***
    Продавец: Юлмакс. Популярные размеры: 160x200

Зручний