- Мария Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Стан жахливий !!!
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Користувалась місяці з 2 , не якісні насадки на швабру
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Купляла для сестри, вона дуже задоволена якість. Це її незамінні помічники
- Достоинства:
- Чудова річ
- Недостатки:
- Не має поки що
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
кришка не тримається, кожного разу треба руками тримати, віджим теж не дуже гарно працює, як на мене, то краще таке купувати очно((( в мене гроші на вітер, бо одне роздратування
- Недостатки:
- не тримається кришка
- Дарина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Гарна, зручна річ, нарікань немає
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Все гарно працює.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Не покупайте, вона зламалась дуже швидко. Ручка погнулась, залізо погнулось... Відлітає насадка кожного разу. Краще не купуйте, не якісно, китайський товар того не коштує
- Достоинства:
- Не дуже
- Недостатки:
- Неякісна
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Як писали нижче вибір конкретно пав на цю швабру після розгорнутого відгуку. З такого типу швабрами не стикалась,шукала щось для більш чистих рук так як є маленька дитина.
Палка почала гнутись впродовж місяця, чоловік прикрутив дерев'яну палку з різьбою з іншого магазину за 30 грн.
Один з мопів порвався при першому ж використанні.
На розетці продавці пропонують 3 шт за 250 грн !!
В іншому місці знайшла 40 грн за 1 шт.
Порівняти нема з чим, але може вам допоможе при виборі!- Достоинства:
- Трохи чистіші руки
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Швидко відправили.
Все ціле. - Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Не рекомендую, качество швабры ужасное
- Достоинства:
- Конструкция удобная, хорошо отжимает МОП
- Недостатки:
- При первом пробном мытьё полов поломалась ручка швабры
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Крышка на ведре толком не фиксируется, при каждой попытке отжать швабру, крышка слетает.
- Продавец Shopwin
Доброго дня!
З двох сторін на кришці є додаткові фіксатори.
Їх потрібно правильно закріпити і все буде добре- кришка відра надійно тримається.
- Гасан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Удобно быстро и руки сухие
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Отличная вещь. Компактно, удобно.
- Достоинства:
- Низкая цена, компактность, продуманность.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Швабра чудова
- Достоинства:
- Гарна помічниця
- Недостатки:
- Поки нема
- Соболева Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Очень качественная и удобная
Тряпка хорошо фиксируется и не слетает
Очень продуманная швабра - Христина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Перевершила мої очікування, дуже класна швабра,легка у використанні,зручна, і дуже круто витирає, на даний момент все супер
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
- Поки немає
- Дмитриева С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
З першого разу використання швабра треснула. Дуже прикро. І вже не обміняти , бо нічого не докажешь.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Дуже поганий пластик
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Не зважаючи на недолік, я дуже задоволена своєю покупкою! Купила швабру, і якість пластику мене приємно вразила. Все було доставлено дуже швидко. Довго шукала продукт, де якість відповідала б ціні, і багато часу провела на різних сайтах у пошуках. Та нарешті, завдяки акції від цього продавця, я знайшла те, що мені потрібно. Після отримання одразу спробувала у використанню. Залишилась задоволеною. Дякую за гарне обслуговування та якісний товар!
На покупку наважилась після відгуку від Надії А. за 04.08- Недостатки:
- З недоліків доставка від розетки. Коробка прийшла помʼята.Хоч і не перший раз замовляю через службу доставки РОЗЕТКА таке в мене вперше. Якби хотіла презентувати цю "ледарку" то вигляд був би на 1/5..
- Наташа К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Дякую товар чудовий , якісний .
- Достоинства:
- Не потрібно викручувати тряпочку . Все продумано .
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Все супер!!! Я дуже задоволена
- Достоинства:
- Ціна, якість
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Легка та зручна для використання швабра
- Достоинства:
- Клапани для зливу в відрі
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Хорошая швабра, очень удобно пользоваться , все компактное, не занимает много места
- Достоинства:
- Всегда готова к использованию
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Чудова швабра для прибирання. Легка в користуванні, тепер прибирати справді можна однією рукою, чудово прибирає забруднення, виручає чудово коли маленькі діти. Подобається що у відрі хороший віджим, забирається лишня вода. Непотрібні додатково віджимати. Відро з хорошого пластику, не є дуже тоненьке. Зручно брати разом із самою шваброю. В комплекті є 2 насадки на швабру, подивимся скільки вони витримають прибираннь.
- Достоинства:
- Легкість, маневреність, доступність, ціна, віджим...
- Недостатки:
- Поки не виявила як для швабри
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Классная швабра, реально удобная. Сделана качественно, еще и за такую цену вообще шикарно!)
- Надежда А***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Довго придивлялася до таких комплектів для прибирання. Вони відрізняються якістю пластику та способом кріплення ганчірки, можливо ще щось, але я звертала увагу саме на ці фактори.
У швабри "Ледарки" це не просто липучка, а ще і маленькі кишеньки з обох боків і клапани (додам кілька фото для наочності, бо поки сама шукала ніде не побачила деталей, ні на відео ні на фото-описах в інтернеті). Можливо мопи із мікрофібри не досить довговічні, але їх можна докупити, навіть під час замовлення комплекту пропонували. Докладаю також фото нової і б/в ганчірки (після одного, але генерального прибирання).
Прибрала всю квартиру на одному диханні не намочивши руки)) Віджимає гарно. Мила паркет, ніяких калюж. Звісно перед миттям пройшлася із пилососом, не впевнена, що ганчірка добре збирає дрібне сміття
Ціна зі знижкою дуже приваблива, ще і скористалася безкоштовною доставкаю в точку видачі Розетка- Достоинства:
- Надійна фіксація мопа на швабрі
- Недостатки:
- Поки не помітила. Сподіваюся, що так і триватиме
- Наталія
Дуже дякую за такий розширений відгук! Ви дуже допомогли!
- Надежда А***
Хочу доповнити свій відгук після 4,5 місяців експлуатації.
У моєму комплекті нічого не зламалося, працює і виглядає прекрасно. Досі радію, що придбала.
Але після перших вражень "О! як класно, що не треба мити руками, віджим гарний, все супер" для себе окреслила недоліки:
1. Те, що швабра не складається, незручно навіть при наявності кладовки. В мене полки не дають можливості зберігати вертикально.
2. Обертається швабра не так легко і не на 360 градусів, я моя стара. Не знаю як пояснити, але це чомусь незручно... Треба зупинитися, вирівняти кріплення держаку по осі і повернути туди куди хочеться.
Дрібниці, але для мене виявилося відчутно.
P.S. Запасний МОП ще не використовувала, перший тримається. На батареї не сушу, підлогу мию нажаль далеко не кожен день. Використовую миючий засіб для підлоги від "Bien", ніяких сторонніх запахів поки не з'явилося
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Товар прийшов вчасно, все в комплекті присутне. Колір приємний, молоко сірий.
- Достоинства:
- Ще не користувалася))
- Анастасия Т***Продавец: Shopwin
Швидко відправили і швидко доставили. Круто що безкоштовна доставка. Була в мене давно, вирішила купити знову. І не пошкодувала. Дуже крута швабра, дуже зручно мити підлогу. Добре полоскає і віджимає. Все чудово.
- Достоинства:
- Зручно і легко прибирати.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Один раз я помыла полы и швабра сломалась по полам,Железо тонкое,при малейшем нажатии всё трешит
- Достоинства:
- Хорошое ведро
- Недостатки:
- Качество отвратительное,не рекомендую
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: VYCOMPANY
Зламалось навпіл через півроку
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Маленька
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Очень хлипкое, заглушки вылетают, вода разливается
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Швабра очень хлипкая. Легко сломать .
- Єлизавета Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Комплект прийшов не повний, немає зʼєднувальних пластин, а також відрізняється колір. Не задоволена. Декілька років тому замовляла у цього ж виробника такий самий комплект, була задоволена, зараз, на жаль, - ні.
- Недостатки:
- 1. Немає зʼєднувальних пластин.
2. Відрізняється колір
- Продавец SAM groupe
Добрий вечір
наші менеджери зв'яжуться з Вами та допоможуть із поверненням товару.
Колір може не багато відрізнятиметься відтінком від виробника. - Єлизавета Я***
Звʼязувався представник складу, однак питання недокомплектування так і залишилось не вирішене.
- НатаОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Класна швабра, дуже зручно.
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.
- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Швабра дуже класна за такі гроші. Дуже зручно, що в кодному відсіку відра є окремі зливи води. Але, зважайте на них. Бо я після купівлі не одразу їх помітила, зачепила ногою і клапан вилетів – зробила собі потоп.
Сама ганчірка не дуже довговічна, треба буде придбати запаски, але сам механізм віджимання і полоскання супер.
Сама швабра дуже легка.- Достоинства:
- Клапани для зливу води, легка швабра
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Після першого ж використання лопнуло пластмасове з'єднувальне кільце на ручці і порвалась насадка. Товар поганої якості. Але це скоріше претензія до виробника, а не до продавця, адже товар був відправлений швидко.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Катерина! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Наразі, ми не можемо контролювати правильну експлуатацію товару, тому, не можемо нести відповідальності за твоар, коли він вже був в експлуатації. Сподіваємось наступні покупки залишать тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.