Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Екстрасильний засіб для видалення вапняного нальоту 0.65л (605065161)

Оценка пользователей 4.18/5
  • Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Набрызгала как из огнетушителя на все что было в ванной комнате, включила вытяжку и ушла на 2 часа (конечно не 5 минут как по инструкции, может поэтому у меня и удалился многогодичный налет), пришла, смыла водой.
    Ах если бы такое было для всей квартиры.

Достоинства:
    Просто космос, 95% налета со всего убрал, убрал даже царапины от резины на ванной, которые до этого месяц терла доместосом и зубной щеткой.
    Недостатки:
    Не очень экономный в плане расхода, но это камля в море с учетом экономии сил и времени. Ну и запашок конечно серьезный, хотя на коже не жжет.
  • Шестаков А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже рідко пишу відгуки, але зараз напишу.
    15 років ремонту , у ванній кімнаті каxель сніжно-білого кольору, із роками покрився шаром нальоту жовтого відтінку. Всі спроби видалити (доместос, парогенератор, механічне втручання) не мали успіху. Жінка вже почала обговорювати варіант ремонту ванної кімнати із заміною кахлю.
    Вирішив спробувати варіанти спеціальних засобів для видалення нальоту.
    Спробував цей засіб - працює! Наніс піну на кахель , розповсюдив суцільним шаром, через 5 хв. ретельно зачищаймо губкою для миття посуду + вода. Другий раз у місцях де погано змилося.
    Унітаз (вапняний нальот), 10хв. роботи – блищить.
    Запах гарний, очі не виїдає як доместос, але довго дихати не варто, хімікат сильний.
    РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Ефективний, приємний запах
    Недостатки:
    не бачу

Андрій, дякуємо вам за ваш відгук і вибір ТМ HG. Спробуйте інші продукти TM HG, впененні вам сподобаються.

• Anya K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Мой маст хев для уборки ванны, очень эффективное средство.

Достоинства:
    Чистит супер: брызнуть точечно, ждать минут 7. Если всю ванную хотите обработать, средства хватит на раза 3-4.
    Недостатки:
    Нету
    • ГОСТЬ Г***

его намного дольше хватает даже на большую угловую ванную раз на 15 обработать точно, если у вас конечно ванная не с размером в бассейн или вы льете сразу по пол бутылки...... а нормально пару раз разбрызгать по всей ванной так хватает надолго точно раз на 15

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Просто супер. Ванная как новая. НЕ хотелось выбрасывать огромную чугунную ванную, которая прожила долгую жизнь. Решила попробовать отбелить. Честно, такого результата не ожидала. Чудо, новая, белая, сверкающая ванна. Не пожалеете. Покупайте. Супер!!! Спасибо!!!

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

офігенний засіб. відмила 5-річний кам'яний наліт на тримачі для душу. він там реально жирний був, не могла відкрутити шланг через нього. відмила його разів за 5. наносила, тримала, терла, змивала. не виходило прибрати той наліт ні каченям, ні кислотою лимонною, ні шкребком металічним. не додумалась сфоткати "до", на жаль, але засіб хороший.

• Ілона О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Найкращий у своєму роді! Відмиває все [ я залишаю на 30-60 хв після розбризкування і тоді змиваю ]. Жодні інші засоби не зрівняються з ним, а я пробувала дуже багато

Достоинства:
    Все відмиває
  • Олександр К***
  • Бондаренко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Очень хорошее средство для гидробокса, нанес - смыл - блестит!

• Андрей Г***

Отлично работает

Андрій, дякуємо вам за вдгук та вибір TM HG. Спобуйте інші засоби нашої ТМ, впенені, вам такоє сподобаються.

• Юлія Т***

Супер,засіб працює.Дякую

• Мельник С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Хорошее средство, но очень ядовитое, надо пользоваться в перчатках и желательно в маске. Чтобы отмыть от годовых потеков понадобилось почти вся бутылка. Брызгает пеной, так что обработала всё и оставила часа на два. Результат есть! Зеркальная душевая кабина не на 100% как новая, но на 80% точно.

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Отличное средство: удалила налёт с плитки в ванной - нанесла средство, ушла и через 20 минут вымыла тряпкой и все.. усилий 0

Недостатки:
    Дороговато и большой расход. Хватило на 1 уборку
  • Юлия С***

Отличное средство.
    В съемной квартире ванна была так себе, я думала, что ей уже не помочь.
    Искала ультра сильное моющее и заказала это, почитав отзывы.
    После первого же применения ванна стала белой, не как новая конечно, но белая, чистая! Я такого классного результата просто не ожидала!

• Олександр Г***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

Як на мене найкращий засіб для очищення скляної душової кабіни. Звісно і піддон і плитка теж чистяться гарно, але основна магія це саме очищення скла від вапняного нальоту. Наніс, рівномірно розподілив, буквально трохи зачікав, змив. Якщо сильне забруднення можна трохи потерти.
    Користуюсь вже більше 5 років, на інші засоби немає сенсу навіть дивитись. Звісно тут прайс, але то вже вибір кожного - дешево і терти, або дорого і просто нанести-змити.
    Всім миру і гарних покупок.

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

Це не засіб, а чисто магія..у нас страшна вода, ничого вже не допомагало..рекомендую...беру постійно, вистачає надовго

Достоинства:
    Долає будь який бруд, на мій погляд, звісно..запах терпимий
    Недостатки:
    Не бачу
  • Крістіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

просто нанесли на пару хвилин та витерли, без зусиль

Достоинства:
    Впорався просто чудово з нальотом на плитці у ванній кімнаті

Крістіна, дякуємо вам за ваш відгук та вибір TM HG. Спробуйте інші засоби нашої ТМ, впененні, вам також сподобаються.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Видаляє навіть застрілі відкладення на кераміці. Відмив ним до блиску стару ванну кімнату, яка вже значний час не бачила генерального прибирання.

Достоинства:
    Сильний миючий засіб
  • Роман Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Отличное средство от водного камня

Достоинства:
    Супер убирает разводы и всю грязь
    Недостатки:
    Запах
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Отчистила старую ванну за 10 мин. Супер!

Достоинства:
    Высокая эффективность, отсутствие запаха
  • Яремус К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

Реально працює, піна повільно сповзає по поверхні і вичищає вапно.

Достоинства:
    Розхід не такий вже і великий
    Недостатки:
    Незначний запах, мені не критично
  • Елена

Рекомендую.

Достоинства:
    Выполняет свою функцию на 100%
    Недостатки:
    Нет.
  • Андрей Г***

Оправдало ожидания. Рекомендую.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Очень сильное средство. Краны тоже хорошо чистит от налета. Рекомендую.

Достоинства:
    действительно удаляет известковый налет
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Очень рекомендую! Толстый застарелый налёт извести убрало до блеска за один!!!!! раз! Силу прилагала, конечно, тёрла щёткой, но результат превзошел мои ожидания! Другими средствами пыталась отмыть, результат нулевой, так что есть с чем сравнить. Куплю ещё!

Достоинства:
    Действительно экстрасильное средство!
    Недостатки:
    Нет.
  • Алёна Г***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Великолепное средство!!! Мой папа постоянно его покупает т.к. в ванной комнате частенько заводится грибок на кафеле. Побрызгал, подождал пару минут и смыл. Так что даже тереть не надо.

• Дмитрий Д***

Это не от грибка! Известь и грибок это разные вещи. От грибка есть другие, вы бы еще от урины его пользовали и были в захвате!

• Любов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Душова кабіна та кахель стали як нові, без особливих зусиль.

Достоинства:
    Не їдкий запах.
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Очень классное средство, удаляет за раз двже старый налет. Представляет собой пену, которую нужно нанести на поверхность кафеля или сантехники, слегка распределить и подождать минут 20-30. После потереть губкой. Смыть водой. У сеня идеально все отмыло. Белый кафель стал желтым, швы оранжевые. Но это средство помогло все отмыть. Щапах спецефический, но терпимый.

Достоинства:
    Хорошо отмывает, относительно недорогой.
    Недостатки:
    Немного пахнет, но не критично.

Юлія, дякуємо вам за відгук та вибір ТМ HG. Зазвича достатньо 10 хвилин очікування або навіть меньше. При використання губки час також зменьшється. Спрубуйте інші засоби ТМ HG. Впевненні, вам сподобаються.

• Кожухівська А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб для миття душової кабіни, рекомендую!

Аліна, дякуємо за ваш відгук та вибір ТМ HG. Спробуйте інші продукти нашої ТМ, впененні вам сподобаються.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

досить ефективна штука! вдягайте рукавички при роботі.

Дякуємо за ваш відгук, дійсно при нанесенні засобу треба одягати рукавички.

• Юлия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Супер-средство, которое спасло унитаз - думали выкидывать и менять на новый - а со средством он превратился в новый!!! Честно, я в приятном шоке от действия средства и результата! Ванну и душ также без проблем отмыли. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Все
  • Вадим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Супер средство для ванной. Без химического запаха. Не разъедает и бережёт руки. Маст хев!

• br b***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

За 5 сняло ржавжину, которую не мог вывести другими средствами. 5 минут и ванна белоснежная.
    Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Best buy!
  • Оксана С***

Хороший засіб. Роботу свою
    Зробив! Дякую

• Євгенія
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Користуюсь вже років 2 цим засобом, дієвий, нарікань немає. Маю проблему із водою, з великим вмістом заліза, сліди прибирає добре.

Достоинства:
    Чудово видаляє наліт та сліди заліза від води
    Недостатки:
    Вартість

Євгенія дякуємо вам за ваш відгук та вибір TM HG

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

Відмінний засіб для ванної кімнати. Наліт видаляє швидко. Це найсильніший засіб, яким користувався.

Достоинства:
    Швидкий, дієвий
    Недостатки:

Віталій дякуємо вам за ваш відгук і вибір ТМ HG, спробуйте також інші продукти нашої торгової марки, впевнені, вам також сподобаються. Ви будете приємно здивовані, як працюють засоби HG.

• Галина Т***

Вроде работает.

Галина, дякуюємо за відгук.