Отзывы покупателей о Панельна 4G антена для роутера або модема 18 дБі YUST 2 Pro MIMO з кабелями і перехідниками | Частоти 800/900/2800/2100/2600 МГц | Зона дії до 20 км від базової станції | Київстар, Лайфсел, Водафон

Оценка пользователей 4.57/5
  • Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Все працює, товаром задоволений, нарікань нема

• Продавец  LetSmart

Дякуємо за відгук та 5 зірок! Дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю антени, швидкістю нашої роботи та сервісом менеджерів. Бажаємо стабільного та швидкого інтернету!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Робочий варіант при можливості нормально направити антену та встановити її безпечно на висоті.

Достоинства:
    Все є в комплекті, гарна якість
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  LetSmart

Щиро вдячні за позитивний відгук та найвищу оцінку! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Бажаємо відмінного зв'язку та комфортного користування!

• Игорь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Рекомендую до покупки, навіть не за те, що швидкість з 10 мегабіт стала 30, а в першу чергу за якість обслуговування. При розмові з продавцем, не було і нотки "впарювання", навпаки - бажання допомогти та вибрати саме той товар, який однозначно підійде. Супер професіоналізм персоналу не тільки в технічній частині, але і в спілкуванні з людьми. Молодці! Так тримати!

Достоинства:
    У всьому!
  • Александр И***

Антена суперова. швидка доставка

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

продавець перевищив очікування від якості обслуговування!
    після розміщення замовлення продавець антени сам зателефонував і провів дуже докладну консультацію: поставив кілька важливих уточнюючих питань, допоміг обрати найкращу антену для нашої локації, підібрав перехідники для розʼємів під антени для мого роутера, підказав як і де
    розмістити антену, який має бути кут нахилу.
    антена працює добре, сигнал від вишки підсилює в місті навіть під час блекауту (для чого власне і купували її).

Достоинства:
    антена підсилює сигнал від вишки в місті навіть під час блекауту
    Недостатки:
    поки не виявлено
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Сама антена має гарний вигляд, дійсно швидкість підіймається навіть в будинку. А от те що недокомплектували дуже розчаровує.

Достоинства:
    Гарний вигляд
    Недостатки:
    В комплект не докомплектували кронштейн кутовой
    • Сергій Б***

По комлектації все чудово, виявилось що неуважний клієнт не звернув уваги на куток коробки в якому було запаковано таку ж саму упаковку сам кронштейн.

• Евгений У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Саму антенну еще не тестировал как следует, так как пока не было удобного случая. Но при одинаковых параметрах сигнала с антенной и без - скорость с антенной выше.

Недостатки:
    Гайки крепления(там где обжим коаксиального кабеля) дешевый ширпортеб. От легкого давления ключа на 11 лопнул фиксатор, и гайка не фиксирует теперь кабель. Нужно переобжимать кабель самому теперь :(
    • Продавец  LetSmart

Добрий день. Євгене!

З Вами попередньо зв'язалась наша технічна підтримка. Вам на заміну було безкоштовно відправлено додаткові F- гайки.

Вибачаємось за незручності. Ми комплектуємо найдорожчі та найякісніші роз'єми, проте вони всі, на жаль, зроблені з порошкового металу. Якщо намагатись їх крутити з силою, то не виключено що роз'єм може зламатись. Це не типовий випадок, не виключаємо що розєм був з браком, який виявити на етапі збірки неможливо. Це раз приносимо вибачення.

• Евгений У***

Дякую. Вислали нові конектори безкоштовно. Сервіс дійсно гарний. Хоча я і не вимагав тих конекторів. Але дуже здивований. Це моя повага.