- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UAFRAME. Размеры фото: 21 x 30. Цвет рамки: Коричневый
Якісні рамки, дякую
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: UAFRAME. Размеры фото: 20 x 30. Цвет рамки: Коричневый
Хороші рамочки
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: UAFRAME. Размеры фото: 21 x 30. Цвет рамки: Синий
Все добре
- Галина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: UAFRAME. Размеры фото: 15 x 21. Цвет рамки: Светло-коричневый
Все чудово! Товар якісний! Швидко зв'язалися! На другий день,товар був у мене! Дякую!
- Достоинства:
- Чудово
- Недостатки:
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ProKanc. Размеры фото: 15 x 21. Цвет рамки: Бело-золотистый
Все так як хотіла, прийшло замовлення швидко і вчасно. Враховано всі побажання. Рекомендую
- Достоинства:
- Зі склом
- Недостатки:
- Продавец ProKanc
Доброго вечора! Шановна Світлана. Дякуємо Вам за замовлення і чудовий відгук. Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів. Всього доброго. Бережіть себе. Гарного вечора!
- Микола Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ProKanc. Размеры фото: 15 x 21. Цвет рамки: Коричнево-золотистый
Вже купував подібні рамки цього виробника в іншого продавця і там була просто тонка плівочка замість скла. Тому нінащо особливо не розраховував. Але був приємно здивований, що тут дійсно скло замість плівки. І розміри рамок реально підходять під формат А5 і А4, фото підрізати не потрібно. От і 5 зірок, рекомендую)
- Продавец ProKanc
Доброго дня! Шановний Микола. Дякуємо Вам за замовлення і чудовий відгук. Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів. Всього доброго. Бережіть себе.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: ProKanc. Размеры фото: 21 x 30. Цвет рамки: Коричнево-золотистый
Швидко відправили, відповідно і швидко нова пошта доставила
Фоторамка сподобалась
Не недоліік а швидше побажання змінити кріплення до стіни.- Достоинства:
- Швидко відправили