- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Мої найліпші рекомендації! Окремо хочу подякувати продавцю! Все супер
- Достоинства:
- Суцільні
- Недостатки:
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Працює добре!
- Достоинства:
- Виправдовує очікування
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец TutTehno
Дякуємо за відгук!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Зламався. Зараз завжди показує що є з in (заряд) і навіть показує 10V і 0A, але кабель не під'єднанний ніякий.
Весь інший час працював добре.- Продавец TutTehno
Зв'язалися з Вами в особистих повідомленнях для вирішення ситуації
- Іван
Проблема була вирішена лише після повної розрядки і повної зарядки.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Працював як потрібно близько тижня, тепер періодично відвалюється зарядка, на всіх роз'ємах, звісно відновлюється за якийсь час. Але коли на ньому висить роутер - це взагалі не круто. Білий такий самий вже стабільно працює рік.
- Достоинства:
- Працював нормально десь тиждень
- Недостатки:
- Постійно відвалюється напруга
- Продавец TutTehno
Вітаємо!
Вирішуємо ситуацію в особистих повідомленнях
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Маю такий же Павер Банк чорний - чудово справляється з роботою і зарядкою швидко! Рекомендую :)
- Достоинства:
- Багато портів і провід в комплекті;
- Недостатки:
- Царапапається від постійної носки ну то таке)
- Продавец TutTehno
Дякуємо за Ваш відгук
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Класний повербанк
- Достоинства:
- Потужний
- Продавец TutTehno
Дякуємо за відгук! Раді, що пристрій Вам сподобався.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Повер вогонь але має свої приколи! Всім на замітку, якщо перестає заряджати абож заряджатись то потрібно поставити його одночасно на зарядку і заряджати ним якийсь пристрій, допускаю що це якийсь баг з скрізьною зарядкою, і тоді баг пропадає, інколи поки заряджу повер до 100% приходится таку процедуру повторити 2 рази, інколи норм все, трохи дратує, пробував різні зарядні блоки, прикол в самому повері!
- Достоинства:
- Ємкість і швидкість
- Недостатки:
- Я описав в відгуку
- Продавец TutTehno
Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися детальним досвідом використання!
Описана Вами ситуація не є типовою для цієї моделі павербанка. Ми обов’язково передамо інформацію для додаткової перевірки. Також рекомендуємо за можливості оновити прошивку (якщо це передбачено) або звернутися до сервісного центру для діагностики.
Ваші зауваження дуже цінні й допомагають нам покращувати якість продукції та сервісу. Дякуємо! - Валерія Б***
Дякую за чудову пораду. У мене теж виникла така проблема із зарядкою павера
- Павло І***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Працює, швидка зарядка самого павербанку, не зрозумілий шароподібний корпус єкрану і не дуже ярко підсвічуються цифри, зрозуміло, Що енергозбереження це зменшує, але занадто тускло вийшло
- Достоинства:
- Можна дуже швидко зарядити павербанку, якщо є відповідний блок живлення
- Продавец TutTehno
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук
Щодо підсвітки екрана — розуміємо вашу думку. Дисплей справді зроблено з урахуванням енергозбереження, але передамо ваш коментар виробнику для врахування в майбутніх оновленнях.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Забрав додому, і вже дома прочитав дрібні букви, де було написано, що він не 30000 mAh, а тільки 10000. Що коштує зовсім інших грошей.
Тобто, якщо вирішите купувати тут, перевіряйте все ретельно при отриманні.- Юрий
Алексей, это так называемый "маркетинговый ход". В основном во всех павер банках идут Li-Ion либо Li-Pol батареи с номинальным напряжением 3.7V на аккумулятор. И схема с повышением напряжения на 5 - 9 - 12 -20 ... V
Поэтому производители указывают емкость устройства из расчета на 3.7V аккумы.
На фото указана емкость аккумулятора 11.1 В - 10000mAh ( 3.7V*3 = 11.1V ; 10000 *3 = 30000 mAh)
Если вы обратите внимание ниже там ниже указан параметр 18000 мАh - рабочая емкость. Т.к. аккумуляторы данных типов нельзя просаживать в ноль, в противном случае они потеряют свои способности заряжаться/разряжаться, они максимально могут разряжаться на 60-65% от своей максимальной емкости (Из расчета: 4.2V - макс - 2.7V - мин). Далее должна срабатывать защита от пере разряда (в идеале)! - Алекс
Там написано не только амперы,а и вольты 11
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Рекомендую
- Достоинства:
- Чудовий товар. Якісний
Дякуємо за відгук
- Тимофей М***Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Мій єкземпляр не зміг довго тримати 60W навантаження та прегрівався. Після цього ребуту більше не заряджав лептоп – чомусь 60% був максимум. Його ємкість має заряджати 99wh батарею прінаймні 1 раз та цого не сталося. Мабудь брак, але пробувати ще раз не буду.
- Достоинства:
- На ютубі все було гарно
- Недостатки:
- Прийшов у розпакованій коробці (помітив тільки вдома) так ще й виявився бракованим. Повернули кошти, але я мав відмовитись від товару ще на пошті, тому будьте пильними з цим магазином та не беріть те що приходить розпакованим.
- Продавец TehnoGear
Доброго дня, просимо вибачення що склалась така неприємна ситуація, були раді допомогти Вам у її вирішенні
- Владислав
26*3,5 = 96втч емкость по паспорту, в ноль он не высаживается, у контроллера отсечка я думаю на 0.2 емкости, плюс потери по ходу зарядки, где ж там 99втч взяться...
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Це Звер а не павербанк,купив 90 відсотків було вже зарядив 5 разів і ще лишилося 50 відсотків всім раджу!!!
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Capibara&Co. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Якістю задоволений.
Товар надіслали оперативно.- Достоинства:
- Оперативність та якість товару
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
- Недостатки:
- Немае
- 4444Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк. Багатофункціональний: заряджаю ним телефон, планшет та ноутбук . Купувала інший, але розчарувалась і знову замовила ще один такий. Тож стосовно функціоналу - чудовий. Має "швидку зарядку".
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк, дуже простий у використанні. Купувала для зарядки ноутбука - чудово виконує свою задачу і вистачає на 1,5-2 зарядки. При відключеннях саме те!
Також плюс що він не важкий та не обʼємний в розмірах, зручно брати з собою.
Відправили швидко, на усі питання відповіли - Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Цілком задоволена покупкою. Мій помічник. Наразі можу працювати без світла майже на 2 години довше.
- Достоинства:
- Швидко заряджається. Компактний розмір
- Недостатки:
- Поки немає.
- Георгій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Швидко відправили, хороший повербанк, рекомендую
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Павербанк чудовий як зовні, так і в роботі. Купувала для живлення роутера, оскільки інші моделі не могли його запустити — цей справився без проблем. Усе працює стабільно, покупкою задоволена.
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Придбав 2 одиниці цього павербанка для заряджання ноутбуків. Доставили швидко, за пару днів. Пристрій приходить зарядженим приблизно на 88%, що дуже зручно, якщо раптово вимкнули світло.
- Достоинства:
- Надійний пристрій, приходить зарядженим.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний, швидко заряджається, вистачає на 1.5 зарядження ноута 1 зарядка телефона. Користуючись більше місяця
- Тарас З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все відмінно і вчасно. Дякую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
все чудово працює
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Хороший павербанк, рекомендую!
- Достоинства:
- Багато розʼємів , наявність цифрового індикатора заряду
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Дуже задоволена повербанком. Рекомендую
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Цілком задоволена.
Відповідає описаним характеристикам.
Брала для роботи ноута Asus.
Вистачає до 10 годин роботи(при повному заряді ноута, що дуже важливо! і впливає на витрату заряду та навантаження на сам павер)
На швидку повну зарядку телефона втрачає ~ 10%.
Додатково придбала блок живлення на 65w. (Уважно перечитуйте опис, де є рекомендації)
Завдяки чому поповнюється заряд швидко, 50% десь за 1-1,5 (до позначки "0" не розряджався)
При роботі трішки нагрівається, не суттєво, але ж не без того.
Рекомендую!
Є з чим порівняти. Маю павер іншої фірми, теж на 30 000 але на 22w - не витягує і в половину в порівняння.- Достоинства:
- Потужний! Швидка зарядка, індикатор заряду білосніжний і приємний на дотик корпус(кому важливо)
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Способный зарядить ноутбук и телефон !
- Достоинства:
- Качественный и емкий
- Недостатки:
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все супер, періодично заряджаю телефон та макбук під час відключень. На жаль, трохи не потягнув підключати роутер та PON-термінал, але це через те, що перед покупкою не врахували потужність самого роутера.
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний повербанк, брала для зарядки ноутбука Hp, який потребуе потожності 45W, все підійшло.
Продавець відправив замовлення у день оплати. - Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Павербанк крутий, цей брав не собі але користуюсь таким самим
- Достоинства:
- Швидка зарядка, велика кількість роз'ємів, ємність
- Недостатки:
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все працює, все добре, з перехідником ноут заряджає
- Достоинства:
- Велика ємність
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Товар сподобався,гарна якість.
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий повербанк.
- DmitryОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
работает заряжает быстро стим дек, для чего и покупался
- Ростислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Товар добре виконує свою функцію.