Великий розпродаж. До -60% на усе для навчання та життя

Отзывы покупателей о Farmina N&D Low Grain Cat Neutered Chicken Adult - Низкозерновой сухой корм с курицей и гранатом для стерилизованных взрослых котов 1,5 кг (8010276030481)

Оценка пользователей 4.82/5
на основе 71 отзыв
  • Андрій Н***
    Продавец: Шкідливенька Соня. Вес 1 шт: 1.5 кг

і ще коли зробив оцінку мінять її не дуже коректно ,бо це мій відгук

• Продавец  Шкідливенька Соня

Даний відгук не відповідає фактичним обставинам.

Замовлення було оформлено 30.07.2026 близько 17:00. 31.07 о 10:41 наш співробітник зв’язався з покупцем, повідомив про можливість відправлення 04.08, з чим покупець погодився. Замовлення було відправлено саме 04.08.

Дата відправлення є відкритою інформацією та може бути перевірена за ТТН. Тому твердження про відправлення «через 8 днів» та без погодження з покупцем не відповідає дійсності. Факт дзвінка 31.07 о 10:41 також може бути підтверджений (та предʼявлений) деталізацією викликів у разі необхідності.

Відповідно до графіка роботи магазину, зазначеного на маркетплейсі, субота та неділя є вихідними. Отже, замовлення було відправлено протягом трьох робочих днів. Для скорочення очікування ми, за можливості, здійснюємо відправлення і у вихідні, хоча це не є нашим обов’язком. В умовах воєнної агресії у прифронтовому місті через кадрові та логістичні труднощі це не завжди можливо. У разі затримок ми завжди повідомляємо покупців та погоджуємо подальші дії.

Подальший термін доставки від магазину не залежить. Ми не маємо претензій до покупця через відмову від замовлення, однак не вбачаємо своєї вини у цій ситуації.

З огляду на наведене нам незрозуміла така негативна оцінка роботи магазину. Вважаємо, що конфлікт у цій ситуації відсутній, оскільки зі свого боку ми виконали погоджені з покупцем умови.

Просимо оцінювати роботу магазину саме за тими обставинами, які перебувають у зоні нашої відповідальності.

• Андрій Н***
    Продавец: Шкідливенька Соня. Вес 1 шт: 1.5 кг

даний продавець може висилати заказ через 8 днів. захотіла сама змінила сроки доставки а потім каже що узгоджувала з вами. дуже погано

Достоинства:
    дуже погано
    Недостатки:
    погано
    • Продавец  Шкідливенька Соня

Даний відгук не відповідає фактичним обставинам.
      Дата відправлення є відкритою інформацією та може бути перевірена за ТТН. Тому твердження про відправлення «через 8 днів» та без погодження з покупцем не відповідає дійсності. Факт дзвінка 31.07 о 10:41 також може бути підтверджений деталізацією викликів у разі необхідності.

• Катерина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Їмо , двоє, з превеликим задоволенням. Перехід був поступово, але адаптація пройшла швидко. Під'їє, навіть, киця з харчовою алергією ( без наслідків для здоров'я, але і свій, лікувальний, теж їсть ).

Достоинства:
    Якість, склад

Отличный корм

Достоинства:
    Качество корма
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 1.5 кг

Багато років кіт їсть цей корм.
    Дякую за швидкість доставки

Достоинства:
    Якісний корм
  • Олександр Д***

Дякую, котику смакує!

Достоинства:
    Кіт їсть
  • Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 1.5 кг

Кормом задоволена. Кіт теж

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Беру второй раз этот корм кошка очень довольна чувствует себя прекрасно аппетит отличный шесть блестящая корм очень хороший рекомендую!

Достоинства:
    Качество
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Корм хороший моей кошки понравился только описание неправильное в описании написано дегидрированное мясо птицы 24%, а на самом деле на упаковке написано дегидрированные белки птицы 24% это разные вещи.

• Сергей К***

Діткам дуже сподобався! Дякую

• Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шкідливенька Соня. Вес 1 шт: 300 г

Дуже якісний корм,котик їсть із задоволенням!
    Дуже дякую продавцю за швидку доставку та приємний бонус для котика,- вітамінки,куштує також із задоволенням!

Достоинства:
    Швидка доставка,якісний продукт
    Недостатки:
    Котик не знайшов
    • Продавец  Шкідливенька Соня

Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук!
      Нам дуже приємно знати, що корм сподобався вашому котику і він із задоволенням смакує не тільки його, а й вітамінки
      Раді, що ви відзначили швидкість доставки та якість товару. Будемо з нетерпінням чекати на ваші наступні замовлення!

• Євген Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Вес 1 шт: 5 кг

Користуюсь довго, близько року. Брав по рекомендації ветеринарів, оскільки проплан погіршився.
    Котички люблять цей корм, тому і змінювати сенсу не бачу.

Достоинства:
    Котикам не набрид за довгий час.
  • Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Вес 1 шт: 1.5 кг

Достоинства:
    якісний корм
  • Катерина Г***

Нам подобається

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

А какой запах когда кошка сходит в туалет, ммм

Достоинства:
    Достоинства в лотку
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 1.5 кг

Постійно купую тута. Корм хорошої якості. Відрпавка швидка. Рекомендую цей магазин

• Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 300 г

Сході перший раз кіт спробував і сподобався корм

Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 1.5 кг

Замовляю в цьому магазині 4 чи 5 раз, вже не пам'ятаю. Всім задоволена. Швидка доставка, зручна оплата. Кіт давно їсть тільки цей корм

Достоинства:
    Якість, сервіс,швидкість,ціна
  • Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Вес 1 шт: 1.5 кг

Все отлично, упаковка целая, коты довольны. Никаких замечаний по качеству корма или доставке.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funny paws. Вес 1 шт: 1.5 кг

Корм хороший, сервіс доставки проблемний, тому 3 зірки. Магазин приніс свої вибачення, але більше бажання тут купувати немає

Достоинства:
    Хороший корм
    Недостатки:
    Сервіс доставки
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Вес 1 шт: 300 г

Хороший корм, хвостикам сподобався

Достоинства:
    Хороший якісний корм
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Вес 1 шт: 5 кг

Заказываем постоянно, кошки (сфинкс и метис) очень его любят. Состав хороший, цена приятная. Едят с удовольствием, стул отличный, не тошнят ,От других кормов (как супер премиум так и холистик)бывает у кошек тошнота, с этим такого не происходит).

Достоинства:
    Состав, цена
    Недостатки:
    Быстро съедают
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Вес 1 шт: 10 кг

Годую пару років своїх котів, вважаю що один з найкращих кормів, які можна обрати. Коти їдять без проблем, немає відказу; до того перепробувала всякі різні і дешевші і дорожчі, але з ними завжди були якісь проблеми власне з тим, що з часом відмовлялися їсти
    Склад - хороший
    Ціна - трохи б'є по кишені, але якщо брати велику партію, то виходить більш економніше

Єдине, що помітила що в меншій вазі цей корм відрізняється від 10 кг, недолік - це чи ні без поняття

Достоинства:
    Склад
    Нема проблем з годуванням
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 1.5 кг

І знову я замовила цей корм. Все чудово. Коту подобається. Дякую за скидку.

• Наталия П***

Хороший корм

Достоинства:
    якісний
    Недостатки:
    не дешевий
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 1.5 кг

Купую вже третій чи читвертий раз. Цього разу гарна знижка і плюс безкоштовна доставка у поштомат. Оплатила відразу, бо сама перевірела цей магазин. Дякую за якісне обслуговування, якісний товар і знижку.
    Рекомендую цей магазин.

Достоинства:
    Якість, ціна, обслуговування
  • Олеся А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Це перший корм цього бренду, який кіт категорично відмовився їсти. В порівнянні з іншими смаками тут відрізнялись гранули і загалом вигляд корму. Не знаю в чому була проблема, та гроші в смітник.

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Постійно замовляю лише цей корм за рахунок складу, кішка його дуже гарно їсть.
    Дякую Розетка за швидку доставку!

Достоинства:
    Хороший корм із гарним складом, кішка їсть із задоволенням
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олена П***

Гарний, кішка полюбляє

Достоинства:
    Гарний склад
  • Іра І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Перейшли на цей корм після BritCare, у нас кішка-британка. Довго не могли підібрати, перебирала.

Достоинства:
    кішка їсть з задоволенням.
  • Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Дуже подобається ця фірма своєю якістю

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5 кг

Шикарный корм.Кормим им уже долгое время наку кошку британской породы со склонностями к полноте.У нас алергическая реакция на корма и добавки такие как мальтпасты (текут глазки),пробовали кучу разных кормов,как от не очень дорогих таких как Бошсаннабель и к дорогущим Грандорф и глаза текли,долгое время сидели на Фармине Перепел с тыквой (супер корм),но у нас начались проблемы с задними лапками (начала прихрамывать)пропили курс хондропротекторов и данный корм поддерживает хорошее состояние,так как в составе есть те же хондропротекторы!По составу корм по цене-качеству супер,более сбалансированного и богатого на витамины и минералы я не находил.Да,течь глазок прошла как посидели на этом корме!Крайне рекомендую попробовать владельцам кошек Британской породы,так как у них много генетических предрасположенностей к болезням сердца,дегенеративным изменениям скелета.Корм не жирный,богатый на таурин (для сердца),Лкарнитин (для сердца и сжигание жира), есть омега 3,6. Не забываем о питье,есть фонтанчики,я лично расставил по кухне пару мисок с очищеной водой (меняю её раз в сутки).

Достоинства:
    Корм бомба.
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 10 кг

Кішка задоволена, їсть добре

Достоинства:
    Повноцінне харчування
  • Светлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 300 г

Дуже якісний і гарний корм. Для кішки як наркотик) Раджу

Достоинства:
    Якість .ціна
  • Светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Покупаю корм фармина кошки хорошо едять,2 год даю корм .

• Наталия

Чудовий корм!

Достоинства:
    Кіт їсть не багато та почуває себе дуже добре