- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Дякую за товар і за супер швидку доставку!Суперіум для котів це найкращий вибір від всіх видів бліх.
Оксано, вітаємо!
Дякуємо, Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Спіносад та залишилися задоволені покупкою.
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 5 - 10
Кращій варіант боротьби з блохами для котів. Мінус тільки в тому що коти не хочуть їх їсти, тож доводиться давати примусово.
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
- Несмачний для котів
Аліно, вітаємо!
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 20 - 50
Гидезна якість. Не працює ЗОВСІМ. Собака його їсти не хоче, довелось запихати. Через 5 днів після прийому препарату вчепилося 8шт кліщів. Напилися, нічого їм не сталося. Це просто ЖАХ. Втратила час, кошти, добре, що не собаку.
Якби знала, то від Сімпаріки б не відходили. Дорогувато, але стабільний перевірений результат.
Кому важливий їхній улюбленець- НЕ БЕРІТЬ цю гидоту. Навіть краплі Барс будуть дієвіші, якщо немає коштів.- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Суцільний недолік. Ледь не втратила улюбленця
Наталіє, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Препарат Superium Спіносад ефективний для профілактики появи бліх усіх видів, а також лікування наслідків ураження цими ектопаразитами. Важливо відзначити, що Superium Спіносад не діє на іксодових кліщів і не позиціонується як засіб від них. Уся інформація про спектр дії коректно зазначена на упаковці та в інструкції відповідно до чинного законодавства України.
Рекомендуємо звернути увагу на нашийник Superium Блокер. Він забезпечує комплексний захист від кліщів, бліх, вошей та волосоїдів, а також має відлякувальну дію проти іксодових кліщів протягом 7 місяців. Посилання на нашийник: ссылка
- Борис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 20 - 50
Неработает от слова вообще, блохи живее всех живых, пустышка, брали для собаки от 20 кг...
- Достоинства:
- Нет.
Борисе, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми хочемо детальніше розібратися в ситуації. Будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію відділу якості 0 800 30-01-04 або напишіть у Viber +380674644303. Працюємо з пн по пт, 09:00–18:00.
- Елеонора К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 1.3 - 2.5
Блохі відразу зникли.
- Достоинства:
- Дуже добре
Елеоноро, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Спіносад та залишилися задоволені покупкою.
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Купувала по відгукам для киці . Чомусь не зайшло Вирвала
Галино, вітаємо!
Нам важливо розібратись у вашій ситуації — будь ласка, зверніться до нашого відділу якості за номером 0 800 30-01-04 (пн–пт, 09:00–18:00).
- Едуард Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOO-RANGER
Дієві
- Продавец ZOO-RANGER
Дякуємо за відгук!
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Дуже ефективний засіб
Анно, вітаємо!
- Тамара В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Хороші таблетки,беру вже постійно.Котику та кішкі допомагають добре.
- Достоинства:
- Додала до корму і все.
Тамаро, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Сніносад та залишилися задоволені покупкою.
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Таблетка подіяла чудово, бліх немає . Буду замовляти ще. Даю кішкам з допомогою таблеткодавача, інакше випльовують.
- Достоинства:
- Швидко діють
Інно, вітаємо!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Якщо порівнювати з іншими засобами від бліх, то ця таблетка найдієвіша, але не знаю чи точно вистачає її дії на місяць, як заявлено
Не можу сказати що кіт зовсім перестав чухатись, але дуже рідко, візуально бліх у шерсті не захожу- Достоинства:
- Зручно що таблетка одна і ні як не впливає на зовнішній вид кота, його можна гладити, брати на руки, на відміну від капель на холку
- Недостатки:
- Не всі коти хочуть її їсти, доводиться дрібнити і підмішувати у корм
"Ольго, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки SUPERIUM Спіносад та залишилися задоволені покупкою."
- Римма Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail
Беру не перший раз.Дійсно допомогає .
- Достоинства:
- Весь час брала крапли від бліх,гроши на ветер.Дав таблетку- спокій на місяц
- Недостатки:
- Котік не хоче їх їсти,приходиться по кусочкам давить ,щоб проглотів
- Продавец ВС Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 5 - 10
Купувала кішкам від бліх, пігулка швидко діє. Шерсть чиста,не рухаються як раніше , маю спокій більше двох місяців.
"Інно, вітаємо!
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Препарат дійсно позбавляє від бліх, задоволена якістю і доставкою. Буду купувати ще.
"Інно, вітаємо!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 1.3 - 2.5
Замечательное средство.быстрая доставка
- Достоинства:
- Оперативность
Катерино, вітаємо!
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Дієві. Кіт практично не чухмариться.
Переносить нормально.- Достоинства:
- Недостатки:
- Кіт не скаржився.
Олексію, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарної теблетки SUPERIUM Спіносад та залишилися задоволені покупкою.
- Плахотнюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Ця таблетка допомогла позбутися бліх у киці, до цього 2 роки не могли вивести. Змішували з вологим паштетом, щоб киця з'їла, після цього через декілька годин деякі блохи попадали мертві, а частина повизали на поверхню шерсті. Взяли через місяць че 1 таблетку для профілактики і закріплення результату
- Достоинства:
- Ціна та ефективність
Вікторіє, вітаємо!
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Все ок.
Сергію, вітаємо!
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Реакций на таблетку у котов не было. Взяли первый раз. Посмотрим сколько будут действовать.
- Достоинства:
- Цена, удобство,что нет на шерсти мокрых или масляных пятен с запахом.
- Недостатки:
- Пока нет недостатков.
Альоно, вітаємо!
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 5 - 10
Таблетки действуют. Пока нет ни блох, ни клещей. Реакций не было у животных ни у кого.
- Достоинства:
- Относительно дешевле других таблеток. Удобно,что нет запаха на котах,как от капель.
- Недостатки:
- Пока нет. Посмотрим сколько времени будут защищать от блох и клещей.
Альоно, вітаємо!
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
нічим не могли вивести блохи котику , цей препарат допоміг
- Достоинства:
- дієвий
Алло, вітаємо!
- Мар'яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Най най кращий засіб проти бліх
- Достоинства:
- Розчинити у воді і діє швидше
- Недостатки:
- Велика одна таблетка
Мар'яно, вітаємо!
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Придбав перший раз. Поки слідкую за тваринами.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пухнасті не жалілися.
Олексію, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Спіносад.
- Лукаш К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Кішка за 15 хв її вирвала.
- Достоинства:
- Немає. Доведеться купувати каплі.
- Недостатки:
- Велика таблетка
Анно, вітаємо!
Ми розуміємо, що дати таблетку коту може бути складно. Щоб полегшити процес, спробуйте подрібнити таблетку та змішати її з невеликою кількістю вологого корму. Проте, ми наполегливо рекомендуємо звернутися до ветеринарного лікаря для консультації, щоб виключити інші можливі причини такого стану. Більше інформації про захист улюбленців і контакт нашого ветеринара — на сайті superium.com.
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 10 - 20
Нормальний засіб,котик з'їдає без проблем,на 4 тижні забуваємо про блохи ,кліщі теж не чіпляються
Олено, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
- Солониченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Таблетки действуют.Никакой побочки не было
- Достоинства:
- Качество
Віто, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Спіносад та залишилися задоволені покупкою.
- Алевтина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 10 - 20
Все добре
Добрий день, шановна Алевтино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитної таблетки SUPERIUM Спіносад та залишилися задоволені покупкою.
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 10 - 20
Таблетка працює, бліх немає. Але зовсім не захищає від кліщів. Постає питання нащо цей цирк, якщо потрібно ще придбати щось від кліщів.
- Достоинства:
- Бліх немає.
- Недостатки:
- Не захищає від кліщів. Не має ніякого сенсу.
Добрий день, шановний Віталію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Препарат Superium Спіносад ефективний для профілактики появи бліх усіх видів, а також лікування наслідків ураження цими ектопаразитами. Рекомендуємо звернути увагу на Superium Спрей, який знищує і захищає від усіх видів ектопаразитів, в тому числі кліща. Посилання на препарат: ссылкаВсю корисну інформацію про препарати SUPERIUM та номер телефону ветеринарного лікаря для безкоштовної консультації Ви зможете знайти на сайт superium.com.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Купую таблетки не вперше,та цього разу мабуть попала на підробку бо по строкам нормальні.Дала чотирьом кицям всі через деякий час вирвали.
- Достоинства:
- Купила по акції.
- Недостатки:
- Мабуть підробка
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми зацікавлені у тому, щоб розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
З доставкою та замовленням проблем не виникло. Але препарат, на жаль, не допоміг. Я замовляла три пігулки, для двох собак та котика, проте блохи не зникли зовсім, тож це були марно потрачені кошти і мені дуже прикро з цього приводу. Виникали сумніви в оригінальності цього препарату
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не дієвий
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Представник постачальника
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ефективність препарату може залежати від багатьох факторів, зокрема від ступеня зараження тварини та навколишнього середовища. SUPERIUM Спіносад забезпечує захист від бліх до 30 днів, відповідно до інструкції. Якщо ви помітили бліх після обробки, це може свідчити про їхню присутність у місцях відпочинку улюбленця. Зверніть увагу на препарат Superium Спрей, яким рекомендовано обробляти лежанки, підстилки та інші м’які місця, де відпочиває Ваш улюбленець, з метою більш ефективного знищення паразитів та попередження повторного зараження.
- Ярослава В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Швидко обробили замовлення, та швидко відправили, продавця рекомендую
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Швидко відправили, таблетками користуюсь не перший рік. Лікую ними всіх своїх котиків.Результатом задоволена.
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки SUPERIUM Спіносад та залишилися задоволені покупкою.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 5 - 10
Замовляла 3 однакових препората спиносад, 2 поклали те, що я замовила, а один замість спиносад, панацея. І не попередили(
- Юра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 20 - 50
Таке собі, брав для пса вагою 27кг
- Достоинства:
- Подіяло швидко, блохи померли відразу, навіть візуально було видно на лежаку
- Недостатки:
- Через тиждень знайшов кліща який добре вчепився в шкіру собаки, хоча по заявленому місяць має триматись захист. За блохи не скажу чи з'явились, бо пес гуляє з необробленими тваринами на вулиці
Добрий день, шановний Юріє! Дякуємо за зворотній зв'язок! SUPERIUM Спіносад діє тільки на бліх. Для комплексного захисту вашого песика від кліщів радимо звернути увагу на краплі SUPERIUM Невертікс. Вони діють на всі види кліщів, в тому числі іксодових, бліх, вошей, волосоїдів, а також відлякує комарів, мошек, гедзів.
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Дія препарату спостерігалась практично відразу.
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2.5 - 5
Я Рада что нашла эти таблетки
Добрий день, шановна Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.