Отзывы покупателей о Беспроводные наушники True Wireless TWS F9-5, подсоединение по Bluetooth, с дисплеем, белые, 3309587

Оценка пользователей 3.55/5
  • Отзывы про товар продавца SibiuS
  • Наталя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Купувала для свого смартфону самсунг. Працювали добре, через (десь з півроку) один відмовив. В основному для прослуховування аудіокниг та ютюба. В режимі дзвінка погано було чути. Відслужили рік /- Взагалі добрі і коштують своїх грошей.

• Продавец  SibiuS

Дякуємо за відгук :) Раді, що навушники загалом виправдали Ваші очікування та прослужили Вам тривалий час.
      Дякуємо, що поділились своїми враженнями!

• Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Вчера забрала,звук хороший, правый наушник не держит заряд, хватает на две песни

Недостатки:
    Слабый аккумулятор в наушниках
    • Продавец  SibiuS

Дякую Вам за відгук. На жаль, ми не маємо можливості перевіряти тривалість звучання всіх навушників до відправки. З Вами зв'яжеться наш менеджер і допоможе у вирішенні цього питання.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Ці навушник не погані за свою ціну але у них високий рівень браку бо до мене приїхала перша пара навушники працювали 40 і 34 хв я звязався з продавцем і мені вислали іншу пару но один протримався 35хв а інший 1час нажаль я не можу поєднати навушник який працює 40хв і той який час но за таку ціну це непогано

Достоинства:
    Ціна, Продавець готовий в разі браку замінити товар
    Недостатки:
    Частий брак
    • Продавец  SibiuS

Добрий день. На жаль, ми не можемо тестувати кожну пару навушників на тривалість їхньої роботи. Якщо маєте бажання - можете зробити повернення. З Вами зв'яжеться знову наш менеджер і узгодить це питання.

• Дмитро

Мені не потрібен обмін

• Софія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Спочатку в мене виникли проблеми з навушниками — вже за кілька днів після отримання вони почали працювати нестабільно. Я трохи засмутився, але зі мною відразу зв'язався менеджер він уважно вислухав мене й без зайвих питань запропонував заміну.

Вже за кілька днів я отримав нову модель навушників — і вона працює чудово)

Особливо хочу відзначити якісний сервіс — рідко де зустрінеш такий відповідальний і професійний підхід. Продавець дійсно турбується про своїх клієнтів. Однозначно рекомендую цей товар і магазин — тут варто купувати!

• Софія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Кейс багато заряджає навушники, інколи зовсім не заряджає їх. Інколи зовсім не реагує , що треба зарядити їх. Мало тримають заряд

• Продавец  SibiuS

Добрий день. Нам шкода що у Вас виникли негаразди у роботі навушників. З Вами зв'яжеться наш менеджер і узгодить питання щодо обміну.

Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Я виконав прохання продавця про повну розрядку і зарядку і тепер навушники протрималися 43 і 32 минут я перевіряв окремо кожен в кожному було 100% зараз вставив в кейс достав а там уже 40% а я розрядив до відключення так з 10% до 40% пройшло 4 секунди і кейс показує заряд хибно зарядив повністю їх достаю вставляю назад і показує що мінімум заряду

Достоинства:
    Недостатки:
    Коротка робота
    • Дмитро

Також забув добавити при зарядкі 1 світлодіод світить менше чим інший це на тому навушнику який пропрацював 30 минут

• Продавец  SibiuS

Кейс показує заряд самого кейсу. Перевірити заряд навушників можна лише при підключені до смартфона по блютуз. Якщо Ви не проти - з Вами зв'яжеться наш менеджер і допоможе у цій ситуації.

• Дмитро

Так я це розумію і я якраз перевіряв через телефон но про неправельні показники я іменно на кейсі про "батарейки" які відображають саму зарядженість навушників

Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

За таку ціну супер але заряд протримали 42 минути і показники заряду навушників дивні ну хоть у кейса великий заряд

Достоинства:
    Недостатки:
    Працюють 40 минут
    • Продавец  SibiuS

Дякую за замовлення і відгук. Мали б працювати довше. Спробуйте провести декілька циклів зарядки/розрядки, щоб ''розігнати'' акумулятор. Якщо ситуація не змінитться і будете мати бажання - ми можемо замінити Вам ці навушники.

• Наталія К***

Чудові навушники..

Достоинства:
    заряд тримають довго

• Олександр С***

Навушники сідають бистро

Достоинства:
    Ок
    • Продавец  SibiuS

Дякую за відгук. Нас шкода що у Вас щось сталось з навушниками. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для узгодження питання щодо обміну чи повернення.

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

За свою ціну супер. Заряджаються швидко. Вбудований повербанк погано заряджає телефон чи якийсь інший пристрій.

Недостатки:
    Довго не могли під'єднатися до телефону
    • Продавец  SibiuS

• Ж.К.
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Правий навушник шипить іноді, як п'яна змія; він же ж тримає заряд менше двох годин. Лівий - десь годин п'ять.
    Зарядний блок має юсб-а та може бути мікро-повербанком.
    Також там мікро-юсб замість юсб-сі. (зрза(
    Короч якість на ось ці гроші. Для слухання новин підійдуть.

Достоинства:
    Заряджається швидко. Зручні.
    Недостатки:
    Розряджається теж швидко. Важкі.
    • Продавец  SibiuS

Дякую за відгук. Ви лише вчора ввечері їх забрали. Можливо ще не "розкачався" акумулятор на одному з навушників, або під час зарядки зникає контакт між навушником і базою. Спробуйте дати навушниками (саме навушникам декілька циклів повного розряду/заряду). Якщо за декілька днів ситуація не зміниться - зв'яжіться з нами за контактним номером в товарному чеку - ми замінимо Вам навушники.

• Сергій Ч***

Якість звуку так собі.

Достоинства:
    Довго тримає заряд
    Недостатки:
    Для дуже бюджетного використання
    • Продавец  SibiuS

Дякую за замовлення і відгук. Так, ці навушники і позиціонуються як бюджетні. Приємного використання!

• Олександр К***

Яка ціна така і якість

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не більше 2 годин роботи двох навушників
    • Продавец  SibiuS

Дякую за замовлення і відгук :) Приємного користування!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Я сначала думал они тихие, но если по ним три раза дотрагиваться быстро, то звук увеличивается.

Достоинства:
    Только аккумулятор, его на долго хватает
    Недостатки:
    Если поставить видео или музыку на паузу каждую минуту будет в левом наушнике орать " ДИСКОНЕКТЕД" " КОНЕКТЕД"
    • Продавец  SibiuS

Дякую за відгук. Спробуйте переприв'язати навушники до телефона.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

тільки слухать музику. мікрофон ніякий

• Продавец  SibiuS

Дякую Вам за відгук. Так, ці навушники більше орієнтовані саме на безпровідне прослуховування музики, і дійсно непогано звучать як на їхню вартість. Приємного користування.

• Авраменко С***

100% заряда блочка,
    100% заряда на левом и правом наушнеке, но когда снимаю с зарядки, в течение минуты – блочек падает на 80%!!! (За одну минуту, -20%) По моему это не нормально

Достоинства:
    Наушники работают отлично
    Недостатки:
    Блочек показывает уровень заряда который вздумается
    • Продавец  SibiuS

Дякую за відгук. Можливо щось з акумулятором сталось. Наш менеджер зв'яжеться з Вами задля вирішення цього питання.

• Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: White

Через тиждень після покупки, навушники почали окремо підключатись по блютузу, лівий взагалі не працює. Діяла за інструкцією, щоб вони водночас підвʼязались один до одного, але все одно не працює

• Євгенія Г***

* Зрозуміла що навушник лівий все ж працює, але через те що вони підключаються окремо, грає лише той, що підключився останній

• Продавец  SibiuS

Добрий день. Наш менеджер зв'яжеться з Вами і допоможе у цьому питанні.

• Мария О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Наушники непогані,купляла в кінці січня і трохи більше ніж за пів року один навушник почав дуже швидко заряджатися і розряджатися теж,до того ж шиплять при прослуховуванні музики

Достоинства:
    Дизайн,пакування
    Недостатки:
    Якість звуку,акумулятор
    • Продавец  SibiuS

Дякую за відгук. Акумулятори мають певну кількість циклів зарядки/розрядки, хоча зазвичай ця модель має більш витривалі акумулятори.

• ирина с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Это мои первые беспровод. наушники, так что сравнить с другими не могу . Но пропользовавшись некоторое время , могу сказать , что эти наушники мне понравились . Звук четкий и громкий , заряд держится хорошо, дизайн коробки красивый . И так же при занятии спортом из ушей не выпадает .

Недостатки:
    Нету
    • Продавец  SibiuS

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Звук не дуже іноді скрипять, зараз зовсім вони по отдельности підключаються до блютуза надо и той и той навушник сенсор з процентами заряду навушників замануха ну не хотілось би по рекомендувати их ( извините за ошибки)

Достоинства:
    Коробка якісна.
    Недостатки:
    Звук, навушники блютуз по отдельности, самі по собі якісь звуки іздають, Не советую.
    • Продавец  SibiuS

Добрий день. Швидше за все вони у вас розпарувались. Вам потрібно зробити як вказано в інструкції: у разі, якщо звучить лише 1 навушник покладіть обидва навушники одночасно у зарядний чохол, закрийте кришку чохла, а потім витягніть одночасно навушники з чохла. При цьому вони мають з’єднатись між собою. Скасуйте і заново створіть пару з вашим пристроєм.

• Продавец  SibiuS

Також не зрозуміло що з відсотками заряду навушника. Те що Ви бачите на кейсі - відсотки заряду самого кейсу. Відсоток заряду самих навушників можна перевірити лише на смартфоні, коли вони підключені до нього.

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Слушать музыку норм. Говорить по телефону нереально - собеседник слышит очень плохо, звук глухой и тихий.

Достоинства:
    Цена, дизайн
    Недостатки:
    Плохой звук при разговоре
    • Продавец  SibiuS

Дякую за замовлення і відгук. Так, ці навушники більше позиціонуються для прослуховування музики, і, як на свою ціну - звучать дуже непогано.

• Оберний К***

Все дуже добре

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Все сподобилось але заряд не дуже тримається

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Заряд
    • Продавец  SibiuS

• Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Отправили и доставили очень быстро, наушники выглядят красиво, работают без нареканий

Достоинства:
    хороший звук, отлично держат заряд, быстро заряжаются
    Недостатки:
    не найдены
  • Ванін О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Не працює правий навушник як повернути товар

• Продавец  SibiuS

Добрий день. З Вами вже зв'язався наш менеджер і порекомендувала, які маніпуляції можна провести з навушниками. Якщо все-таки не вдасться під'єднати обидва навушника до телефону, тоді ми Вам повернемо кошти або обміняємо на інші.

• Наталія Н***

Все влаштовує.

• Сергей К***

• Василий А***

Дуже сподобались. Дякую.

• Продавец  SibiuS

Дякую за замовлення і відгук :) Приємного користування!

• Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Пользуюсь неделю первое впечатление хорошее.

• Продавец  SibiuS

Дякую Вам за замовлення і відгук :) Гарного користування!

• Дима Б***

Товар хорошый

Достоинства:
    Доставка
    Недостатки:
    Цена и упаковка
    • Продавец  SibiuS

Дякую Вам за замовлення й відгук :) Гарного користування!

• Іванна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Black

Товар не працює

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pluha. Цвет: Black

Сміття!приїхали не працюють!повернення.приїхали інщі за доставку 100 гр опрацювали добу!Мінус 400

Достоинства:
    Недостатки:
    Товвр взагалі
  • Матвій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LVIGroup. Цвет: Black

Норм навушники але павербанк не працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Обіцяного павербанка нема
  • Тимофій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Black

Чудово працюють

• максим о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Black

Правый наушник постоянно выключается, в левом фоновый шум, громкость в наушниках не одинаковая и на картинке бокс выглядит вообще не так какой прислали

Недостатки:
    Не рабочий брак, верните деньги
    • Продавец  Vegaz

Добрий ранок, дякую за звернення, питання вже вирішується.

• Ірина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LVIGroup. Цвет: Black

Щойно з пошти, відкрила коробку – перше що я бачу це відірвана зламана кришечка. Навушники одразу ж відправились в мусорне відро. Жалію, що замовила це
    Нікому НЕ раджу.