Отзывы покупателей о Консерва Animonda GranCarno Adult Beef + Lamb для собак, с говядиной и ягненком 400 (г)

Оценка пользователей 4.88/5
  • Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г

Собака ість з задоволенням.Натуральні інгрідієнти.Гарні терміни зберігання.

Достоинства:
    Натуральне.Німетчина.
  • Юлія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 400 г

Корм хороший,гарно пахне, собака їсть із задоволенням. Але є одне але. Гострі куски кісток які іноді попадаються.

Достоинства:
    Склад, запах, консистенція
    Недостатки:
    Кістки
  • Анна З***

Хорошие консервы для собак

Достоинства:
    Свежее мясо. Моей собаке понравилось
  • Анна З***

Моей собаке очень понравился! Моей таксе 10 лет

Достоинства:
    Открыла, смешала с готовой кашей и накормила собаку
  • Ірина К***

Консерва дуууже гарної якості.

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: EuroAnimals. Количество в упаковке: 1

Беремо вже другий раз по х3, загалом 6 банок. Собака їсть без відказу. Першіий тиждень організм привикав до корму,а далі вже все норм. Рекомендуємо(правда спочатку прочитайте склад,не усі собаки будуть їсти).

Достоинства:
    Запах,вигляд і собака їсть без проблем, раніше брали Savory - теж їв,але не так,цей корм "хомячить як дурний"
    Недостатки:
    Швидко висихає на повітрі,якщо тримати у холодильнику і закритим,то ні. Але любий корм "так само сохне"
  • Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EuroAnimals. Количество в упаковке: 1

Дякую

• Тетера Д***

В дачный сезон беру псу и лису когда едим на дачу . Нравится состав который соответствует тому что в банке

Достоинства:
    Отличная цена за отличный состав корма
    Недостатки:
    Нету
  • Людмила Н***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 400 г

Склад гарний зі свіжого м'яса, а вигляд корму одразу говорить про його високу якість. Пес завжди активний та енергійний, а це найкращий показник того, що він отримує все необхідне.

Достоинства:
    якісний вологий корм за доступною ціною