- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працюю в офісі по 8-10 годин на день, спина постійно нила, особливо в попереку. Вирішив спробувати цей масажер BRS MIX і це просто диво!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Користувався. Полегшень не має. Може комусь і допоможе. Мені НІ.
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все чудово
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Знімайте с продажу
- Недостатки:
- Гедь не гнучкий, зломався
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Справа в тому, що в нас набагато більше інформації та й в цілому досвіду із цим товаром, тому по-перше ми наразі не бачимо підстав для того, аби знімати товар з продажу, так як зазначена Вами інформація з загальної кількості продажів є рідкістною, а по-друге ми надаємо на цей товар повноцінну гарантію терміном в три місяці з моменту отримання товару. Тобто якщо б товар №377051649 був би настільки поганої якості, або не відповідав би дійсності - ми б навряд чи надавали такий тривалий термін гарантії на примітивний масажер. В будь-якому випадку дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Сергію.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Місток працює, простий в користуванні, має масажний ефект і гарно розтягує хребет. Товаром задоволена
- Продавец StarLight
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар не відповідає опису та зображенням
- Недостатки:
- Огидна якість, при спробі встановити одразу зламався, без навантаження.
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Доброго дня. Сьогодні отримала замовлення, місток тренажер. Відразу зломався.
- Продавец StarLight
- Карина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
відразу зламався
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Масажер працює! Задовольнило потреби
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Доброго дня. Все добре. Містик використовую. Задоволена
- Василь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Повне розчарування. При спробі зібрати - лопнула навпіл.
Зірка тільки за швидку доставку.- Достоинства:
- Не відчули
- Недостатки:
- На фото
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Василь, та ще раз приносимо вибачення за незручності.
- Василь Х***
Гроші заплатив, товар розвалився а вони вибачаються за незручності, чудове відношення
- Сластён И***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
В цілому пристрій нормальний!
Легкий, досить міцний, свої кошти відробляє, через декілька вправ маємо покращення, болі в спині потихеньку зникають!
Дякуємо!!- Достоинства:
- Компактний
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар отримала вчасно. Користуюсь вже другий місяць. Нарікань немає, місток виконую свою функцію. Спина набагато менше болить.
- Достоинства:
- Легкий, зручний, дієвий
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец StarLight
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якість товару гарна, продавець ввічливий, доставка швидка. Мостик в користуванні кожен день, нарікань немає.
Рекомендую і товар і продавця.- Достоинства:
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Пластик трохи хлипкуватий, але в цілому нормально
- Юля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидка доставка
- Достоинства:
- Компактний, зручний, виконує свою функцію
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже гарний тренажер! Раджу всім. Після першого разу болі пройшли. Лежати трохи боляче спочатку, але потрохи розслабляються м'язи. Після сеансу легкість у всьому тілі. Підкладаю місток під поясницю та під грудний відділ. Лежу хвилин 15, слухаю музику. Сама не повірила, через 2 сеанси поставу вдається тримати без зусиль. Мені 35 років, сидяча робота.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Тренажер нормальний, пластик досить міцний, не ламається, на першій позиції ледь прогинається, на другій ні, третю ще не пробували (користуємось я і дружина). Чи буде результат з часом буде видно.
- Достоинства:
- Досить міцний.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец StarLight
- М М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Місток чудовий, користуюся ним вже 3 місяці за рекомендацією вертебролога. Дуже допомагає для декомпресії і розтягуваня хребта на середній жорсткості, якщо лежати на ньому щодня по ~20 хвилин
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все чудово, займаюсь кожен день, спина почала боліти меньше
- Эдгар Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товаром задоволені, все, як на сайті, і доставка швидка.
- Достоинства:
- Все, для чого і купляли
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Вага 90 кг - витримує.
Були болі в районі поясниці, почав лежати по 2 рази в день, починав з 1 рівня, перші рази було не дуже комфортно, поступово перейшов на 2 рівень, лежу на ньому зараз без напряга двічі в день по 7-8 хв. На третій ще рано переходити, але хребет витягує чудово, нервові точки масажує, болі на 80 відсотків пропали (займаюсь тільки 10 днів).
Так що товар вартий своїх грошей)- Достоинства:
- Якісний товар
- ДианаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую, покупкою задоволена. Корисна річ для хребта, користуюсь декілька днів, вже відчувається полегшення у суглобах
- Достоинства:
- Мою вагу витримує
- Кочубей В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар отримала швидко. Масажер міцний,якісний.Про результат поки ,що сказати не можу нічого,мало часу пройшло. А так все супер.
- Достоинства:
- Все добре.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец StarLight
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
товар такий як в опису
були побоювання за якість
але прийшов чудовий, міцний- Достоинства:
- Все добре
- Наталія С*** ГерасимчукОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нормальний масажер за такі гроші, свою функцію виконує.
- Продавец StarLight
Наталія Сергіївна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Сергії С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не відповідає дійсності
- Продавец StarLight
Сергій, доброго Вам дня! З Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та надав Вам інформацію. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми по замовленню. Ми ще раз вибачаємось за незручності через брак товару та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Альона Ч***Продавец: StarLight
Товар не відповідає опису та зображенням
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок. Хочемо зазначити, що іншого товару, тобто іншого масажеру-містку в нас в наявності ніколи не було, а той що є, тобто придбаний Вами, на всі 100% відповідає як зображенням, так і опису.