- Агата У***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
В цілому я товаром задоволена. Гарний ролик - свої функції виконує. З переваг - дійсно дуже швидка відправка.
Але стан пакування - просто жах. Коли побачила спочатку навіть хотіла відмовитись. Вся коробка брудна, незрозумілий брудний скотч приліплений, помʼята. Всередині жодного пакетика чи бумажки. Просто товар в порожній коробці.
Не повинен так виглядати новий товар.- Достоинства:
- Швидка доставка, якісний пластик
- Недостатки:
- Жахливе пакування
- Продавец StarLight
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Масажер супер! Все відповідає вимогам! Дякую !))
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар быстро доставлен.Хорошо подтягивает руки и разгоняет лимфу
- Достоинства:
- Качественный пластик
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Продавец StarLight
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Посилка прийшла швидко, продавця рекомендую
- Достоинства:
- Якісний і легкий в користуванні товар
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец StarLight
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар відповідає опису. Швидка доставка
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже якісний товар. Легко використовувати в домашніх умовах. Головне, що після масажу не залишає синців! Я використовую на всіх ділянках тіла. В проблемних зонах вже на 5- ий день помітний ефект. Швидко та вчасно доставлене замовлення, яке відповідає опису товара. Дякую!
- Достоинства:
- Легкий та ефективний у використанні
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар відповідає заявленому. Прийшов вчасно
- Достоинства:
- Товар якісний. Доставка в строк.
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец StarLight
- Федчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Пользуюсь от отёков на лице, быстрее и удобнее, чем делать самомассаж
- Достоинства:
- Отличный массажёр по доступной цене!
- Продавец StarLight
- Валерія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все влаштовує.
- Продавец StarLight
Валерія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!