Отзывы покупателей о Графический планшет GAOMON s620 для рисования
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: Черный
Відсутня перчатка, на всіх відео анбоксінга була...
- Достоинства:
- Можливість малювати з комп'ютера і телефону.
- Продавец Смарт Хаус
Доброго вечора!
Даний товар поставляється в різних комплектаціях. Не знаю, де Ви дивилися відео анбоксінга, але у нас як на фото товару, так і в описі чітко вказана комплектація, де немає жодного згадування про рукавичку.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Чудово працює, навіть при підключенні без завантажених драйверів.
Дякюємо за корисний інструмент!
Відео-огляд додаю "Графічний планшет Gaomon S620 розпакування та тести"
ссылка- Достоинства:
- Прекрасний варіант у співідношенні ціна-можливості
- Продавец ParaCHut
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою керівник магазину PARACHUT.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Дитина сама встановила драйвер та намалювала картинку. Я навіть не очікував. Гарний девайс.
- Достоинства:
- Ціна, функціонал
- Продавец ParaCHut
Дмитро, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що планшет Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину PARACHUT
- Анна Х***
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, а який додаток потрібно скачати до цього планшету? Чи ви просто в пейнті?
- Крістіна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Це мій перший графічний планшет в житті, і я дуже вражена тим, що ним малювати зручніше, ніж стилусом на телефоні! Трохи поки не звично, але до цього можна звикнути. Такий маленький, гарненький, я в цілому в захваті! Робочу поверхню можна регулювати на чутливість (та розмір захвату), що можна робити "живі" лінії, як на папері. Я турбувалась за те, що буде реагувати на дотик руки під час роботи, але цього не було :3 P.S.: приложила скрин ноута, в якому я малюю графічним планшетом, і це тільки 2й день, як я ним працюю ^w^
- Достоинства:
- высока чутливість, мінімум кнопок, зручний стилус, не реагує на руку або на інший предмет, компактний
- Недостатки:
- немає :з
- Продавец ParaCHut
Крістіна, добрий день! Дякуємо Вам за чудовий відгук з фото! Ми раді знати, що Ваш перший досвід роботи з графічним планшетом був позитивним. Цінуємо Вашу підтримку та сподіваємось, що ви й надалі чудово проводите час, створюючи дивовижні твори мистецтва за допомогою свого нового планшета. Так тримати! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Внучці сподобалось. Працює номально у win10 та ubuntu 22.04. Програма Krita, драйвери скачав з сайту.
- Достоинства:
- Недостатки:
- поки не виявив
- Продавец Ї_жачок
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою завжди Ваш магазин Ї_ЖАЧОК
- Вероніка М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Хороший товар все прийшло швидко, працює на 5
- Достоинства:
- ціна якість
- Продавец Ї_жачок
- Артем У***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Чудовий планшет для гри в осу та графічного дизайну
- Достоинства:
- Доставка швидка, комплектація така ж, як і була заявлена на сайті, характеристики також збігаються
- Недостатки:
- Поки не побачив
- Продавец Ї_жачок
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
це мій перший планшет швидко налаштував працювати в ньому доволі просто та зручно
- Достоинства:
- якісний
- Продавец Ї_жачок
- Васыль Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Очень удобно и легко рисовать, отправили быстро
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Працює добре для проведення уроків підходить
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Планшет супер легко настроюється, швидко відправили в день замовлення, працювати на планшеті одне задоволення
- Достоинства:
- працює добре
- Продавец Ї_жачок
Дякуємо за відгук
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет прийшов швидко, якість чудова, дякую)
- Продавец ParaCHut
Валерія, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину PARACHUT
- Иван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет отличный! Комплектация меня удовлетворила, и скиллы в осу изменились в хорошую сторону!
- Достоинства:
- Комплектация и удобность устройства
- Продавец Moltis
Добрий день, Іван! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
З повагою завжди Ваш магазин Moltis.
- Федя С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет купляв дитині все прийшло швидко комплектація уся відповідає опису
- Достоинства:
- Хороша якість
- Продавец ParaCHut
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш PARACHUT
- Мирослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Мені подобається, працює як я і очікував, малюнки виходять гарні. Компактний тож я можу з ним їздити
- Достоинства:
- Компактний, легкий, не треба заряджати, зручне перо.
- Недостатки:
- Пластиковий корпус
- Продавец ParaCHut
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Хороший бюджетний планшет для художників-початківців, які лише опановують цифрове малювання
- Достоинства:
- Ціна, якість матеріалу, розмір робочої зони
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец ParaCHut
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Загалом задоволена. Роботу свою виконує, не маленький. Трохи потрібно звикнути. Це перший для мене пристрій такого типу, порівняти не можу. Підключився легко, ніяких акробатичних прийомів з пошуку софту виконувати не довелося. На фото є мишка для розуміння пропорцій пристрою.
Дякую.- Достоинства:
- Відповідає заявленим позиціям
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец ParaCHut
Тетяна, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT
- Денис
що йде у комплекті???
- Данил З***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Здравствуйте, планшет соответствует описанию. Всё работает качественно как надо)
- Достоинства:
- В комплекте есть чехол для стиулса.
- Недостатки:
- Цена, на других сайтах есть подешевле.
- Продавец ParaCHut
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємось якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин ParaCHut
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Дякую продавцям магазину Розетка за приємне спілкування,допомогу у виборі,буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Легкий у використанні,не треба ніяк установок,підключив шнур і працюєш,ручка зручна,легенька,звісно звикала до нього,рівно один день).Для роботи вчителя,особливо письмового предмету це супер-річ,всім рекомендую,спрощує подання матеріалу на будь-якій дошці,писати,малювати дуже зручно,те що я шукала.
- Недостатки:
- Поки не виявила.
- Продавец ParaCHut
- Приходько А***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Це перший планшет який я замовила і була здивована, бо не помилилася з вибором .Дуже добре було запаковано , гарна коробка . Планшет дуже легкий , компактний, думаю, що за таку ціну це знахідка
- Достоинства:
- Якість, упаковка , ціна , компактність
- Недостатки:
- Жодних недоліків
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Купляли донечці на подарунок, вона початківець у цифровому малюванні, їй дуже сподобався планшет легко встановила сама драйвера, зараз малює задоволенню немає меж!
Раджу!!!- Продавец ParaCHut
- Лукьянов С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет прийшов за два дні. Всі комплектуючі гарно упаковані, навіть додали перехідник з USB на Tipe C, щоб можна було підключати планшет до телефону. Також в комплекті був чохол для стилуса.
- Достоинства:
- Оптимальний розмір, швидке та просте налаштування, якісні матеріали.
- Недостатки:
- Нажаль, в комплекті немає рукавички для малювання.
- Продавец ParaCHut
- Лена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Заказала планшет дочке на новый год. Посылку отправили быстро, планшет соответствует описанию, дочка довольна. Спасибо!
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Пока не выявили
- Продавец ParaCHut
- Валерія
Як планшет працює зараз ? І можливо є якісь проблеми.
Цікавлюсь тому що хочу купити.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет заказала 09.06.21, получила 11.06.21. Товар был хорошо упакован : 2 коробки и защитная пленка. В комплекте были 2 переходника, перчатка и дополнительные наконечники для пера.
Планшет соответствует заявленным характеристикам. После загрузки драйверов работает с компьютером. Проверяла работу в программах: Photoshop и Zbrush.
С телефоном заработал сразу после подключения.
Недорогой и качественный планшет. Рекомендую!- Достоинства:
- Компактный, удобный, беспроводное перо!
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- Продавец Moltis
Добрий день, Юлія! Ми дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
З повагою завжди Ваш магазин Moltis.
- Ростислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Замовлення прийшло дуже швидко, у якісній коробці. Товар якісний, без дефектів. До планшету швидко звикаєш
- Достоинства:
- Легкий, якісний планшет. Планшет добре відслідковує рухи стилуса, та натиски.
- Продавец ParaCHut
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Замовлення прийшло швидко. Товар якісний. Рекомендую!
- Достоинства:
- !
- Продавец ParaCHut
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Дуже гарний планшет, мріяла про нього десь з 12, у 18 років здійснила свою мрію :) Рекомендую!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Товар було доставлено швидко. Упаковка оригінальна, все якісно запаковано, гарно виглядає - можна комусь на подарунок. Швидко і просто підключається до комп'ютера, ноутбука. До телефона ще пробувала, але пишуть, що теж можна. Працює дуже легко. Придбала для проведення онлайн занять. Дуже задоволена - працює у всіх застосунках з графічною складовою. Також можна користуватися як мишкою.
У комплекті йдуть запасні пера до графічного олівця.
Ще раз дякую за товар та якісне обслуговування ROZETKA))- Достоинства:
- Досить дешевий, компактний, інтуїтивно простий у використанні, не потребує складного підключення, не потребує зарядки
- Недостатки:
- Інструкція до товару написана дуже малим шрифтом))
- Продавец ParaCHut
Тетяна, дякуємо Вам за детальний відгук та корисний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT
- Таня Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Все працює ,планшет придбала для сестри на день народження .Вона у захваті . Посилка прийшла швидко, ціла та непошкоджена.
- Достоинства:
- Цiна
- Продавец ParaCHut
Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш PARACHUT
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Чудовий магазин, висока якість обслуговування та націленність на клієнта!) Чудовий планшет, купувала його для навчання, найкращий бюджетний варіант!
- Достоинства:
- Високий рівень обслуговування та гарна якість товару
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет отримала) все чудово, все сподобалось!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Графічний планшет сподобався, все працює. Драйвери завантажила з сайту, вказаного в інструкції, на андроїд смартфоні Samsung також працює без нарікань. Дякую магазину за швидку відправку.
- Достоинства:
- Простий у налаштуванні. Гарний у роботі.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец ParaCHut
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Відправили швидко, сам планшет чудовий. Дитина задоволена
- Яна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Чудовий графічний планшет. Була приємно здивована. Пластик китайський, проте проблем з користуванням немає, і доволі комфортно. Є інструкція на декількох мовах(жаль немає української).
Стилус не підтримує нахил, та мені дана функція ролі не грає.Тим хто лише пробує себе в даній сфері, дуже рекомендую)- Продавец ParaCHut
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Отличный планшет, пришёл вовремя и быстро, по функционалу все просто понятно, хороший отклик без задержки , рисовать одно удовольствие
- Достоинства:
- Сроки доставки, цена, качество
- Недостатки:
- Не искал
- Продавец ParaCHut
Олексій, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємось якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT
- Микола Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Чудовий товар!
- Достоинства:
- Швидко доставили.Опису відповідає.Дякую!
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец ParaCHut
Микола, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що іменинник задоволений подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємось якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT