Отзывы покупателей о Внешний карман переходник адаптер для USB 3.0 для SSD/HDD диска SATA III 2.5” 127x75x13 мм (474505-Prob) Черный

Оценка пользователей 4.9/5

• Продавец  CENOVOD+

Дякуємо за оцінку!

• Жанна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Все ок. Працює,претензій немає.

• Владислав Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Все працює добре. Комплектація відповідає фото. Все якісно. Замовлення прийшло швидко. Рекомендую товар та продавця.

Достоинства:
    Ціна- якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Владиславе!

Щиро дякуємо Вам за відгук про алюмінієву зовнішню кишеню для SSD/HDD SATA III 2.5". Дуже приємно знати, що товар повністю відповідає фото, добре працює та залишив у Вас позитивні враження. Окрема подяка за високу оцінку комплектації, якості та швидкості доставки. Бажаємо Вам і надалі зручного користування та лише вдалих покупок.

• Анатолій

Працює

Достоинства:
    Металевий
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Анатолію.

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Раді, що зовнішня кишеня для SSD/HDD повністю справляється зі своїм призначенням і ви відзначили її металевий корпус.

Бажаємо стабільної та швидкої роботи у подальшому використанні.

• Сергей Д***

Претензій не маю

Достоинства:
    Все працює

Вітаємо, Сергію!
      Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що алюмінієва USB 3.0 зовнішня кишеня-перехідник для SSD/HDD SATA III 2.5” працює коректно та повністю виправдала ваші очікування. Нехай і надалі все стабільно та без зайвих клопотів.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Все добре, отримав! Швидко і якісно все працює

Достоинства:
    Ціна,якість і швидкість
    Недостатки:
    Поки не має
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Сергію!
      Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що алюмінієва USB 3.0 зовнішня кишеня для SSD/HDD SATA III 2.5” працює стабільно, а швидкість, якість і ціна повністю вас влаштували. Нехай і надалі все працює бездоганно.

• Людмила З***

Все супер

Вітаємо, Людмило!
      Дякуємо за ваш короткий, але дуже приємний відгук. Раді, що зовнішня кишеня повністю виправдала очікування та залишила позитивні враження. Нехай служить надійно!

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Карман очень низкобюджетный, поэтому не удивлен тем что пришёл брак, продавец быстро отвечает на звонки и согласен на замену товара или возврат денег. Качество пайки на данном изделии отвратительное.

Достоинства:
    Продавец , товар -
    Недостатки:
    Качество изделия. Карман от Transcend купленный в 2006 году служит до сих пор, этот столько не отработает, но опять же цена изделия говорит сама за себя.
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Придбав два штуки товар нормальної якості добре упакований якість пайки також норм. При встановленні жорсткого диску плату потрібно вставляти до упору бо інакше швидкість буде на рівні usb 2.0. На превеликий подив кабелі між пристроями одного і того виробника при заміні між собою швидкість запису падає до 3 Mbps і жорсткий диск починає відчутно нагріватися, зі своєю кишенею працює чудово.

Достоинства:
    Працює швидкість відповідає
    Недостатки:
    При заміні кабеля usb втрачається швидкість запису та диск починає нагріватися
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Андрію!
      Щиро дякуємо за детальний і корисний відгук. Дуже цінно, що ви поділилися спостереженнями щодо підключення плати до упору — це справді важливий момент, який може впливати на швидкість передачі даних.

Стосовно USB-кабелів — так, на жаль, якість та сумісність навіть у межах одного виробника може суттєво впливати на продуктивність. Раді, що зі “своєю” кишенею все працює стабільно й на повній швидкості.

Нехай обидва корпуси працюють надійно та довго!

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Сергій К***

Качественный карман

Достоинства:
    Шустро доехал.

Вітаємо, Сергію!
      Дякуємо за високу оцінку! Раді чути, що корпус якісний, і все приїхало оперативно.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Полностью соответствует описанию. Сборка качественная. Для SSD Silicon Power А56 на 128 Гб подошло идеально.

Достоинства:
    Цена. Качество.
    Недостатки:
    Не выявлены.
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо! Олександр, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що покупкою ви залишились задоволені та вам підійшов наш товар. Приємного користування!

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Розетка продала мне єтот карман с дефектом . Брак по устаноке SSD діска в карман . Заплатил 309 грн за бракований карман. Вообщем не покупайте єтот карман.

Достоинства:
    Брак
    Недостатки:
    Брак
    • Продавец  DZYGARI

Олексію, вітаємо! Дякуємо за ваше звернення. Нам прикро, що трапилась така ситуація і намагалися допомогти в її вирішенні, запитавши фото дефекту для більш точної оцінки. Однак, оскільки з ваших слів товар був викинутий у смітник, а додаткової інформації не надано, нам важко зробити висновок щодо наявності браку або можливих труднощів у використанні товару. Дякуємо за розуміння!

• Владислав К***

Підключаю до HDD. Ніфіга не читає

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  DZYGARI

Владиславе, прикро, що ви не до кінця розібралися з роботою кишені і одразу залишили негативний відгук.
      Рішення проблеми лежить на поверхні – це легко знайти в інтернеті або ж ви могли звернутися до нас, і ми б допомогли розібратися.

Зовнішня кишеня працює коректно, але якщо диск не розмічений або має невідповідну файлову систему, система його просто не розпізнає.
      Відкрийте Керування дисками (Windows) Win + X Керування дисками
      Переконайтеся, що диск відображається, і створіть новий том, якщо потрібно
      Якщо диск старий, перевірте його на інші несправності
      Спробуйте інший USB-кабель або порт, або ноутбук

Якщо потрібна допомога – звертайтеся!

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Чудова зовнішня кишеня, точно така ж сама як і на фото, в комплекті викрутка, 3 маленьких шурупи, якісний в швидкий кабель usb 3.0, добре відводить тепло, і набагато практичніший ніж популярні прозорі варіанти з незрозумілого матеріалу, при наявності usb 3.0 швидкість майже не відрізняється при використанні ssd звичайним методом.

Єдине в комплекті є маленька тонка полоска 2-3 см, з м'якушкою і з можливістю зняти і наліпити, тільки от куди так і не зрозуміло, але точно на корпус, може щоб не каталася по столу.

Для тих хто купує, не забувайте що ssd це не флешка, не можна на нього закинути щось, і воно лежатиме тижнями десь в шухляді, в кращому випадку втратиться частина данних, а в гіршому всі що там є, підключайте його до чогось, чим користуєтесь на постій, а коли треба тільки забирайте, таким чином він буде служити довго і берегти ваші файли без втрат.

Достоинства:
    Якісний і головне практичний корпус кишені, швидка передача данних, як і заявлено, легка збірка, хороша комплектація та пакування.
    Недостатки:
    Стосується лише матеріалу, хоч і все чудово, але скоріше за все я колись його випадково подряпаю, але це єдине, і звичайно того варте, все ж відвід тепла важливіший, ніж прозорий пластик.
    • Продавец  DZYGARI

Денис, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений чудовий відгук про товар! Нам дуже приємно знати, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Хоронжук В***

Супер рекомендую

Достоинства:
    Простота
    • Продавец  DZYGARI_old

Вітаємо! Дякує за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось!
      Дякуємо за вашу довіру та рекомендації!

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Працює досить довго, без нарікань.

Достоинства:
    Працює без нарікань
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар Алюмінієва USB 3.0 зовнішня кишеня відповідає вашим очікуванням та працює бездоганно. Приємного користування!

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Пришёл быстро. Упаковка надёжная. Комплект и внешний вид как на фото.

Достоинства:
    Качественная сборка, кабель, болты уплотнения всё в наличии.
    Работает.
  • Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Пришёл быстро. Упаковали хорошо. Нареканий нет.

Достоинства:
    Качественная сборка, кабель, болты уплотнения всё в наличии.
    Недостатки:
    С type-c не работает.
  • Аркадий М***

Клас.

• Продавец  DZYGARI

Аркадій, вітаємо! Вдячні вам за позитивний відгук! Раді знати, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось!

• Максим Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Без проблем підключився і працює. Корпус якісний.

• Продавец  DZYGARI

Максим, вітаємо! Вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Алюмінієва USB 3.0 зовнішня кишеня перехідник для SSD/HDD диска SATA III 2.5”. Раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось!

• Витя З***

Все отлично работает

• Продавец  DZYGARI

Вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук! Раді знати, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось!
      Користуйтеся в радість!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Швидко був відправлений товар,все відповідає опису.

• Виталий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Сравнивать было не с чем. Но считаю, что вещь полезная. Покупал за всего то 309 грн.

Достоинства:
    Хорошая штука. Использовал для превращения неиспользуемого твердотельного диска в флешку. Работает очень быстро.
    • Продавец  DZYGARI

Віталій, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про зовнішню кишеню перехідник для SSD\HDD. Раді, що ви залишились задоволені придбаним товаром та вам все підійшло!
      Користуйтеся із задоволенням!

• Володимир Л***

Свої функції виконує повністю

• Продавец  DZYGARI

Володимир, вітаємо! Дякуємо, що приділили час та залишили свою оцінку щодо придбаного товару! Нам дуже приємно, що вам підійшов даний товар та ви залишились задоволені покупкою!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Гарна кишеня. Збирати легко, є ущильнювач та викрутка в комплекті. У системі визначилась дуже швидко.

Достоинства:
    Металевий корпус, чудова збірка.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  DZYGARI

Ігор, вітаємо! Вдячні вам за приділений час та залишений відгук про товар! Нам надзвичайно приємно, що ви залишились задоволені покупкою! Ваші коментарі мають велике значення для нас, оскільки вони допомагають нам покращувати наші продукти та послуги для вас, а іншим покупцям зробити правильний вибір.
      Дякуємо ще раз і сподіваємося побачити вас знову!

• Олександр Г***

Якісний пристрій працює відмінно

• Продавец  DZYGARI

Олександре, дякуємо Вам за зворотній зв'язок та позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволен покупкою!

• Юрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  DZYGARI

Юрій, дякуємо Вам за зворотній відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені придбаним товаром! Користуйтеся в радість.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Скорость чтения/записи получилась примерно 200 Мбайт/с, что соответствует скорости записи на HDD подключённому по интерфейсу SATA. Вполне отличный результат. Хороший чип. Но. Светодиодный индикатор очень маленький и практически незаметный. Могли бы сделать его поярче и побольше.

Достоинства:
    Скорость чтения и записи
    Недостатки:
    Светодиодный индикатор очень маленький и практически незаметный. Кабель коротковат.
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Артем! Дякуємо Вам за зворотній позитивний відгук! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені придбаним товаром! Користуйтеся із задоволенням!

• Олег Б***

Гарна якість.

• Эдуард М***

Качественная сборка

• Александр К***
  • Владислав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Black

Кишеня підійшла для жорсткого диску SATA II 2.5” від ноутбуку.
    Драйвери шукає і встановлює автоматично.
    Зручний і міцний корпус.

Достоинства:
    Міцний корпус
  • Евгений З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Практична та надійна кишеня, з надійним кріпленням лицевої частини за допомогою гвинтів. Роз'єм юсб дає змогу підключати до різних пристроїв використовуючи стандартні дроти для зарядки цих пристроїв.

Достоинства:
    Алюмінієвий корпус з гвинтовим кріпленням.
    • Продавец  DZYGARI

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою нашого товару! Вдалих покупок в майбутньому! З повагою, команда DZYGARI!

• Едуард С***
    Продавец: DZYGARI. Цвет: Silver

Через звичайний кабель usb-a to usb-a все працює чудово.
    Через type-c ні до ноутбука, ні до макбука не підключаєтся і навіть не починає крутитись hdd

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    через USB-A to type-c не працює
    • Продавец  DZYGARI

Дякуємо за зворотній відгук. Цей товар має працювати лише через USB to USB і в описі не було зазначено, що він може також працювати по USB to TYPЕ-C.