- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: TIODIMARKET. Вес: 10.5 кг
В відрі ніяк не Арієль, це якась підробка, ця субстанція грязно-сірого кольору просто тхне! Я багато разів купляла порошок в відрах, в тому числі Арієль. Ну це явно не він!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Замість Аріелю насипана якась гидота!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TIODIMARKET. Вес: 10.5 кг
Порошок ужасний, ні піни, ні запаху, пере дуже погано. Нерекомендую. Гроші на вітер.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TIODIMARKET. Вес: 10.5 кг
Цей порошок зовсім не пере, даже не утворюється піна при пранні.
Не рекомендував.- Достоинства:
- Недостатки:
- Зовсім не пере
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TIODIMARKET. Вес: 10.5 кг
Маю сумніви, що це взагалі пральний порошок. Якісь кристали, схожі на соду, є сині вкраплення. Запах різкий хімічний, залишається навіть після 2 циклу полоскання. Дуже жалкую, що придбала цей товар. Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Ніяких переваг
- Недостатки:
- Різкий хімічний запах, погано пере.
- Петро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Optiwash. Вес: 10.5 кг
Це не порошок, немає слів даже як його називати. Мало того що вага яка вказано не відповідає, то ще немає ні запаху, ні піни. Одним словом просто г... .
- Петро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Optiwash. Вес: 10.5 кг
Доброго вечора! Замовлення доставка виконували 10 суток, такого ще небуло ніколи, магазин не рекомендую.Порошка у відрі теж немає 10.5,
- Достоинства:
- Пока ще немає
- Недостатки:
- Вага завищена.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kamandrisan. Вес: 10.5 кг
Доброго вечора, отримала товар, розкрила а там зовсім інший порошок. Замість premium є platinum ,як ви комплектуєте товар? Не знаю чи розпаковувати бо по відгуках він поганий?
- Достоинства:
- Незнаю
- Недостатки:
- Незнаю
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Optiwash. Вес: 10.5 кг
Для повседневной стирки самое то. Качественное обслуживание ,быстрая доставка
- Надежда П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hommo. Вес: 10.5 кг
Замовляла батькам. Були дуже здивовані, що погано пере.Під виглядом прального порошка отримали суміш схожу на сіль.Однозначно не рекомендую! Фальсифікат!