Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Штатив с держателем для телефона до 8,5см и шарообразным механизмом 360 градусов (2355)

Оценка пользователей 4.28/5
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Замовила, на наступний день забрала. Простий і зрозумілий в користуванні, дуже легкий, все працює, жодних нарікань. Задоволена

• Аня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Якість відповідає ціні, через тиждень активного користування стерлась пластмасова різьба в одному місці

• Ігор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Все як в описі, без зауважень. Тел можна поставити як горизонтально, так і вертикально, це круто, не в кожному штативі такого бюджету роблять дві різьби

• Продавец  Magasiner

Раді, що Ви залишились задоволені нашим товаром! Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками.

• Анастасия Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Забула відгуг залишити, а вже користуюсь майже рік якщо не ламати через коліно - надійна класна штука

Достоинства:
    Висота
    • Продавец  Magasiner

Ваш позитивний досвід є для нас важливим! Дякуємо за вибір наших товарів і за Вашу підтримку.

• Катерина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Дуже і дуже якісна річ, я навіть неочікувала за такі гроші таку якість! Рекомендую!!

• Валентин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Дуже крутий штатив , можна регулювати і висоту , і уклін , і навіть вертикальне/горизонтальне положення зйомки за допомогою спеціального пазу.

Деякі писали , що у штатива погана збірка , і він буквально у них розвалювався , тому побоявся брати. Коли все ж замовив і перший раз все налаштував , то можна сказати , що збірка дуже якісна , нічого не падає , все стоїть надійно. Я не знаю , які махінації треба робити зі штативом , щоб його поламати..
    Однозначно раджу до покупки , єдиний мабуть мінус , це те що в рюкзак чи сумку не покладеш , бо надто довгий :(

Достоинства:
    Ціна , якість збірки , функціональність
    Недостатки:
    Великі габарити
    • Продавец  Magasiner

Дякуємо за вибір нашої компанії та відгук! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Подставка сломалась практически сразу же, после нескольких недель использования. Не советую данный штатив.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ужасное качество.
    • Продавец  Magasiner

Доброго дня!
      Це перший випадок, що у клієнта проблема з тримачем (як ми зрозуміли). Звертаємо увагу, що потрібно враховувати фізині особливості і з розумом користуватися (сломати при бажанні можно що завгодно).
      Для виришення цього питання, ми без питань відправимо новий тримач.

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Користувалась 4 рази. Різьба на двох регуляторах зрізалась. Наразі штатив неможливо використовувати, якщо потрібно регулювати висоту

Недостатки:
    Пластикові ненадійні кріплення
  • Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Крутезный и очень устойчивый штатив. За свою цену это просто скарб Очень рекомендую

Достоинства:
    Компактный, регулировка до 2х метро, можно и фотик и телефон прикрепить, крепление для телефона регулируется на разную толщину, плотно держится, все фиксируется очень хорошо, устойчивый не шатается
    • Продавец  Magasiner

• Дарія К***

Все хорошо

Достоинства:
    Нормальний високий штатив. Ціна
    Недостатки:
    Виглядає доволі не стійким, якщо розкладати на повну висоту і не впевнена, що дотягне прям до 2 метрів. Але подивимось, може я не повністю розібралась як його поставити правильно
    • Продавец  Magasiner

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Очень довольна штативом, удобно, характеристикам соответсвует.
    На счёт недостающих элементов - быстро связались и решили проблему.

• Анатолій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Гарний штатив, високий і функціональний

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Метал не дуже міцний, відчуття, якщо не так впаде то ніжки погнутся. Не знаю чи довго прослужить але в цілому нормальний. Багато елементів з крихкої пластмаси

Достоинства:
    Висота
    • Продавец  Magasiner

• Олександр

Прийшов без тримача, продавець обіцяв відправити пройшло 4 дні без результату

Достоинства:
    Штатив є
    Недостатки:
    Тримача немає
    • Продавец  Magasiner

Добридень!
      Комплектацію та працездатність товару обов'язково потрібно перевіряти при отриманні, а не вдома. За межами пункту видачі, з товаром може статися все, що завгодно, і загубиться щось так само.
      Ми завжди йдемо на зустріч клієнту і сьогодні надішлемо вам новий тримач для телефону. Просимо вибачення за затримку, з'ясовували причину неправильного відвантаження на складі.

• Олександр

Прийшов штатив без кулястого механізму, з продавцем все владнали)
      Прислали на нову пошту

• Батя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

За такой бабосик - норм темка :-)

Достоинства:
    Есть металл :)
    Недостатки:
    Ниту
    • Продавец  Magasiner

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Чудовий штатив, підійшов ідеально, надійно тримає телефон, фіксатор знімається

Достоинства:
    Нормальна якість за таку ціну
    Зручний у використанні

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Все супер, ідеально для зйомки в приміщенні

• Евгений Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Удобно что штатив можно можно использовать для предметной съемки, и для съемки людей, так как его высота в разложенном виде около двух метров.

Достоинства:
    Устойчивый, удобный
    • Продавец  Magasiner

• Карина

Здравствуйте, штатив устойчив на практике? Вес телефона не перевешивает, что он заваливается?