Отзывы покупателей о Очки для плавания Arena THE ONE WOMAN белый, красный Жен OSFM 3468336380017

Оценка пользователей 3.75/5
  • Валерия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ball Port. Цвет: Black

Заказанный товар не соответствует по цветовой гамме и фурнитуре. Продавца- партнёра НЕ РЕКОМЕНДУЮ!. Прикладываю 3 vфото товара

Достоинства:
    ARENA
    Недостатки:
    Цвет, фурнитура
  • Катерина С*** Дніпро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-White

Це саме та якість, за яку варто платити! Замовляла в точку видачі кілька окулярів і шапочок. Обрала собі, а для вас зробила фото.
    Окуляри гарні, у мене мішкувато обличчя, мені дуже підійшли. Прилягають гарно, довжина регулюється. Всі по-своєму красиві. Розетка в Дніпрі на Панікахи-ви найкращі!

Достоинства:
    Очєшуєнні окуляри
  • Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-White

Протестувала в басейні, в різних активних техніках. Щільно тримаються, за годину тренування жодного разу не запотіли, все чітко бачу під водою і на поверхні. Не протікають. Дякую! Рекомендую!

• Гузий Т***

Очень плохие. Протекают и давят

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
  • Белик М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-White

Окуляри сподобались, порадив проф. Тренер саме цю модель.

• Лілія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купляла 29 вересня. За майже 2 місяці користування, скажу що кращих окулярів я не мала. Ідеально під мої вузькі очі, не потіють, навіть коли випадково воду всередину залила, то були максимум капельки, але скло ніяк не потіло. В них все прекрасне. Рекомендую однозначно

Достоинства:
    Усе
  • Алла Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet-Turquoise

Перше враження від окулярів в воді - клас, ці точно не будуть протікати. Але буквально за хвилини три зрозуміла, що радію зарано. Матеріал резинкий так впивається в очні ямки, що буквально одразу починає боліти очниця і дуже швидко голова. Відрегулювати цей момент неможливо. Спускати резинку немає сенсу, тому що ці окуляри тримаються реально і без неї, самі окуляри ну дуже сильно присмоктуються до шкіри, буквально впиваються як піявки. Якщо ж не сильно притискати, то вони просто не виконують свій функіонал і починають через метрів 25-50 протікати, що логічно. В мене за життя було з десяток окулярів для плавання - але такий неприємний ефект вперше. Не знаю чи це особливість моделі, чи вони мені не підходять за формою обличчя. Все тренування намагалась врегулювати цей натиск, проте марно. Дуже шкода.

Достоинства:
    Не протікають, тримаються міцно, навіть при не сильно затягнутій резинці. Повний огляд.
    Недостатки:
    Занадто сильно давлять на очницю.
  • Валерия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet-Turquoise

Очки для woman просто чудесные, довольна покупкой

Достоинства:
    Лёгкие, хорошие затяжки
    • Андрій К***

не протікають,