- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
Викинуті гроші на вітер.
Він працює тільки тоді, коли телефон сам чудово ловить сигнал, навіть антена не допомагає.
Ні кому не рекомендую!- Достоинства:
- Недостатки:
- Сам пристрій
- Максим М***
Логічно) Це ж роутер який працює від мобільної мережі) Якщо мобільної мережі не має, то як роутер буде працювати....
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
Super
- Достоинства:
- , - -
- Игнат Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
Приїхав на день раніше.
Дуже вдячний продавцю! - Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
вже близько двох тижнів користуюсь. Брав на час блекауту. Питань до роутера немає. Коли вимикають світло, то мобільний телефон здихає майже одразу. Підключаю роутер з карткою Lifecell - все літає. Швидкість близько 50 Мбіт. Я не знаю як це працює, але працює. Дуже задоволений. Акумулятора вистачає на приблизно 20 годин, але це залежить від навантаження на роутер.
Одразу скажу тим у кого мала швидкість буде. Використовуйте одразу мережу 5ГГц, бо на 2,4ГГц, якщо це багатоповерхівка, буде низька швидкість через те що багато в кого роутери працюють на цій частоті. Це не провина роутера, просто як факт кажу.
А так все супер. Дякую Велике. Рекомендую- Достоинства:
- автономність, швидкість
- Недостатки:
- не знайдено
- Ігор Ш***
З вашого опису, цей пристрій тільки для одноповерхівок які стоять біля розподільчих антен? Тоді нащо він потрібен!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
Отримав маршрутизатор який весь час перезавантажується і не пряцює.Продавець на зв'язок не виходить.Не зрозуміло як повернути або обміняти.
- Недостатки:
- Не працює
- Владислав Ч***
Забрав, поставив сім, включив, все працює, полежав пару днів, не можу включити, заставка «лагає» і він відключається, і все по новому, не знаю що робити.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
Модем покупался для резеревного интернета во время блекаутов, свою работу делает. От антен на 5dBi пользы не заметил.
- Достоинства:
- Простое подключение, вставил симку Vodafone и все заработало. Когда на телефоне уже нет интернета, модем все еще ловит LTE.
- Недостатки:
- В данной прошивке нет поддержки Band 8. В выключенном состоянии за двое суток садится батарея, приходиться хранить в разобранном виде.
- Продавец LetSmart
Добрий день. Дякуємо за відгук!
Ми Вам більше скажемо, можливо ви не помітили, або не бачили, але в описі товару вказані всі частоти на яких працює роутер і серед них немає "Band 8" - Продавец LetSmart
Що до антен то ці антени зроблені більше не для того, щоб збільшувати швидкість інтернету, а для того, щоб виділяти частоти на яких працює роутер. Так, якогось "Вау" ефекту від них отримати складно. Це до речі, також описано в описі товару. Радимо уважно читати опис та характеристики товару, тому що у відгуку ви описали все те що вказано в описі товару. дякуємо
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
Работает там где сильный сигнал , никакого усиления , на телефоне н эта х***ь не видит сигнал вообще , не оправданно дорого , тот же прием можно взять гораздо дешевле
- Достоинства:
- Флаг Украины на заставке
- Недостатки:
- Слабый прием ,
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
Заряда хватает часа на 2
- Достоинства:
- Не успел заметить
- Недостатки:
- Батарея практически не держит
- Цыля Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
очень нравиться, использую на офис.
- Недостатки:
- плохоотзывчевый тачпад
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
Все сподобалось, тільки слабкий акумулятор
- Достоинства:
- Все вчасно
- Недостатки:
- Акумулятор не тримає багато, постійно треба заряджати
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart
Удобный,долго работает без подзарядки,стоимость-качество.
- Достоинства:
- Легко настроился.
- Недостатки:
- Пока нету.
- Продавец LetSmart
Добрий день, Дмитро!
Дякуємо за відгук! - Гость
Подскажите пожалуйста, если знаете. Как он ведёт себя на междугородней дороге в авто? Заметно лучше интернет, чем у обычного смартфона?