- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Швидка доставка. Компактний флагшток, зручно збирати.
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарний, практичний. Зручний у використанні. Доставили швидко.
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Продавец Lemeshop
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Доброго вечора)))якісний и гарний товар, раджу)))
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарний практичний, зручний у використанні. Швидко доставили.
- Достоинства:
- Зручність, практичність
- Продавец Lemeshop
Добрий день. Шановна Татьяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)