Отзывы покупателей о Флаг США Американский флаг, уличный габардин с клипсами для крепления на флагшток 140 х 90 см Kayfovo USA-1

Оценка пользователей 4.97/5
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар супер, дуже задоволена переживала шо прапор прийде маленький але все добре!

Достоинства:
    Дуже гарно виглядає
    Недостатки:
    Якщо брати на стіну в кімнату дуже тяжко ліпится
    • Продавец  Lemeshop

• Кирил Н***

Якість висока

• Чухрай Р***

Дякую

Достоинства:
    Все чотко!
    Недостатки:
    Не видивився
    • Продавец  Lemeshop

• Даніла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Огонь качество! Если брать, то только такой , а не распечатки коих тут куча есть

Достоинства:
    Качество, вышито
    • Продавец  Lemeshop

• Галина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар дуже хорошої якості. Брала на подарунок. Плюс все швидко доставили. Все супер. Дякую!

Достоинства:
    Якість, ціна, оформлення замовлення.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Lemeshop

• Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якість та кольори прапора супер.Дуже задоволений.

Достоинства:
    Якість прапора,ціна
    • Продавец  Lemeshop

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Отличный товар, приехал быстро, выглядит и ощущается качественно.

Достоинства:
    Цвета, материал, внешний вид.

• Аліна Г***

• Ткаченко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все супер. Якісне пошиття, яскравий колір.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Рональд Д***

Very nice quality

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прапори гарні і якісні. Задоволена)

Достоинства:
    Яскраві кольори

• Єгор В***

Прапор, дуже якісний.
    Тепер кругом американській вайб)

Достоинства:
    Якість, американський вайб, тепер хочу добувати нафту в сирії)
    • Продавец  Lemeshop

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якість прапора чудова. Товар отримала в день замовлення.

• Євгеній Г***

Прапор класний, якість чудова

Достоинства:
    Якість

• Артур С***

Якісний та чудовий прапор

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Артем Б***

Гарна якість.

• Антон У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Четкий флаг для реальных генгстеров

Достоинства:
    большой, приятный материал, идеальное качество
    Недостатки:
    приехало СБУ
    • Продавец  Lemeshop

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якість прапора чудова! Дуже задоволений! Дякую Вам!

Достоинства:
    Якість пошиття, та тканини.
    • Продавец  Lemeshop

• Максиміліан Л***

Якісний і недорогий. Мінусів нема

• Анюта М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудовий прапор, ідеально підійшов для декору кімнати! Якість матеріалу на високому рівні, тканина щільна і міцна, кольори яскраві та насичені. Дуже задоволені покупкою.

• Илья К***

Excellent quality

• Олег Н***

Все чудово!

• Иван Л***

• Владислав М***

Гарний прапор!

• Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Олена К***

Прапор якісний, спасибі.

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все чудово. Дякую за якісний товар та оперативну відправку.

• Тетяна К***

Чудова якість. Дякую.

• Олег Р***

Якість хороша. Рекомендую

Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Олег, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарний прапор з якісного матеріалу

Достоинства:
    Ціна, якість, доставка
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Владислав, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прийшов швидко. Якість просто бомба-пітарда-салют. Ціна нормальна(якщо не враховувати доставку НП 90 грн). В цілому все влаштовує.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    їх нема
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Андрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Алексей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

обычный хороший флаг как говорится гуд блес ту америка

Достоинства:
    сша
    Недостатки:
    проблемы с демократией
    • Продавец  Lemeshop

Доброго дня. Шановний Олексій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

надіслали дуже швидко, щиро дякую

Достоинства:
    Якісний прапор
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудовий прапор пошитий якісно нитки не стерчать все рівнесенько .ціна/яеість.
    Міцна тканина.

Достоинства:
    Великий розмір прапора
    Недостатки:
    Не має .
  • Никита Ш***

Замовляв два прапора.
    Прапор дуже гарної якості, крута якість вишивки зірочок, нитки не стирачать, матеріал дуже щільний виглядає довговічно.

Достоинства:
    Супер якість
  • Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарна якість прапора, відправили швидко. Дякуємо за подарунок!

• Влад Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товаром дуже задоволений. Відправили оперативно, консультант зв'язався і детально уточнив замовлення. Якістю прапора задоволений. Подвійний шов, зірки штатів вишиті а не відпринтовані. Був дуже приємно задоволений тим, що у комплекті у якості подарунка йшов непоганий Державний прапор України. З такою помітною знижкою це чудове придбання.

Достоинства:
    Якість матеріалу і пошиву.
    Недостатки:
    Не виявив.