Отзывы покупателей о Універсальний гель для прання Ariel Sensitive Skin для чутливої шкіри 32прання 1760мл

Оценка пользователей 4.47/5
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.87 л. Количество упаковок: 1

Хорошо стирает. Приятно пахнет.

• Швець Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.25 л. Количество упаковок: 1

Відпирає добре.Але запах їдкий і зовсім не той,що в менших об'ємах в стаціонарних магазинах побутової хімії.Незрозуміло чому так,бо все ідентично.Більше не буду замовляти

Достоинства:
    Відпирає одяг
    Недостатки:
    Їдкий запах

Добрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
      У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1

Жах, більше року користуюсь цим пральним засобом. В цей раз купила на Розетка.
    Назва засобу Sensitive.
    Але такій сильний різкій запах, що нестерпно. Декілька полоскань не допомогають.
    Раніше зараз був ледь відчутний і легкий.
    Як повернути?

Достоинства:
    Колись були
    Недостатки:
    Різкий сильний до головного болю запах. Швидше за все підробка чи він не з Сенсатів категорії.

Добрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.

Доброго дня! Дякуємо за звернення.

Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

З умовами повернення товару Ви можете ознайомитися за посиланням .

• Марта Х***

Користуюсь різними порошками, та до цього повертаюсь завжди. Просто чудовий. Досить добре пере. І має мʼякий і ненавʼязливий аромат чистоти.

Достоинства:
    Чудовий аромат, якість.

• Олександр П***

По-перше не сподобався запах , начебто старе мило .
    По-друге поклейка наліпки така ніби то в підвалі на Подолі розлито .
    По-третє мені здається що з пів літра не долили .
    По-четверте термін придатності (18 міс.), а залишилось на пару місяців . Не раджу цей товар до покупки !

• Ігор Г***

Все Ок

• Ірина

Я, звісно, прочитала, що у даного геля для прання змінився запах, але в моїй уяві це було, наче, умовно, гель раніше пахнув ромашкою, а став пахнути конвалією, тож купила. І ось, випрала я речі, вивісила на лоджию, через деякий час відчинила двері у квартиру і... вловила якийсь дивний запах, почала думати, що ж це і звідкіля? І - раз, зрозуміла - цей запах мені нагадує запах речей з Хумани і тепер - це запах моїх домашніх речей. Чудово, просто чудово.

Представник бренду

Добрий день. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару, Ви завжди можете звертатися на гарячу лінію виробника за телефоном 0 800 50-50-00.

• Ірина

За порадою представника бренду я кілька разів набрала вказаний номер, але він постійно занятий. Тож ніякої відповіді щодо якості/неякості товару/змін запаху та що робити з купленим товаром я не отримала.

• Петро

На жаль, запах різкий і неприємний.
    Гель, який придбали в жовтні 2025, був дійсно нейтральний.
    Щось не те з партією.

Недостатки:
    Різкий запах.

• Аліна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.3 л. Количество упаковок: 1

Мені перестав подобатися. Тільки маркетинг.

• Андрій

Виробник щось набадяжив що запах став занадто різкий як для чутливої людини. Такого не було. Пере непогано, але суть цієї серії була в нейтральності запаху і чутливості.
    Не рекомендую більше

Достоинства:
    Арієль
    Недостатки:
    Різкий запах порошку. Весь одяг пахне, парфумів не треба

• Єгор Ж***

Замовляли цей гель багато разів і в цілому все влаштовувало. Запаху не було, прав норм. Але от тойво шо прийшов останній раз дійсно пахне дуже різко і неприємно. Бачу і коментарі вже схожі є, то мабуть мені і родині не здалося. Тут або якась підробка, або щось зі складом гелю сталось, бо це прям біда печаль.
    Якщо раніше брав і рекомендував, то тепер не точно не рекомендую.

Достоинства:
    Був колись файним гелем для прання
    Недостатки:
    В цей раз пахне страшне, аж дихати важко

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Андрій

Так. Запах став занадто сильний.

• Андрій

Замовляв цей гель четвертий раз. До останнього разу все влаштовувало. У сім'ї є алергіки тому відразу зрозуміли, що товар не відповідає опису і попереднім замовленням. З'явився дуже різкий запах.

Достоинства:
    Раніше був якісний.
    Недостатки:
    Або підробка, або якість стала так собі.

Добрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Анатолій

Ходив у магазин і відкривав там, щоб понюхати - на жаль, теж запах цей їдкий присутній. Мабуть, поміняли склад(

• Анатолій

Вже багато разів замовляв цей гель тут, але цього разу він з різким запахом. Нагадує запах звичайного гелю Ariel.
    Не знаю чи це партія така чи тепер завжди так буде, але викликає алергію.

Достоинства:
    Відпирає
    Недостатки:
    Запах

• Ольга К***

Дуже гарний запах , не в'їдливий . Речі після прання мають легкий тонкий аромат. Пере добре . І чим мені всі гелі подобаються , те що немає слідів після прання , розчиняється одразу , ні силікону ні залишків порошку немає

Достоинства:
    От аромат мене саме найбільше вразив

• Римма І***

Швидка доставка. Сьогодні отримала. Ще не прала. Але колір дуже здивував. Чому він жовтуватий, а не бірюзовий чи синій?

Достоинства:
    Швидка доставка.

Майже без запаху. Пере норм

• Світлана Р***

Купую вперше, після прання результат чудовий- все чисто без нарікань. Чому не 5зірочок не дуже подобається запах випраних речей, можливо це моє субʼєктивне відчуття.

Достоинства:
    Все бездоганно чисто
    Недостатки:
    Запах випраних речей
      Представник бренду

Добрий день, раді, що Вам сподобалось!

• Хідзяк О***

Рекомендую,четвертий раз замовляю

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Невиявив

• Маргарита К***

Все як завжди бездоганно!!!

Представник бренду

Добрий день, раді, що Вам сподобалось!

• Єлизавета С***

Взяли цей гель бо у кішки астма а більш доступного та не агресивного в Україні нажаль немає, коли речі ще мокрі то деякий запах всерівно є але після сушки ледь ледь чути тому поки все влаштовує

Достоинства:
    Майже без запаху, не подразнює легені та шкіру
    Недостатки:
    Поки ніяких
  • Ирина Л***

Купую вже другий раз. Гель дуже сподобався.

Достоинства:
    Пере дуже добре не залишаючи слідів
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Крістіна Л***

Від звичайного ariel відрізняється тим, що має приємний ніжний запах, не залишає білих плям на одязі, не подразнює шкіру та дихальні шляхи, чудово пере, не псує одяг

Достоинства:
    Якість
  • Тетяна

Гарно виводить плями,приємний запах.

Достоинства:
    Якісний
  • Ірина В***

Гель добре пере ,не викликає алергічних реакцій ,вистачає на довго.

Достоинства:
    Добре пере.
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1

Як на мене, товар відповідає заявленим характеристикам та своє завдання виконує.

Достоинства:
    Економічно вигідно
    Недостатки:
    Відсутні
  • Дарина

Дуже зручно

• Аліса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1

Дуже не задоволена якістю Раніше цей гель для прання був набагато кращий, а зараз практично нічим не відрізняється від підробок цього ж бренду Підробка такого ж гелю аналогічного бреду коштує приблизно 230гривен за(5 літрів) і в цьому випадку там ще для співвідношення ціни і якості норм Купуючи оригінальний гель Ariel на розетці ти розраховуєш на якість за ці гроші, а отримаєш тільки якість як підробки за ціною оригиналу

Достоинства:
    Раніше вони були
    Недостатки:
    Якість як у підробки за ціною оригіналу
  • Мельничук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.95 л. Количество упаковок: 1

Хороший гель, має приємний аромат. Беру його постійно.

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.41 л. Количество упаковок: 1

Хороший товар

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 990 мл. Количество упаковок: 1

Чудовий!

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.925 л. Количество упаковок: 1

Гель отличный. Стирает хорошо. К производителю претензий нет!
    Бутылка приехала без дозатора (мерного стакана)! Покупали впервые, думали что мерным стаканом выступает крышка бутылки, поэтому не обратили внимание что его нет... Розетка вы что? Зачем Вам стакан?Или раздавили при транспортировке и выдали "напролезет"? Сообщаю - пролезло!

Достоинства:
    Много достоинств самого стирального средства!
    Недостатки:
    Удобство использования мерного стакана не удалось испробовать - (наливаем чем попало, наглаз).
    • Алина

на фото на сайте он без мерного стакана

• Анастасия

В предыдущих отзывах написано покупателями, что дозатор есть.

• Алина

Так производитель мог изменить комплектацию...Каждая партия может отличаться от предыдущей.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.31 л. Количество упаковок: 1

Все прийшло ціле,гарно упаковано

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає,
  • Алла К***

Гель мутновато бежевого цвета. Запах приятный. Аллергии нет.
    Мерный дозатор отдельно. Было бы удобнее, чтобы крышечка и была дозатором.
    Не выстирывает самостоятельно даже лёгкие пятна на детской одежде. Все равно приходится предварительно застирывать.

Достоинства:
    Гипоаллергенный, приятный запах
    Недостатки:
    Пятна не отстирывает
  • Анастасия Ч***

Первые две стирки проведены. Моему удивлению нет предела. Стирка 30 мин. (40°) отстирал всё. Детский порошок другого производителя не справлялся, нужно было стирать при 60° и 1час. Запах нормальный, не резкий. Экономный расход. В общем пока довольна. Аллергии нет, надеюсь и не будет))

• Александра С***

Хороший мягкий гель, но запах после стирки на вещах достаточно стойкий

• Светлана

Хороший засіб з приємним запахом. На дитячих речах завжди наношу на пляму перед пранням, так відпирає навіть чорнило.